ilknur Burcu Y
Ankara, Türkiye

Güleryüzlü hizmet

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
Çok güzel 3 gün geçirdik.Girdiğimiz andan çıkana kadar herkes hem cok ilgili hem de çok kibardı. Resepsiyonda hizmet veren Haydar Bey’e selamlar. Odamız çok temizdi klima performansı çok iyiydi. Deniz tertemizdi. Sahilde havlu hizmetinin olması ayrıca mutlu etti. Sahilde olduğumuz süre boyunca yiyecek içecek servisi yapan arkadaşlar çok güleryüzlüydü. Yediğimiz herşey lezzetliydi gidenlere lavantalı cheesecake ve kestaneli sufleyi muhakkak denemelerini öneririm
Assos Troy Beach Hotel noktasına 2.4 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Assos Troy Beach Hotel noktasına 7.7 km mesafede
Assos Troy Beach Hotel noktasına 16.2 km mesafede
Assos Troy Beach Hotel noktasına 6.6 km mesafede
Assos bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/183 yorum
18 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bu sitedeki yorumlara bakarak tercih ettik ancak buradaki abartılı yorumlar ile karşılaştığımız manzaranın alakası yok.
Öncelikle otelin otoparkı bulunmuyor. Aracınızla gelirseniz ya otel girişinin önüne yoğunluğa göre balık istifi şeklinde ya da yolun karşısında sanırım kendi aralarında anlaştıkları başka bir işletmenin bahçesine aracınızı bırakıyorsunuz. Otel, Kadırga Koyunun güzel bir yerine konuşlanmış ve denizine söyleyebilecek hiçbir sözüm yok fakat geceliğine 10 binden fazla verip geldiğimiz otelin denizi halk plajı ile dip dibe ve ayırıcı bir sistem dahi bulunmuyor. Sokak satıcıları şezlongunuza kadar gelip bir şeyler satmaya çalışıyorlar. Satıcılara bir sözüm yok ekmek parası kazanmaya çalışıyorlar ancak ben bu manzara ile karşılaşacaksam bu otele neden bu ücreti verdim sorusunu soruyorum kendime.

Akşam yemeği ücretleri aşırı pahalı. Bu fiyat politikası ile otel müşterisini otel yemeklerini övme konusundaki yüksek eforuna rağmen içeride tutmaları çok zor. Zira hemen karşısında Elibol restoranda aynı kalite ve lezzetteki ürünleri yarı fiyatına yiyebiliyorsunuz. Sunulan tek ücretsiz hizmet kahvaltı ve ortalama bir kalitede diyebilirim. Yalnız simit, poğaça vb gıdaların daha taze sunulması gerektiği kanaatindeyim.

Akşamları, bahçesinde otantik bir ortam var, bunu ve Radyo Bozcaada tercihlerini olumlu buluyorum. Personel yer yer yetersiz ve eksik kalıyor. Özellikle de yemek saatlerinde.

Teşekkürler muratonerr
17 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok temiz. Elemanlar çok iyi. Oteli sahiplenmişler. Sabah kahvaltısı fiyata dahil. Doyurucu. Öğlen ve akşam yemekleri uygun. Pizzadan balığa her şey çok nefis. Kendisine ait plajı var. Çakıl ama güzel. Deniz kristal berraklığında. Ancak kıyıdan 4 metre sonra insan boyunu geçiyor. Ağustos ayında bile su biraz soğuk. Ama ben soğuk denizi seviyorum. Gittiğimde deniz pürüzsüz dalga hiç yoktu, adeta havuz gibiydi. Gürültü yok.

Oda ipucu: Kahvaltı 8:30 ‘ da başlıyor
Teşekkürler 215ibrahima
9 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu otelde ilk defa konakladık. Öncelikle çalışan kalitesi çok iyi. Hizmet, servis kusursuz denilebilecek seviyede. Deniz muhteşem. Yemekler güzel. İçecekler, kokteyller çok başarılı. Ama gündüzleri restoran ve plaj kısmında neden disco müziği çalıyorsunuz.? Hiç kesilmeyen müzik gerçekten çok rahatsız edici. Plajda bütün gün cıstak tabir edilen müziğe maruz kalınıyor ve sadece bu nedenle tekrar gelmeyi düşünmüyoruz.

Teşekkürler silky2451
8 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok havadar bir yerde, resepsiyonda çok iyi karşılandık, iki günlüğüne 2 oda ayırttık, küçük butik bir otel, lobi odalar çok temiz, personel çok güleryüzlü, çözüm odaklı, her sorununuzu ciddiye alıyor ve çözüme ulaştırıyorlar, serpme kahvaltı çok özenli, yemekler güzel, plaj kum çakıl karışımı, plaj hizmeti kaliteli, deniz muhteşem, temiz, balıkları görüyorsunuz ancak dalgalı. Biz çok memnun kaldık, vakti az kafa dinlemeye ihtiyacı olanlar için çok iyi bir otel.

Oda ipucu: Butik bir otel olduğu için plajda sabahtan yer ayırma telaşınız olmuyor, plaj dışında yeşillik alanda da yeterince şejlong var
Teşekkürler 960gulayc
8 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Assos'da konumu denizle arasında mesafe olmayisiyla bir nüans teşkil eden otel henüz ilk telefon temasında görüştüğüm Haydar Bey'in lanse edişindeki samimiyet, üslup , alaka , sempati ve empatiyi barındıran profesyonel yaklaşımıyla yıldızını yükseltti. İlk gün sadece beach için otele giderken ertesi gün biz de derin izler bırakan ve yüksek memnuniyetin mimarları başta Bülent Bey ve Zuhal Hanım olmak üzere çalışanların arasındaki mükemmel koordinasyon , iletişim ve müşteri ilişkileri konusundaki özenli özverili yaklaşımları ertesi gün hem kahvaltı hem de beach keyfi yapmak üzere tekrar tercih etmemize sebep teşkil etti. Harikulade tasarım örneklerinin göz zevkini oksadigi otel iç ve dış dizayn açısından kattığı canlılık ve dinamizmle pozitif enerjiler yaratmakta. Denizi kademeli derinlesmekle birlikte dibindeki taşlarıyla çetin bir mücadeleye çağırıyor gibi görünse de bir deniz ayakkabisiyla ve dalgalarla kucaklasarak keyfin doruklarina ve çözüme ulasilabiliyor. Kahvaltısı özenli ve mahir dokunuslarin sevgisi ve hayranligiyla sunuldu , cömertligi ve nefasetiyle işte bu başarılari perçinledi. Memnuniyet garantili otelin temasta bulunduğumuz çalışanlarıni yöneticileri nezdinde tebrik eder övünç duyacakları nice takdirler almalarını temenni ederim.

Oda ipucu: Kahvaltısı mükemmel lezzette sırf kahvaltı ve beach için dahi tercih edilebilir.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler _merg849