Passport48095694074

Mukemmel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 7 Eki 2024
Rixos cok guzel bir Otel.ilk defa konakladik.harika bir deneyimdi.Ozel olarak ana restorani belirtmek isteriz. Yemek cesitleri cok fazla.Servis kaliteli.Garsonlar nazik ve kibar.Ilgilerini hic esirgemediler.Her sey icin cok tesekkur ediyoruz Rixos ailesi
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Genel Müdür Rixos Premium Bodrum - Rixos Premium Bodrum, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 7 Eki 2024
Değerli Misafirimiz,
Mükemmel geçen Rixos Bodrum deneyiminizi bizlere ve diğer tatil severlere de bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Kibar yorumunuz tüm ekiplerimizin yüzünü güldürdü ve güzel bir motivasyon sağladı. Fikirlerinize çok önem veriyoruz ve bu sebeple her değerlendirmenizi dikkatle inceliyoruz. Yemeklerden, personellerin ilgisine kadar her servisimizden memnun kaldığınızı görmek büyük bir mutluluktur.
Sizleri her zaman Rixos markasının eşsiz kalitesi ile ağırlamaktan ve unutulmaz tatil anıları yaratmanıza yardımcı olmaktan mutlu olacağız.
En kısa sürede sizleri tekrar ağırlayabilmek dileğiyle..
Rixos Premium Bodrum Management
  • travelup.com
Rixos Premium Bodrum noktasına 3.3 km mesafede
Rixos Premium Bodrum noktasına 1.6 km mesafede
Rixos Premium Bodrum noktasına 1.2 km mesafede
Rixos Premium Bodrum noktasına 0.6 km mesafede
Rixos Premium Bodrum noktasına 2.1 km mesafede
Rixos Premium Bodrum noktasına 0.6 km mesafede
Torba bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (5.460)
5.460 sonuç
4.439
4.439
10-15/5.460 yorum
1 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel gerçekten sahili olsun yemekleri olsun ilgi alaka ve temizliği olsun 5 yıldızı hak ediyor. Özellikle resepsiyonda Alper beyin ilgi alakası çok güzeldi bir daha gitmeyi düşünüyorum. Tam bir aile tatili yapılacak otel 3 yaşında kızım ile tatilin tadını çıkardık

Oda ipucu: Çocuk oyun alanında ki havuz kısmı biraz kaygan dikkat edilmeli
Teşekkürler N S
Genel Müdür Rixos Premium Bodrum - Rixos Premium Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ekim 2024

Değerli Misafirimiz N.S.
Keyifli geçen bir aile tatilinizin şahane geri bildirimini görmek bizleri ve ekiplerimizi çok mutlu etti. Sahili, yemekleri, temizliği ve resepsiyon ekibimizi beğenmenize çok sevindik. Güler yüzlü ve özverili personellerimizin en büyük amacı sizleri konfor ve lüks ile aynı anda buluşturarak unutulmaz deneyimler kazanmanıza yardımcı olmaktır. Ailecek, Rixos Ailemize katıldığınız için teşekkür ederiz.
Sizleri her daim ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyarız. Geri dönüşünüzün için sabırsızlanıyoruz..

30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel geçen tatilimizin ardından mutlaka geribildirim yapmak istedik çünkü gerçekten eşsiz bir tatil geçirdik. Muhteşem manzaraya sahip olan odamızın temiz hijyenik ve tüm ihtiyaçların düşünülmüş olup eksiksiz bırakılmış olması bizi çok mutlu etti hijyene olan düşkünlüğüm yüzünden acaba mı dedim ama gerçekten temizlik harikaydı. İtalyan restauranta hayran kaldık ki peoples restaurant tamamen ayrıcalıklı yemek çeşitliliğine sahip. Resepsiyon ve misafir ilişkileri ekibinin ilgi alakası sayesinde de sorunsuz bir tatil geçirdik. Tüm güleryüzlü ve çalışkan Rixos ekibine çok teşekkür ederiz seneye görüşmek üzere

Teşekkürler Kader E

Değerli Misafirimiz,
Eşsiz bir tatil geçirdiğinizi anlatan bu kıymetli ve motive edici yorum Rixos Bodrum ailesine adeta bir güneş gibi doğdu!
Nazik değerlendirmeniz ve vaktiniz için çok teşekkür ederiz. Manzaramızdan temizlik servislerimize, Italyan restorantımızdan güler yüzlü personellerimizin ev sahipliğine kadar tüm servislerden memnun kalmanız bizim için paha biçilemez!

