Yeşim S

Daha güzeli o la maaaaaz!

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 5 Eyl 2023
Telefonda rezervasyon için Batıkan Bey ile görüştüğümüzde ilk kez Bodrum’a tatile gidecek olmanın hem heyecanı hem de tedirginliği vardı aslında.. Ama otelin kapısından girdiğimiz andan çıkış yaptığımız güne kadar her gün birbirimize şu soruyu sorduk; YA HOŞUNA GİTMEYEN BİR ŞEY VAR MI? Cevap veriyoruz: YOOOOK 🥰
Sakinlik, huzur, ilgi, destek, temizlik, inanılmaz bir mimari, çalışanların tatlılığıııııı :) Ne yazsam az kalır. İnanın az kalır. Evimi özletmeyen tek otel. Çalışanların ilgisi, güler yüzlülüğü, içten yaklaşımları beni mest etti. Hepsine ayrı ayrı sarılmak geldi içimden☺️ Mutlaka ama mutlaka seneye de burdayız noktanet:)
Batıkan Bey e ve tüm çalışanlara sevgilerimizle..
Yeşim & Mustafa ❤️
Yanıtlanma zamanı: 11 Eyl 2023
Değerli Misafirimiz,
Rammos Hotel Bodrum ailesi olarak, konaklama deneyimizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Takım arkadaşlarımızın hizmetinden memnun kaldığınızı bilmemiz, yönetim olarak bizleri mutlu etmiştir. Sürekli gelişen hizmet sektörümüzde, kitle turizmden öte, her bir misafirimizle bire bir dokunmak ve onların memnuniyetini kazanmak hizmet felsefemizin en başında gelmektedir. Sizleri bu şekilde memnun etmeyi başarmayı duymak bizleri çok sevindirmiştir. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlar, bir sonraki tatilinizde sizlere tekrar hizmet etmekten memnuniyet duyacağımızı bildiririz.
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Rammos Managed By Dedeman noktasına 3.4 km mesafede
Açık havuz
Otel Lobisi
Rammos Managed By Dedeman noktasına 2.9 km mesafede
Turgutreis bölgesindeki diğer otellere bakın
50-55/144 yorum
29 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Özenle seçilmiş kendinizi özel hissettiren güleryüzlü personeli sizleri büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılıyor. Otel müdürü Beste hanım başta olmak üzere tüm ekibine (spa, restaurant, temizlik personeli) sonsuz teşekkürler. Çok değerli Kumova ailesi, kalitesiyle bir kez daha fark yaratmış. Otelin konumu, mimarisi, odaların ferah ve konforlu dizaynı, duş lifinden diş fırçasına, yastığın kalitesine kadar herşey en ince ayrıntısına kadar sizin için tasarlanmış. Rios ve Marea restaurantları inanılmaz çeşit ve kalitede lezzetlere sahip. Muazzam gün batımını izlemek için en doğru adres olan Rammos Otel Bodrumu sizlere tavsiye ediyorum. Yeni sloganım rakı balık Rammos :) Sevgiler Rammos ailesi seneye tekrar görüşmek dileğiyle...

Teşekkürler 859selverk
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro RAMMOS HOTEL BODRUM - Rammos Managed By Dedeman, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Eylül 2023

Değerli Misafirimiz,
Nazik değerlendirmenizi TripAdvisor üzerinden bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hizmet çeşitliliği ve kalitesi ile beklentilerinizi aşmaya odaklandığımız otelimizde tesisimizde sizi tekrar ağırlayabilmek umudu ile güzel ve sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımızla

20 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Rammos otelde çok güzel bir tatil yaşadık. Öncelikle başta genel müdür Beste hanım a ve bütün ekibine resepsiyon restaurant oda hizmetlerine ayrı ayrı teşekkür ederim hepsi işini en iyi şekilde yapıyordu . Her yer tertemiz, modern dizayn kaliteli konforlu ortamlar. Tekrar gitmek isteyeceğimiz bir otel. Teşekkürler Rammos Otel.

Teşekkürler 848t_layb
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro RAMMOS HOTEL BODRUM - Rammos Managed By Dedeman, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ağustos 2023

Değerli Misafirimiz,
Tatilinizde Rammos Hotel Bodrum tercih ettiğiniz ve güzel yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Hizmetlerimizden memnun kalmanız ve tatilinizin keyifli ve güzel geçmesine çok memnun olduk. Sizi ve sevdiklerinizi ağırlamaktan her zaman memnuniyet duyacağımızı bildirir, saygılar sunarız.

19 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Rammos Hotel'in başarılı Genel Müdürü Beste hanım olmak üzere tüm ekibine (spa, restaurant, temizlik personeli) sonsuz teşekkürler... Spa, havuz çevresi her yer tertemizdi. Çok teşekkür ederiz çok güzel bir tatil geçirmemize vesile oldunuz 💖

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Deniz O

19 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Rammos otel oldukça kaliteli olup gayet temiz idi . gelen müşteriler oldukça nezih insanlardı . Batıkan ateşin ilgisine ayrıca teşekkür ederim. Bunun dışında otelde hizmet eden tüm garsonlar efsaneydi. Hepsi sonsuz iyi hizmet veriyorlar ve işlerini muazzam yapıyorlar . Seneye görüşmek dileğiyle 🙏🏻

Teşekkürler 580_remt

Değerli Misafirmiz,
Konaklamanızla ilgili övgü dolu sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Değerli görüşleriniz tüm Rammos Hotel Bodrum çalışanları için bir motivasyon kaynağı olmuştur. En yakın zamanda sizleri tekrar ağırlamayı arzu ederiz.
Saygılarımızla,

19 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şahane bir deneyim oldu . Otel çok güzel
Herkes çok ilgili . Odalar çok konforlu .
Beste hanım birebir ilgilendi .
Spa çok keyifli masajlar çok güzeldi çok beğendik . Terapistler çok başarılı ve profesyonel
Herşey için teşekkür ediyorum . Özellikle beste hanıma çok teşekkürler

Oda ipucu: Spa kesinlikle denenmeli