+ konum harika. göle çok yakın, sadece 30 metre kadar yakınlıkta.
+ wifi çok iyi.
+ bahçede kediler köpeklerle iç içesiniz ve bu bence mükemmel bir şey.
- kahvaltı fena değil ancak bence iyi de değil. açık büfede kahve yok mesela, sadece çay var :) kahvaltıda ekstra istekler sorulmuyor bile. bir ilgisizlik var maalesef.
- yetkililerde enteresan bir ilgisizlik var. siz sormadıkça sizi muhatap almıyorlar. bir turizmci olarak konaklamada en önemli şey misafirperverlik diyorum. ben otel sahibi olsam konaklayan müşterilerimle daha çok ilgilenirdim.
- odamızı göl manzaralı olarak aldık ancak girdiğimizde farkettik ki ağaç manzaralıymış :) bize satarken keşke ağaçların arasından birazcık göl görülüyor deselerdi. otelde sadece en üstteki aile odası göl manzaralı, bunu bilerek oda alın derim.
- odamıza girdikten sonra bi tuvaleti kullanayım dedim ancak adımımı atmamla yerlerin sırılsıklam olduğunu anlamam bir oldu. arkadaşlar odayı temizlemişler, banyoyu yıkamışlar ve kurulamadan yeni giren müşterilerine teslim etmişler. yine bir turizmci olarak size tavsiyem: sadece güvenlik için bile o banyoyu kurulamadan teslim etmeyin derim. bir gün birinin ayağı kayar düşer kafası yarılır sorumlusu da siz olursunuz.
- akşam duş almak için banyoya girdiğimizde ikinci şokla karşılaştık. duşakabinin kapısının bir kısmı yoktu :) nasıl olur demeyin. valla yoktu. yani duşakabinin 4te 1inin olmadığını ve o şekilde duş alarak bütün banyoyu ıslatmak zorunda kaldığınızı düşünün.
maalesef bunlar küçük ama sıkıntılı detaylar. umarım gereken önlemleri alıp devam ederler çünkü şirin bir butik olma potansiyeli çok yüksek.