Özel teşekkürlerimizi memnuniyetinize katkı sağlayan Temizlik, Resepsiyon ve Misafir İlişkileri ekiplerimize iletmekten mutluluk duyacağız. Sizleri ve ailenizi en kısa süre içinde tekrar ağırlayabilmek için sabırsızlanıyoruz.

29 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle balayında gittik. Harika bir tatil deneyimi oldu. Odamız çok temiz ve düzenliydi. Genel olarak temizlikten ve otel personellerinden çok memnun kaldık. Hepsi çok güleryüzlü ve ilgiliydi. Yemekler çok çeşitli ve lezzetliydi. Farklı çeşitte aktiviteler de vardı, Zeytin Festivali'nden çok memnun kaldık.

Teşekkürler Berivan Kardele... Y

Değerli Misafirimiz Berivan Kardelen Y.
Öncelikle sizlere Rixos Premium Bodrum Otelden muhteşem bir gün diliyoruz. Balayı gibi özel bir kutlamanızda bizi tercih etmenize çok mutlu olduk. Harika bir deneyim ile başladığınız bu sonsuz mutluluk yolunda Rixos aileniz olarak sizlerle olmak bizi çok sevindirdi. Özellikle Zeytin Festivalimize katılmanız ve memnun kalmanız bizler için şahane bir geri bildirim oldu. Güler yüzlü ve özverili tüm ekip arkadaşlarımıza da memnuniyetinize istinaden özel teşekkürlerimizi ileteceğiz.
Sizi ve eşinizi sıradaki konaklamanızda tekrar ağırlayabilmek için sabırsızlanıyoruz!

29 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Villada konaklama imkanı bulduğum için öncelikle Mehmetcan beye teşekkür ederim. Villaya girdiğimiz gibi mis gibi bir koku karşıladı bizi villanın dizaynı ferahlığı çok güzeldi. Odanın yatakları o kadar güzel yapılmıştı ki bozmaya kıyamadık temizlik muhteşemdi. Temizlik ekibi ve şefi çok güler yüzlüydü tüm isteklerimizi anında yerine getirdiler. Seneye mutlaka tekrar geleceğiz ve inşallah tekrardan villada kalabiliriz.

Teşekkürler Melek B

Değerli Misafirimiz Melek B.
Sizin gibi kıymetli misafirlerimizin pozitif geri bildirimleri en büyük mutluluğumuzdur. Bizlerle ve diğer tatil severler ile bu keyifli deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Villa konaklamanızı beğenmenize çok sevindik. Özel teşekkürlerimizi sizleri memnuniyetine katkıda bulunan Resepsiyon ve Housekeeping ekiplerimize iletmekten mutluluk duyarız.
Seneye geri dönüşünüzü sabırsızlık ile bekliyoruz..

29 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tatilimiz çok güzel geçti herseyden çok memnun kaldık odamızın temizliği her gün çok detaylı bir şekilde yapıldı. Carsaflarimiz her gün değiştirildi. Zeytin festivali vardi ve zeytin yagi tadimi yaptik eglenceliydi güzel bir etkinlik oldu. Herkese teşekkür ederiz özellikle de bizimle özel olarak ilgilenen tatil asistanlarimiza ve hızlıca giriş işlemlerinizi halleden resepsiyon ekibine l....

Teşekkürler Didem Ö

Değerli Misafirimiz Didem Hanım,
Sizlere öncelikle Rixos Koyumuzdan pırıl pırıl bir gün dileriz. Pozitif geri bildirimleriniz bizim ve tüm ekiplerimizin içini ısıttı. Başta Zeytin Festivalimiz olmak üzere her şeyden memnun kaldığını görmek şahane!
Memnuniyetinize katkı sağlayan değerli Housekeeping, Misafir İlişkileri ve Resepsiyon ekiplerimize de özel teşekkürlerimizi ileteceğimizden emin olabilirsiniz.
Sizlerin geri bildirimleri bizim yol haritamızdır. Sizi ve ailenizi en kısa sürede tekrar ağırlayabilmenin umuduyla..