Serap T
İstanbul, Türkiye

BURAM BURAM KALITE...

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Ağu 2024
Temmuz ayının sonunda kızımla konakladığım rammos hotelden büyük bir memnuniyetle ayrıldım.Otelden kalite akıyor diyebilirim.Daha önce Antalya nin marka otellerinde konaklayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.Musteri ilişkilerinden Pelin Hanım,garsonlardan Melike Hanım ,Restorant şefi ve diğer çalışanlar...Hepiniz harikasınız.Herseyden önce otel çok temiz.Havuz çok temiz,sürekli etrafı temizleniyor.Herhangi bir olumsuz durumu söylemeniz yeterli hemen çözülüyor ve ilgileniliyor.Deniz biraz dalgalı ama tertemiz.Kahvalti yeterli ve doyurucu.Gun içinde yediğiniz içtiğiniz şeylerin fiyatları bahsedilen Bodrum fiyatları gibi değil.Mesela lahmacun 250 tl (Büyük ve doyurucu).Saat 12 de otelde olmamıza rağmen bizi hiç bekletmeden odaya aldılar.Cikista da uçağımız gece olduğu için gün boyunca otelde kalıp hazırlanmamiz için bize son derece yardımcı olan RAMMOS ekibine sonsuz teşekkürler...Tekrar görüşmek üzere...
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Sayın Serap Hanım
Tesisimiz hakkında paylaşmış olduğunuz harika yorumlar tüm ekibimizi çok motive etmiş olduğunu belirtmek isteri.Sizlerde güzel anılar bırakmak ve tesisimizden mutlu ayrıldığınızı görmek bizleri çok mutlu etmiştir.Sizleri tekrar burada görmeyi dört gözle beklediğimizi belirtir,saygılarımızı sunarız.
Rammos Managed By Dedeman noktasına 3.0 km mesafede
Rammos Managed By Dedeman noktasına 6.7 km mesafede
  • Swissotel
Rammos Managed By Dedeman noktasına 0.5 km mesafede
Rammos Managed By Dedeman noktasına 3.6 km mesafede
Turgutreis bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/138 yorum
9 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tatilimiz başladığı andan itibaren son güne kadar çok keyifliydi. Otel çalışanları gayet ilgili ve güler yüzlüydü. Odamız gayet temiz , kahvaltısı ve yemekleri gayet başarılı , plajı ve havuzu da çok keyifliydi. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyoruz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Hasan K
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro RAMMOS HOTEL BODRUM - Rammos Managed By Dedeman, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Sayın Misafirimiz
Bu harika yourumunuz için sizlere çok teşekkür ederiz.Yakın bir zamanda sizleri tekrar burada görmek ve daha iyi ağırlamak istediğimizi belirtir saygılarımızı sunarız.

6 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Rammos Hotel Bodrum, Butik bir tatil yapma imkanı sunuyor.
Bodrumun en güzel günbatımının izlenebildiği ve deniz esintisinin sezon boyunca klima kullanımı ihtiyacına bile gerek kalmayan bir konuma sahip.
Su Sporları, SPA, tasarım havuzu, otantik peyzajı, kum ve sığ denizi ile ister dingin bir tatil, istersenizde sosyal aktiviteli bir tatil yapma imkanını bulabiliyorsunuz.

Oda ipucu: Otopark ve Vale hizmeti var. Evinizde gibi hissedeceğiniz sıcaklıkta bir yaklaşım
Teşekkürler Ömer K

Değerli Misafirimiz,
Nazik değerlendirmenizi TripAdvisor üzerinden bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hizmet çeşitliliği ve kalitesi ile beklentilerinizi aşmaya odaklandığımız otelimizde tesisimizde sizi tekrar ağırlayabilmek umudu ile güzel ve sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımızla

5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hersey mükemmeldi, resepsiyondan itibaren misafirperverliğini en ust seviyede yasadik. Odalar yeni ve cok temiz, güleryüzlü personeli biz cok guzel agirladi, sabah kahvalti acik bufe harika, aksam yemeklerini Mareada degerlendik, cok lezzetli, deniz/sahil çok düzenli ve geniş. Yeterince yemek ve icecek çeşidi bulunuyo. Kesinlikle tekrar gidilecek kadar güzel bi deneyimdi 🙏🏻

Teşekkürler K3057DKfatmas

Değerli Misafirimiz,
Tatilinizde Rammos Hotel Bodrum tercih ettiğiniz ve güzel yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Hizmetlerimizden memnun kalmanız ve tatilinizin keyifli ve güzel geçmesine çok memnun olduk. Sizi ve sevdiklerinizi ağırlamaktan her zaman memnuniyet duyacağımızı bildirir, saygılar sunarız.

3 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle otelde çalışan herkese çok teşekkür ederiz, resepsiyon, karşılamadaki kibar genç hanım, kat görevlisi tatlı abla, vale, restoran, plaj çalışanlarına kadar herkes çok kibar, ilgili ve çözüm odaklılardı. Her talebimize sabır, ilgi, tatlı dil ile cevap verdiler ve her zaman güleryüzlülerdi. Odamıza gelince çok temiz ve ferahtı, balkon mevcut. Tercihimiz olmadı ama yastık menüsü de vardı. Banyo çok temizdi, şampuanlarda Atelier Rebul Bodrum Mandalina tercih edilmiş, konumla uygun olması tatlıydı. Başarılı bir reklam olmuş diyebiliriz çünkü İstanbul'a dönünce bulabilirsem ben de bu şampuandan alacağım. Ayrıca otele gelmeden önce de bizimle whatsapp üzerinden iletişim kurarak daha önce hiç gelmediğimiz bi tesis için güzel bi itibar inşaa ettiler. Kahvaltı oldukça çeşitli ve lezzetliydi. Otele 2 anlamda eleştirim olacak: birincisi odanın konumu itibariyle (kahvaltı yapılan restoranın çatısına bakıyorduk) mutfak bacalarından velen kokular bize ulaştı. İkinci olarak da otele yaklaşırken "geldik zaten" diye navigasyonu kapattık, tabela pek göremedik. Bunları buraya yazmamın sebebi de çok kolay düzeltilebilecek/geliştirilebilecek şeyler. Otelin bu anlamda yapıcı yaklaşımda olacağını düşünüyorum.

Oda ipucu: Havuz çok temiz ve şıktı. Otelin kendine ait plajı da var ancak Bodrum'da alternatif bölgelerde denize girmeyi tercih ettik.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Gülin K

Saygılarımızla

3 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Aile ortami resepsiyona gelişimiz ile başladı, otelin yeri çok iyi, oda kahvaltı konsepti 2 adet restorantı ile çok iyi bütünleştirilmiş. Yemek ve içecek fiyatları uygun.
Restaurantlar kaliteli, yemekler lezzetli. Hüseyin Bey çok yardımcı oluyor seçimlerde.
Plajdaki arkadaşlar çok yardımsever, Babacan özellikle fark yaratıyor.
Benjamin çok güleryüzlü ve servisi çok kaliteli.
Odada olması gerekli her detay düşünülmüş. Büyüklük olarak ideal. Pelin Hanım a tüm yardımları için teşekkürler.
Birdaha gelmeyi kesinlikle düşüneceğim bir otel, eşimle çok memnun ayrıldık.

Teşekkürler Dream15086417754