Şeyma İ

Süper!

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 Haz 2024
Çok memnun kaldık. Herkeze tavsife ederim. Restoran yemekleri süper. Otel aşırı temiz. Kesinlikle tekrar gelicez! Çalışanlar müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Havuz fotoğraflarda küçük duruyor ama kesinlikle öyle değil! :))
Yanıtlanma zamanı: 19 Haz 2024
Değerli Misafirimiz,
Nazik değerlendirmenizi Google üzerinden bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hizmet çeşitliliği ve kalitesi ile beklentilerinizi aşmaya odaklandığımız Rammos Hotel Bodrum tesisimizde sizi tekrar ağırlayabilmek umudu ile güzel ve sağlıklı günler dileriz.
Rammos Managed By Dedeman noktasına 0.5 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Rammos Managed By Dedeman noktasına 1.4 km mesafede
Rammos Managed By Dedeman noktasına 3.4 km mesafede
Açık havuz
Turgutreis bölgesindeki diğer otellere bakın
25-30/144 yorum
9 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Personelin ilgisi alakasi cok iyidi.
Her zaman ön büro çalisanlarina ulasabilecegiz bir yer.
Ortam cok iyi nezih ve sakin
Bu arada Evcil hayvan dostudur
Herkese tavslye edilir ozellikle Batikan bey ve ekibi cok nazik ve yardimsever pelin hanim surekli bizimle ilgilendi

Teşekkürler Muaz B
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro RAMMOS HOTEL BODRUM - Rammos Managed By Dedeman, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Haziran 2024

Değerli Misafirimiz, Muaz Bey

Nazik değerlendirmenizi Tripadvisor üzerinden bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hizmet çeşitliliği ve kalitesi ile beklentilerinizi aşmaya odaklandığımız Rammos Hotel Bodrum tesisimizde sizi tekrar ağırlayabilmek umudu ile güzel ve sağlıklı günler dileriz.

9 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yalnız seyahat eden biri olarak, bu birinci sınıf otelde bir hafta geçirme ayrıcalığına sahip oldum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Konumu, dinlenmek isteyenler için mükemmel. Odalar son derece temiz ve havuz ile plaj da kusursuz durumda.

Personel son derece profesyonel, kendimi tamamen rahat ve güvende hissettim. Öne çıkan bir diğer artı, tekne turları ve benzeri aktivitelerin doğrudan otelden güvenilir bir şekilde rezerve edilebilmesiydi, bu da seyahat planlamamı büyük ölçüde kolaylaştırdı.

Otelin yemekleri çeşitli ve herkesin damak zevkine hitap edecek bir seçenek sunuyor. Otelin yeni ambiyansı birinci sınıf ve huzur verici bir ortam sağlıyor.

Gelecek yıl tekrar gelmeyi ve bu harika deneyimi tekrar yaşamayı dört gözle bekliyorum. :)

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Quest61178573323

Değerli Misafirimiz,

Rammos Hotel Bodrum ailesi olarak, sizi aramızda görmekten ne kadar mutlu olduğumuzu öncelikle belirtmek isteriz. Vakit ayırıp yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuklarımızdan gelen yorumlar, en üst seviyedeki misafir memnuniyetini ve konforunu ilke edinen bizler için olumlu ya da olumsuz yorumlarınız gözden kaçabilecek eksiklikleri görmemiz açısından büyük önem taşımaktadır. Desteğiniz için minnettarız.
Sizi ve sevdiklerinizi misafir etmekten her zaman memnun olacağımızı bildirir, en kısa zamanda tekrar sizleri aramızda görmeyi dileriz.

9 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok sakin ve huzur verici bir ortamı vardı
Girişimizde ön büro çok ilgiliydi
Bizimle çok ilgilendiler
Yemekleri ve kahvaltısı harikaydı
Tatil Asistanı Pelin Hanım konaklama boyunca bizimle çok ilgilendiler
Herşey harikaydı
Tekrar geleceğim

Teşekkürler 69pelinb

Değerli Misafirmiz, Şeyma Hanım

Konaklamanızla ilgili övgü dolu sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Değerli görüşleriniz tüm Rammos Hotel Bodrum çalışanları için bir motivasyon kaynağı olmuştur. En yakın zamanda sizleri tekrar ağırlamayı arzu ederiz.

9 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Girişden itibaren güler yüzlü bir şekilde karşılandık arkadaşlar çok yardımcı oldular özellikle Batıkan bey ve ekibine çok teşekkür ediyoruz otel çok güzel temiz yemekler servis herşey şahane herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.

Oda ipucu: Herşey süper
Teşekkürler Erkan T

Değerli Misafirmiz, Erkan Bey

14 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel gerçekten tek kelime ile harika ve muhteşem ötesi. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Havuzu çok temiz. Restaurantında istediğiniz herşeyi bulabiliyorsunuz. Sabah kahvaltısı bir çok kahvaltı salonunun kahvaltısından çok iyi. Keyifli bir tatil için tek adres.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Mustafa4809
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro RAMMOS HOTEL BODRUM - Rammos Managed By Dedeman, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Mayıs 2024

Değerli Misafirimiz,
Tatilinizde Rammos Hotel Bodrum tercih ettiğiniz ve güzel yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Hizmetlerimizden memnun kalmanız ve tatilinizin keyifli ve güzel geçmesine çok memnun olduk. Sizi ve sevdiklerinizi ağırlamaktan her zaman memnuniyet duyacağımızı bildirir, saygılar sunarız.