Ecem S

Ev gibi sıcak

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Eki 2024
Yaz başında ilk defa geldiğimiz Double Tree by Hilton Bodrum Işıl Club’tan birçok değerli insanı hayatımıza katarak ayrıldık. Eylül ayında da tekrar geldik. tesis çocuklu aileler için çok uygun; temiz,düzenli. Büyük ultra herşey dahiller gibi dağınık ve bir yerden bir yere ulaşması zor değil. Eksik denmez ama keşke plaj kısmı daha geniş olsa, plajı çok küçük çok az şezlong sığıyor kuma. Plajı dar olduğu için çocukların kumsalda rahat oynayabileceği alan çok sınırlı. Yeme- içme kalitesi yüksek. Her gün farklı çeşit yemekler sunuluyor. Tatlı barı çok güzel :) saat 6da havuz kısmında mangal yakılıyor her gün farklı bir ızgara yapılıyor. Tüm otel personeli güler yüzlü ve ilgili. Kendinizi evinizde hissediyorsunuz, herkes samimi, gerçekçi. Kids Club’teki sıcakkanlı arkadaşlarımız çocuklarla çok ilgililer. Çocuğumuz bizden ayrılmak istemezken kids club’te görevli arkadaşlarımız sayesinde çocuğumuz bizden ayrı vakit geçirdi, çok eğlendi. Bu yüzden başta Şenay hanım olmak üzere tüm Kid’s Club ekibine teşekkür ederiz. Tüm otel çalışanlarına ( servis , resepsiyon, oda hizmet, restorant) emekleri ve özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ederiz. Umarım seneye tekrar görüşme fırsatımız olur.
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Sayın ecems800,

DoubleTree by Hilton Bodrum Isil Club Resort’ te konaklamayı tercih ettiğiniz ve zaman ayırıp konaklama deneyiminiz ile ilgili detayları bu mecrada paylaşmış olduğunuz için teşekkür ederiz.

Yapmış olduğunuz nazik yorumlarınızdan personelimiz ve servisimizden memnun kaldığınızı öğrenmek bizleri sevindirmiştir. Vermiş olduğunuz geri bildirimler, misafir memnuniyetini arttırmak yönünde yaptığımız çalışmalara ışık tutması açısından bizim için çok değerlidir; tekrar teşekkür ederiz.

Sizi DoubleTree by Hilton Bodrum Isil Club Resort veya Hilton otelleri ailesinden birinde en kısa sürede tekrar görmeyi umuyoruz.

• Official Hotel
Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort noktasına 1.7 km mesafede
    Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort noktasına 1.9 km mesafede
    Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort noktasına 0.2 km mesafede
    Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort noktasına 0.5 km mesafede
    • travelup.com
    Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort noktasına 2.0 km mesafede
    Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort noktasına 1.1 km mesafede
    Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort noktasına 2.1 km mesafede
    Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort noktasına 1.6 km mesafede
      Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort noktasına 2.9 km mesafede
      Torba bölgesindeki diğer otellere bakın
      1.228
      1.228
      3-8/1.817 yorum
      29 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Eylül ayında. Ailecek konakladık hersey süperdi özellikle Retorant bölümünden Deniz oğuzere yakın ilgilerinden dolayı .Resepsiyonda Eda hanıma oleysta hanıma teşekkür ederim .konum hizmet süperdi hilton kalitesi kendini hissettiriyor. Ekip çok iyi idi deniz süperdi

Teşekkürler Alican E
      General Manager Celil KIRMIZI - Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 hafta önce

Sayın alicane2024,

29 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

güler yüzlü değil Üstelik lobi bardaki barmen arkadaşlar saygısız ve ukalalar yemeklerde yemeklerde dana eti ve kuzu eti yok denecek kadar az konum ve otel odalarının temizliği güzel Güvenlik görevlilerinin konumlandırılması odamızın karşısında olmasından dolayı Rahatsız olduk

Oda ipucu: Işletme olarak çalışanlara eğitim ve yaklaşımların daha dikkate alınması
      Teşekkürler Boratay S

Sayın Boratay S,

Doubletree by Hilton Bodrum Işil Club & Resort'a yaptığınız son ziyaretinizin ardından zaman ayırıp deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Sizi beklentilerinizin ötesinde etkileyemediğimizi öğrenmek bizleri gerçekten çok üzdü. Konaklamanız sırasında deneyimlemiş olduğunuz aksaklıklar için lütfen en derin özürlerimi kabul ediniz. Keşke size otelimizdeyken ve zamanında yardımcı olabilme ve beklentilerinizi karşılayabilme fırsatımız olsaydı.

Bir sonraki ziyaret tarihiniz netleşince benimle irtibata geçebilirseniz rezervasyonunuzla özel olarak ilgilenmekten mutluluk duyacağımı ve size daha iyi bir konaklama deneyimi yaşatmak için daha fazla gayret göstereceğimizi iletmek isterim. Ümid ediyorum ki Bodrum'a bir dahaki gelişinizde size evsahipliği yapma imkanımız olur.

