Gizem B

Harika bir yer!

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 Haz 2022
Göl kapı yanında oldukça temiz, yeşillikle çevrili ve yeterli bir otel. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü. Odalar temizdi. Kesinlikle İznik'teki en iyi otel. Tavsiye ederim. Çift olarak rahatlıkla gidilebilir.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Seyir Butik noktasına 0.5 km mesafede
ホテル外観
Seyir Butik noktasına 0.4 km mesafede
Seyir Butik noktasına 4.2 km mesafede
İznik bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/109 yorum
10 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otelin en büyük artısı konum olarak merkeze yürüme mesafesinde olması ve göl kenarında olması. Mükemmel bir aile oteli. Personeller kibar ve güler yüzlüydü. Odalar ve ortak kullanım alanları temizdi. Kahvaltı gayet güzeldi.

Oda ipucu: Aile oteli, sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler için tavsiye ederim. En üst kattaki odalara çıkmak yaşlılar için sorun olabilir.
Konaklama tarihi: Şubat 2022
1  Teşekkürler iamcengiz
20 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konforlu oda, aile ortamı, zengin kahvaltı ve iyi lokasyon. Gölün yanında merkeze yakın. Tavsiye ederiz. Gezilecek tarihi yerler konusunda çok yardımcı oldular. Güler yüzlü ve yardımsever personel. Otoparkı bulunmakta.

Konaklama tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler taylan81
22 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gayet güler yüz ile karşılandık. Tüm covid19 kurallarına uyulmuştu. Odalar çok temizdi. Otel müsait olduğundan aldığımızdan daha geniş bir oda verildi. Kahvaltısı bir tık daha iyi olabilirdi. Çeşit olarak değil çeşit yeteliydi. Lezzet olarak. İnsan böyle güzel bir işletmeye girince ister istemez beklentisi yükseliyor.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler RGokmen
11 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

cok memnun kaldık sicak ve ilgili bir isletme odalar temiz kahvaltı taze ve lezzetli .tavsiye ederim
kano ve bisiklet ücretsiz bir sıkıntı varsa çözüyorlar .guzrl bir yer. ailece katılabilir linabilir fiyatlar makul

Konaklama tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler serpil3003
13 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel ve odalar genel olarak temizdi. Çalışanlar ve otel sahipleri çok samimi iyi insanlar. Göle çok yakın konum olarak güzel, sessiz sakin bir aile oteliydi biz çok memnun ayrıldık yolunuz düşerse tavsiye ederiz

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler k_brat822