Sri Lanka Balloon
Bugün açık: 04:00 - 22:00
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Muhteşem deneyim

İlgi alaka çok muhteşemdi. İlk kez gelmedim, daha önce gelişimde çok memnun kalmıştım tekrar... tümünü oku

Yorum Zamanı: 2 hafta önce
fatihk00
Sakarya İli, Türkiye

Keyifli bir deneyim oldu,pilot bize uçuş başlangıcından sonuna kadar hem rehberlik etti hem... tümünü oku

Yorum Zamanı: 2 hafta önce
Burak E
mobil cihaz aracılığıyla
210 yorumun hepsini okuyun

153-158/210 yorum
18 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Deneyim tarihi: Şubat 2018
Owner Mahmut U - Sri Lanka Balloon, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Şubat 2018

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
14 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Deneyim tarihi: Şubat 2018
Owner Mahmut U - Sri Lanka Balloon, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Şubat 2018

6 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı

28 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı

Deneyim tarihi: Aralık 2017
Sahibi Mahmut U - Sri Lanka Balloon, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ocak 2018

24 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Deneyim tarihi: Ocak 2018
Sahibi Mahmut U - Sri Lanka Balloon, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Ocak 2018