Sri Lanka Balloon
Bugün açık: 04:00 - 22:00
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Muhteşem deneyim

İlgi alaka çok muhteşemdi. İlk kez gelmedim, daha önce gelişimde çok memnun kalmıştım tekrar... tümünü oku

Yorum Zamanı: 1 hafta önce
fatihk00
Sakarya İli, Türkiye

Keyifli bir deneyim oldu,pilot bize uçuş başlangıcından sonuna kadar hem rehberlik etti hem... tümünü oku

Yorum Zamanı: 1 hafta önce
Burak E
mobil cihaz aracılığıyla
208 yorumun hepsini okuyun

202-207/208 yorum
9 Nisan 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Deneyim tarihi: Nisan 2017
Sahibi Mahmut U - Sri Lanka Balloon, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Nisan 2017

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
Bir Tripadvisor China Üyesi
9 Nisan 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Deneyim tarihi: Nisan 2017
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
Sahibi Mahmut U - Sri Lanka Balloon, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Nisan 2017

24 Mart 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Deneyim tarihi: Mart 2017
Sahibi Mahmut U - Sri Lanka Balloon, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Mart 2017

24 Mart 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

20 Mart 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Deneyim tarihi: Mart 2017
Sahibi Mahmut U - Sri Lanka Balloon, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Mart 2017