Ercig
Adana, Türkiye

Seyir butik orta seviyede

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 1 Tem 2023mobil cihaz aracılığıyla
Otelin yeri güzel👍 odalar temiz ama yataklar çok rahat değildi 😔kahvaltı orta seviyedeydi. Girişte kullanılan wc kötüydü 😔 müşteri kabul edilen binadaki odalar eski yanındaki diğer bina daha yeniydi personel ilgisi orta seviyedeydi 🙄
Konaklama tarihi: Haziran 2023
    Seyir Butik noktasına 0.8 km mesafede
    Seyir Butik noktasına 0.9 km mesafede
    Seyir Butik noktasına 0.5 km mesafede
      Seyir Butik noktasına 2.0 km mesafede
      İznik bölgesindeki diğer otellere bakın
      4-9/109 yorum
      8 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

İznik Gölüne yürüyerek bir dakika mesafede, herkes çok ilgili, yardımcı, ortamı çok hoş ve dinlendirici, odalar temiz, banyo gayet geniş, kahvaltı fazlasıyla lezzetli ve doyurucu, ayrıca öğleden sonra / akşamüstü yediğimiz kekler de çok lezizdi. Daha giriş yapmadan, dışarıdan bakınca bile sakin ve huzur dolu bir yere geldiğinizi hissediyorsunuz. Çok memnun ayrıldık. Bir kere daha İzniğe gelirsek düşünmeden yine burada kalmak isteriz. Çok teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Kasım 2022
      Teşekkürler onurkaramercan
      28 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tertemiz mis gibi kokan bir odaya girdik.
      Otel sahipleri ve çalışanlar çok yardımsever ve güler yüzlü karşıladı bizi.
      Yataklar rahat oda gerçekten oldukça büyük ve konforluydu.
      Kahvaltı gayet lezzetliydi. Lokasyon olarak hem sahile hem de şehir merkezine yakın konumu da ayrıca rahat etmemize sebep oldu .
      Kesinlikle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ekim 2022
      Teşekkürler Esin T
      19 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kendi evinizdeymişsiniz gibi hissettiren oldukça sıcak, temiz, huzurlu bir aile oteli. Gönül rahatlığıyla konaklayabilirsiniz. Otelin fikrimce en avantajlı yanı hem marketlere, merkeze hem de göle ve çevrede ziyaret edebileceğiniz kültürel mekânlara fazlasıyla yakın olması.
      Hatta yeterince şanslıysanız göl manzaralı bir odada bile kalabilirsiniz :)
      Otele dönüştürülen bu bina nostaljik bir yapıya sahip, yer yer ahşap malzemeler kullanılmış. Mobilyaların dizaynı ve minimalist düzeyde yerleştirilen dekoratif malzemeler otele çok güzel bir hava katmış.

Konaklama tarihi: Şubat 2022
      1  Teşekkürler iamsaliha
      6 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Göl kapı yanında oldukça temiz, yeşillikle çevrili ve yeterli bir otel. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü. Odalar temizdi. Kesinlikle İznik'teki en iyi otel. Tavsiye ederim. Çift olarak rahatlıkla gidilebilir.

Konaklama tarihi: Haziran 2022
      Teşekkürler GizemB176
      10 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otelin en büyük artısı konum olarak merkeze yürüme mesafesinde olması ve göl kenarında olması. Mükemmel bir aile oteli. Personeller kibar ve güler yüzlüydü. Odalar ve ortak kullanım alanları temizdi. Kahvaltı gayet güzeldi.

Oda ipucu: Aile oteli, sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler için tavsiye ederim. En üst kattaki odalara çıkmak yaşlılar için sorun olabilir.
      Konaklama tarihi: Şubat 2022
      1  Teşekkürler iamcengiz