irem

Çok güzel bir deneyimdi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 14 Ağu 2023mobil cihaz aracılığıyla
Ben Arzum Onan’ın paylaşımından görüp oteli inceledim ve rezervasyon yaptım. Çok çok memnun kaldım. Biz zor beğenen, titiz bir aileyiz. Ama her şey şahaneydi. Çalışanların her biri, tek tek çok tatlı, her zaman yardımcı ve naziktiler. Odayı temizleyenler keza öyle. Resepsiyondan valeye her çalışan zaten temiz, yeni güzel ortamı olan oteli daha da keyifli bir tatile dönüştürdü. Plajında yer alan restoranı da çok keyifliydi ve her şey lezzetliydi.Havuz güzeldi, tabi ki şansızca başka misafirlerle karşılaşmanın dışında. Bodrum’da her yerde karşılaşılan gider kokusu problemi sanırım alt katlardaki oda seçiminde oluyor.Ama yine de alt katta olmak çocukla havuza geçmekte kolaylık sağlıyor. Barı, kokteylleri başarılıydı. Fiyatlar da normaldi. Önceden planladığımız başka bir otele geçtik bir hafta sonrasında ve pişman olduk. Ben tekrar gitmeyi hayal ediyorum. Ve öneriyorum.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Oda İpucu: Deniz biraz taşlı, deniz ayakkabısı iyi olabilir. Koku duyusu eşiği yüksek olanlar yukarı...
Yanıtlanma zamanı: 15 Ağu 2023
Değerli Misafirimiz,
Rammos Hotel Bodrum ailesi olarak, konaklama deneyimizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Takım arkadaşlarımızın hizmetinden memnun kaldığınızı bilmemiz, yönetim olarak bizleri mutlu etmiştir. Sürekli gelişen hizmet sektörümüzde, kitle turizmden öte, her bir misafirimizle bire bir dokunmak ve onların memnuniyetini kazanmak hizmet felsefemizin en başında gelmektedir. Sizleri bu şekilde memnun etmeyi başarmayı duymak bizleri çok sevindirmiştir. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlar, bir sonraki tatilinizde sizlere tekrar hizmet etmekten memnuniyet duyacağımızı bildiririz.
Rammos Managed By Dedeman noktasına 3.5 km mesafede
Açık havuz
Rammos Managed By Dedeman noktasına 3.1 km mesafede
Rammos Managed By Dedeman noktasına 2.2 km mesafede
Rammos Managed By Dedeman noktasına 4.7 km mesafede
Turgutreis bölgesindeki diğer otellere bakın
58-63/147 yorum
11 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle resepsiyonda sizi muhteşem bir ekip karşılıyor, sonrasında tertemiz odalar, şahane bir atmosfer, özenle dizayn edilmiş bir tesis. Eşim ve çocuklarımla 4 gün çok keyifli ve ayrıcalıklı bir tatil geçirdik. Teşekkürler Rammos ailesi, tekrar görüşmek üzere. Oğlumun odadan ayrılırken yazdığı notuda paylaşayım: En temiz oda ödülü, herşey için teşekkürler…

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler İlker T
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro RAMMOS HOTEL BODRUM - Rammos Managed By Dedeman, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Ağustos 2023

Değerli Misafirimiz,
Tatilinizde Rammos Hotel Bodrum tercih ettiğiniz ve güzel yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Hizmetlerimizden memnun kalmanız ve tatilinizin keyifli ve güzel geçmesine çok memnun olduk. Sizi ve sevdiklerinizi ağırlamaktan her zaman memnuniyet duyacağımızı bildirir, saygılar sunarız.

24 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Bodrum Turgutreis tarafından son derece kaliteli paranıızın karşılığını veren bir otel. Biz gittiğimizde baya sakindi. Havuzda toplam 4-5 kişi bile yoktu. Zaten çok büyük bir havuzu yok ama kimsenin olmaması avantaj. Havuzun yanında giriş kattaki odaları seçerseniz odanızdan iki adımda havuza ulaşabilirsiniz.

Oda ipucu: Oda kahvaltı olduğu için yakın yerlerde akşam yemeği pek alternatif yok.
Teşekkürler ufukral34
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro RAMMOS HOTEL BODRUM - Rammos Managed By Dedeman, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Temmuz 2023

Değerli Misafirimiz,
Rammos Hotel Bodrum ailesi olarak, sizi aramızda görmekten ne kadar mutlu olduğumuzu öncelikle belirtmek isteriz. Vakit ayırıp yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler. Konuklarımızdan gelen yorumlar, en üst seviyedeki misafir memnuniyetini ve konforunu ilke edinen bizler için olumlu ya da olumsuz yorumlarınız gözden kaçabilecek eksiklikleri görmemiz açısından büyük önem taşımaktadır. Desteğiniz için minnettarız.
Sizi ve sevdiklerinizi misafir etmekten her zaman memnun olacağımızı bildirir, en kısa zamanda tekrar sizleri aramızda görmeyi dileriz.

19 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Zübeyde hanım başta olmak üzere tüm çalışanlar çok ilgili ve oldukça güler yüzlüler. Temizliğe çok önem veriliyor. Biz Rammos otelden çok memnun kaldık, bir sonraki tatilimizde mutlaka tekrar geleceğiz.

Teşekkürler Ceren Ş
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro RAMMOS HOTEL BODRUM - Rammos Managed By Dedeman, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Temmuz 2023

Değerli Misafirmiz,
Konaklamanızla ilgili övgü dolu sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Değerli görüşleriniz tüm Rammos Hotel Bodrum çalışanları için bir motivasyon kaynağı olmuştur. En yakın zamanda sizleri tekrar ağırlamayı arzu ederiz.

16 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Her şey çok güzel, çalışan Batıkan mükemmel ve her şey hoşuma gitti.. kumsalı.. Ailenizin yanındaymışsınız gibi bayıldım mekana... Personel seçkin .. .. Ailemle birlikte gitmek istiyorum.… işbirlikçi .. samimi

Teşekkürler amw100ksa
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro RAMMOS HOTEL BODRUM - Rammos Managed By Dedeman, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Temmuz 2023

21 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Gayet güzel bir oteldi animasyon çok tatlı emine hanıma teşekkür ederim iyi bir deneyimdi her zaman gelirim iyiki mu ella

Konaklama tarihi: Haziran 2023
2  Teşekkürler 892deryau