General Manager
      DoubleTree by Hilton Bodrum Isil Club Resort

27 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba öncelikle olumsuz yanlardan bahsetmek isterim daha sonra ise olumlu yanlardan bu yazımı aynı şekilde birkaç yere daha yorum olarak ekleyeceğim. (20-23 eylül arası konakladık 2024)
      İki odada kaldık birini ek yatak küçüklüğünden değiştik ( buna daha sonra değinecek ve teşekkür edeceğim.) İki odadaki klima da rezaletti hem çok gürültülü hem de üstünüze direkt olarak vurmadıkça yani vantilatör işi görmedikçe bir işe yaramıyor ikisi de Beko markaydı eski ve bozuklar mıydı yoksa bir kış modu vs mi oldu bilmiyorum iki defa şikayet de ettik gelindi bakıldı fakat berbat neyse ki bizim kaldığımız dönem havalar çok sıcak değildi ve biraz olsun uyuyabildik . ( zaman zaman sıcaklayıp uyanmalar da oldu )
      İlk odada ek yatak minicik ortalama birinin sağa sola dönmesinin çok zor olduğu ancak bir çocuğun sığabileceği türdendi boya olarak da neredeyse ayaklar taşacak gibiydi.
      İkinci odada geniş bir ek yatak vardı koltuktan açılan türden fakat o kadar gacırdayan bir şeydi ki anlatamam değil Hilton'a vasat 3 yıldızlı otele bile böylesi yakışmıyor bence şayet bu tarz koyulacaksa ek yatak seçeneği sunulmamalı ve odalar iki kişilik olarak kullanılmalı.
      Lobbydeki cafede ve zaman zaman yemek bölümünde gördüğüm uzun boylu tuhaf hareketleri olan bir servis elemanı vardı sanırım diğerlerinden daha yetkiliydi ( ismi Mahmut Yüksel olabilir ama emin değilim ) otele en yakışmayan personeldi kendinden daha genç ve sanırım rütbece daha düşük bir personele ''dombili'' demesi mi daha çirkindi müşteriler henüz oturuyor ve bir şeyler içiyorken yeni müşteriler için servis açılması mı bilmiyorum ama genel hali tavrı söylemleri hiç yakışmıyor.
      Can sıkıcı girişimden sonra otelin güzel yanlarından bahsetmek istiyorum ki bunlar çok daha fazla doğrusu .
      Öncelikle deniz harika şezlong bulmak genel olarak mümkün otel dolu olmasına rağmen havuz çok büyük olmamasına rağmen hiçbir zaman çok kalabalık değil gayet temiz.
      Odalar çok temiz geniş ve ferahtı sanırım delux room diye tabir edilenlerde kaldık.
      Alkoller genel olarak kaliteli her yerde aynı alkoller kullanılmıyor kokteyllerde daha iyi markaları talep ederseniz kullanıyorlar. Jack 12'lik Chivas Captain Morgan vs bulmak mümkün. Kokteyller de gayet güzeldi. Ben yine de alkol çeşitliliği artabilir ve tüm barlarda aynı ürünler bulunabilir bence .
      Genel olarak personel iyi niyetli Hilton seviyesinde deneyimli ve bilgili olduklarını düşünmesem de bence yeterliydi.
      Yemekler gayet güzel .Çeşitliliği bence yeterli. Harika değiller fakat güzellerdi geliştirilebilir mi evet Hilton isminin altında beklenti daha yüksek olabiliyor doğrusu.
      Otelin fiziki şartları manzarası hissiyatı mükemmel tekrar tercih edebileceğim bir otel kesinlikle.
      Ve benim için en önemli kısım lobby ön büroda çalışan yanılmıyorsam ismi Eda olan hanımefendi ( ismini yanılıyor olabilirim ama 6 sezondur aynı otelde çalışıyor bilgisinden eminim ) mükemmel bir şekilde çözüm odaklıydı ilk gece yataktan dolayı çok çok az uyuyabilmiştim başka personel yardımcı olamamasına rağmen kendisi mükemmel şekilde yardımcı oldu yaklaşımı ve profesyonelliği memnuniyet verici. Kendisi olmasaydı muhtemelen uykusuz ve berbat bir tatil geçirmiştim ve memnuniyetimi ona borçluyum :)
      Lobby cafede çalışan çok kısa saçlı genç hanımefendi sanıyorum ismi Suheyla ki bunda da yanılıyor olabilirim. Çok içten çok yardımcı olmaya çalışan bir tarzı var. Gerçekten işini yapmaya çalışıyor.

Oda ipucu: Klimanın iyi çalıştığından ve ek yatak durumundan emin olmalısınız :)
      Teşekkürler ONUR HALİL N

Sayın Onurhal_In2024,

24 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Merhabalar otelinizde bu hafta konaklama fırsatım oldu genel manada memnun kaldım lakin bazı detaylar bu memnuniyeti dahada yukarı taşır her kurumda olduğu gibi bize restoran bölümünde pratikliği özverisi ve güler yüzüyle desteğini eksik etmeyen şevval hanıma otelinizde sosyal aktiveleri bize ayrıca sevdiren keyifli vakit geçirmemizi sağlayan eko bey ve hint hanıma ayrıca teşekkür ediyorum gerçekten standartınızı yukarıya çeken arkadaşlar kıymetlerinin bilinmesi temennisiyle

Teşekkürler Seçkin A
      24 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konsepti ve mevcut planlaması çok iyi herşeye çok kolay bir şekilde erişebiliyorsunuz tamamen her insana kolaylık sağlayacak şekilde dizayn edilmiş, çalışanları gayet anlayışlı ve Güler yüzlü özellikle lokanta bölümündeki Şevval hanım ve animasyon bölümündeki eko beyfendi işlerini çok ama çok iyi yapıyorlar.

Teşekkürler emresJ5785PV
      General Manager Celil KIRMIZI - Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club All-inclusive Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 hafta önce

Sayın EmresJ5785PV,

DoubleTree by Hilton Bodrum Isil Club Resort