Göl kapı yanında oldukça temiz, yeşillikle çevrili ve yeterli bir otel. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü. Odalar temizdi. Kesinlikle İznik'teki en iyi otel. Tavsiye ederim. Çift olarak rahatlıkla gidilebilir.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Otelin en büyük artısı konum olarak merkeze yürüme mesafesinde olması ve göl kenarında olması. Mükemmel bir aile oteli. Personeller kibar ve güler yüzlüydü. Odalar ve ortak kullanım alanları temizdi. Kahvaltı gayet güzeldi.
Oda ipucu: Aile oteli, sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler için tavsiye ederim. En üst kattaki odalara çıkmak yaşlılar için sorun olabilir.
Konaklama tarihi: Şubat 2022
Değer
Temizlik
Hizmet
iamcengiz adlı kullanıcıdan Seyir Butik hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler iamcengiz
taylan81
20 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Konforlu oda, aile ortamı, zengin kahvaltı ve iyi lokasyon. Gölün yanında merkeze yakın. Tavsiye ederiz. Gezilecek tarihi yerler konusunda çok yardımcı oldular. Güler yüzlü ve yardımsever personel. Otoparkı bulunmakta.
Konaklama tarihi: Şubat 2022
taylan81 adlı kullanıcıdan Seyir Butik hakkında bilgi alın
Teşekkürler taylan81
RGokmen
Ankara, Türkiye
22 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Gayet güler yüz ile karşılandık. Tüm covid19 kurallarına uyulmuştu. Odalar çok temizdi. Otel müsait olduğundan aldığımızdan daha geniş bir oda verildi. Kahvaltısı bir tık daha iyi olabilirdi. Çeşit olarak değil çeşit yeteliydi. Lezzet olarak. İnsan böyle güzel bir işletmeye girince ister istemez beklentisi yükseliyor.
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
RGokmen adlı kullanıcıdan Seyir Butik hakkında bilgi alın
Teşekkürler RGokmen
cok memnun kaldık sicak ve ilgili bir isletme odalar temiz kahvaltı taze ve lezzetli .tavsiye ederim kano ve bisiklet ücretsiz bir sıkıntı varsa çözüyorlar .guzrl bir yer. ailece katılabilir linabilir fiyatlar makul
Konaklama tarihi: Ekim 2020
serpil3003 adlı kullanıcıdan Seyir Butik hakkında bilgi alın
Teşekkürler serpil3003
Otel ve odalar genel olarak temizdi. Çalışanlar ve otel sahipleri çok samimi iyi insanlar. Göle çok yakın konum olarak güzel, sessiz sakin bir aile oteliydi biz çok memnun ayrıldık yolunuz düşerse tavsiye ederiz
Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Yer