Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jaipur Marriott Hotel
Yakınlardaki Oteller
Hotel Baba Haveli(Jaipur)(Ödediğinize Değer!)
$15
$14
Hotels.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Kailrugji - The Hotel(Jaipur)(Ödediğinize Değer!)
$23
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Umaid Mahal(Jaipur)
$72
$34
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Krishna Palace(Jaipur)(Ödediğinize Değer!)
$13
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
$96
$45
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Otopark
  • Kahvaltı dahil
$77
$58
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Otopark
  • Kahvaltı dahil
$37
$33
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
$25
$22
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
$518
$496
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Otopark
  • Havuz
$126
$109
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Otopark
  • Kahvaltı dahil
Yorumlar (2.376)
Yorumları filtrele
2.376 sonuç
Gezgin puanı
1.610
543
135
46
42
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
1.610
543
135
46
42
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
2-7/2.376 yorum
Yorum Zamanı: 7 Kasım 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Jaipura gelen turlarında tercih ettiği bir otel.Otel ve odalar , güzel ve temiz . Yemekler ve kahvaltı gayet başarılı.Yarım pansiyon konaklama gönül rahatlığı ile yapılabilir. Havuz gayet güzel.En büyük olumsuzluk internetin ücretli (hindistan şartlarına göre oldukca yüksek ücretli) olması.

Konaklama tarihi: Kasım 2016, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler drerhan
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager JaipurMarriott - Jaipur Marriott Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Kasım 2016
Google Çevirisi

Dear Guest,

The Marriott brand takes great prides in ensuring guests have brilliant experiences during their stay.

I am pleased to know that you enjoyed the services.

I hope that your experience with us will bring you back soon to Jaipur Marriott Hotel and my team and I will be looking forward to welcoming you.


Best Regards,
Rohit Dar
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 14 Şubat 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Hindistan gezimizin üçüncü durağı olan jaipurda konakladığımız jaipur marriot otel harika bir mekan. Özellikle restaurant ve yemek seçenekleri çok güzeldi. Pizza köşesi ve yöresel yemekler, sokak yemekleri, Uzakdoğu mutfağı müthişti. Havuz çok güzeldi ancak biraz güneş alsa iyiydi. Çok sevdik.

Konaklama tarihi: Ocak 2016, seyahat türü: Ailecek
Teşekkürler Serdar E
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager JaipurMarriott - Jaipur Marriott Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Şubat 2016
Google Çevirisi

Dear Guest,

I thank you and your wife for choosing to stay with us and for your wonderful review. I am extremely happy to know that you enjoyed your stay with us.

I’m extremely delighted to know that you enjoyed the pool and our services and facilities lived up to your expectations in every way. I’m happy to know that you enjoyed your experience at our restaurants and the many choices they have to offer with delicacies from all over the world.

I look forward to welcoming you again at Jaipur Marriott.

Best Regards,
Rohit Dar
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 8 Aralık 2015

2 gece kaldığımız otelden çok memnun kaldım..Odaları, ferah ,temız,odada ihtiyaç duyacağımız herşey düşünülmüş..Restaurantı lüks,temız yemek çeşitleri çok..Hınt yemeklerını sevenler için ideal. İnternet ücretli ancak gayet uygun,24 saati 10 usd .Jaıpur'da konaklayacaklara tavsiye ederim

  • Konaklama tarihi: Kasım 2015, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
Teşekkürler Hülya U
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 18 Ekim 2014

Geniş bahçeli açık havuzlu otellerden sonra burası beton yığını gibiydi.Şehrin merkezinde olması iyi ama zaten vasıtanız varsa yaya gezmeyecekseniz bunun bir geregi yok.WiFi var ama ücretli .
Otelden özel taksi servisi var yalnız dışarıdaki taksilerden bir misli pahallı.

  • Konaklama tarihi: Eylül 2014, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Değer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
Teşekkürler berat y
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Jaipur M - Jaipur Marriott Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ekim 2014
Google Çevirisi

Dear Guest,

I thank you for choosing to stay with us during your trip to Rajasthan and for taking time to review your experience.
I am disheartened to know that you faced certain hindrances during your stay; I have addressed this issue with the relevant team and I ensure you that corrective measures have already been carried out.

I look forward to welcoming you again at Jaipur Marriott.
Best Regards

Rohit Dar
General Manager at Jaipur Marriott

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 7 Temmuz 2014 mobil cihaz aracılığıyla

Servis kaliteli, otel şık ve yemek menüsü (kahvaltı ve akşam yemeği açık büfe) hindistan için başarılı... ANCAK eğer Marriot otel zinciri kartınız yoksa, internetten diğer her hizmete ücret talep ediyorlar. Örn: 1 günlük internet 600riyad.

Sonuç; Uygun fiyat bulursanız, kaçırmayın.

Konaklama tarihi: Temmuz 2014, seyahat türü: Arkadaşlarla
Teşekkürler ErmanCilingir
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Jaipur M - Jaipur Marriott Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Temmuz 2014
Google Çevirisi

Dear Guest,

I thank you for choosing to stay with us and for taking time to review your experience.
I’m pleased to know that our services and facilities were to your utmost satisfaction.
We are very proud of Okra, our all day dining restaurant that serves exquisite delicacies from all over the world; a great effort has gone in from our executive chef and his team to create a sumptuous breakfast and dinner buffet spread.

I look forward to welcoming you again at Jaipur Marriott.

Best Regards
Rohit Dar

General Manager at Jaipur Marriott

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın