Alphan_NAMLI
İstanbul, Türkiye

Tercih edilebilir

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 30 Kas 2015
3 yada 4 kez konakladığım bu otel Türkiye'den gelenlerin genelde tercih ettiği bir tesis.Makul bir otel İran standardlarında gayet iyi.Tekrar gidecek olsam yine tercih ederim.Türkiye'de 3-4 yıldızlı şehir oteli ayarında
Konaklama tarihi: Aralık 2014
Shahryar International Hotel Tabriz noktasına 6.5 km mesafede
Shahryar International Hotel Tabriz noktasına 5.9 km mesafede
Shahryar International Hotel Tabriz noktasına 6.5 km mesafede
Double room view
Tabriz bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/145 yorum
2 Eylül 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Görünürde 5 yıldız var ama 5 yıldıza gore odalar kotu. Housekeeping sabah 9 da odanıza girebiliyor. Kahvaltısı cok daha iyi olabilir. Internet neredeyse yok. Mailleri bile düzgün açamıyor. Resepsiyon giriş falan şahane ama gerisi bos. Dışarıdan gelip çay kahve içilir. Başka bir sey de olmaz zaten bu paraya bu kadar az hizmet. Bir daha zor tercih ederim.

Konaklama tarihi: Eylül 2015
Teşekkürler Tuğrul K
11 Haziran 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 kaldım Oldukça memnun kaldık Park problemi yok Havuzlu Merkezde Yemeklerde iyi Türkçe konuşuluyor resepsiyon dakiler güleryüzlüdür Gole 5-6 dakikada gidilebilir ayrıca kahvaltıda çeşit var odalar temiz, tuvaletler ve banyo bakımlı

Konaklama tarihi: Haziran 2015
Teşekkürler ragip1959
Public Relations Manager Shahryar-Hotel - Shahryar International Hotel Tabriz, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Haziran 2015

Sevgili Raqip bey,

Otelimiz hakkında çok nazik yorumunuz için tum "Shahryar INT Hotel Tabriz" ekibi adına çok teşekkür ederim.

Size harzaman hotelimizda agirlamakdan mutlu oluruz.

Halkla İlişkiler,
Shahryar Uluslararası Otel Tebriz

1 Ocak 2015 tarihinde yorum yapıldı

Doğu Azerbaycan eyalet valiliğinin davetlisi olarak Tebriz organize sanayi bölgesini ve yatırım imkanlarını araştırmak üzere katıldığım organizasyonda bizi bu otelde misafir ettiler.
Otel gerçekten her türlü uluslar arası toplantılara ev sahipliği edebilecek kapasite ve imkanlara sahip. Odaları geniş rahat, temiz ve düzenli. Kahvaltı ve yemek servisleri mükemmel.
Bilindiği gibi Tebriz bir Türk şehri. Otel personelinin tamamı çok güzel Türkçe konuşuyor. Tebriz den de izlenen Türk dizileri sayesinde lehçeleri son derece düzgün. Size yardım edebilmek için hazır bekliyorlar. Son derece samimi ve içten davranıyorlar.
Tebriz'e yolu düşenlere mutlaka tavsiye ederim. Fırsat bulursanız ELGOLİ parkını da ziyaret edin derim.

Oda ipucu: 7. Kat ve yukarısını seçerseniz. şehir ve dağ manzarası çok güzel. Yerleşim den uzak olduğu için gündüz ve gece çevre sakin rahatça dinlenebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Şubat 2014
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
3  Teşekkürler aooztemur
Public Relations Manager Shahryar-Hotel - Shahryar International Hotel Tabriz, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ocak 2015

Sevgili Oztemur bey,

Size harzaman hotelimizda agirlamakdan mutlu oluruz.

Halkla İlişkiler,
Shahryar Uluslararası Otel Tebriz

16 Ağustos 2013 tarihinde yorum yapıldı

Bu otelde 3 defa kaldım. Her defasında çok memnun oldum. Yemekler lezzetli, servis hızlı ve herşeyden önemlisi otel geneli ve odalar temiz....
Personel, yardım istediğiniz sürece yardımsevek, rahatsız etmemek adına biraz uzak durabiliyorlar, aslında buda benim çok hoşuma gitti.

Oda ipucu: İsteğinizi tam olarak belirtin, ellerinden geleni yapıyorlar... Sessiz oda için arka taraf gibi......
Konaklama tarihi: Eylül 2012
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
3  Teşekkürler Mustafasah
22 Aralık 2011 tarihinde yorum yapıldı

Türk Hava Yolları Tebriz uçağı yoğun sis yüzünden gelemediği için bizi bu otele götürüp misafir ettiler. Sabah saat 9 da geldik ertesi gün 11 de tekrar havaalanına gittik. Bizim kaldığımız 7. kattaki odadan köprünün manzarası güzeldi. ayrıca sis açıldığı zaman karşı dağlar muhteşem manzara oluşturdu. Otelin lobiside hoş, yerde kocaman bir halı var. Duvarlarda el işleme resimleri beğeni ile izledik. Türk hava Yollarının ofiside bu lobi kenarında yer almakta. Otel çalışanlarıda iyi insanlar. Koridorlarda İranı tanıtıcı resimler yer almakta.

Oda ipucu: Ön tarafa bakan yüksek katlı odalar güzel bir manzara sunuyor.
Konaklama tarihi: Aralık 2011
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti