Bulent S

Güzel bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 2 Eyl 2023mobil cihaz aracılığıyla
Özellikle ezi restaurant dan Aydın ve ekibi gençlerin ( ahmet, mehmet, meryem, Funda, dilek ve selen) güzel hizmetleri ve otel işlerimizi yürüten Barış bey e teşekkür ederiz, bu arada odamızı her gün temizleyen ekibi de çok teşekkür ederiz
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Oda İpucu: Manzara kahvaltı ve odalar
Yanıtlanma zamanı: 4 Eyl 2023
Değerli Misafirimiz Bülent Bey,

Kıymetli vaktinizi ayırarak Susona Bodrum deneyiminizi ve içten yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Tesisimizden, hizmetlerimizden ve personelimizden genel olarak memnun olduğunuzu duymak bizleri çok mutlu etti. Değerli yorumlarınız ve memnuniyetiniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı.

• Official Hotel
  • Official Hotel
Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts noktasına 0.7 km mesafede
Kitchen or kitchenette
Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts noktasına 2.0 km mesafede
Torba bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/212 yorum
29 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Susona Bodrum’a bugun geldim.
Konforlu hizmete bayildim.
Sayin GM Kemal Bayik, Pr Tugce Tangur, Tarik bey beach club ve Selen hanim ,
Tuğba hanim, Malva restaurant Ali bey hepsi muthis profesyoneller.
Boyle bir ekibi biraraya getiren Susona Bodrum’a tebrikler.
Malva restaurant cok yakinda Michelin olucak hic suphem yok.

Teşekkürler Odyssey624658
Genel Müdür Kemal Bayık - Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Haziran 2023

Değerli Misafirimiz,

23 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, seçkin personeli ile hizmet veren mükemmel bir tesis. Ezi restoranta ve lobi de görevli personele ayrıca teşekkürler. Öneri: çocuklar için opsiyonel etkinlikler sunabilirsiniz, mesela resim etkinliği gibi. personellerinizin icersinde resim ogretmeni var. Hem tesis için yeni bir ürün, personel icin ek gelir hemde bizim için etkinlik:)

Teşekkürler Serkan A
Genel Müdür Kemal Bayık - Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Haziran 2023

Değerli Misafirimiz Serkan Bey,

Tesisimizden, hizmetlerimizden ve personelimizden genel olarak memnun olduğunuzu duymak bizleri sevindirdi. Değerli yorumlarınız ve memnuniyetiniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Çocuklar için etkinlikler ile ilgili değerli önerileriniz için çok teşekkür ederiz, bu konuyla ilgili çalışmalara başladık.

7 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzeldi her şey
Kahvaltıdan çok memnun kaldık daha öncede yorumları görmüştük öyle gelmiştik buraya gerçekten yorumlardan daha güzel bir otel çalışanlar personelden çok memnun kaldık. Otelin konumu da çok iyi ve sessiz ve huzurlu bir yer

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Cinan C
Genel Müdür Kemal Bayık - Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Haziran 2023

Değerli Misafirimiz Cinan Bey,

1 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelden çok memnun kaldik ailemiz ile konakladigimiz bu yerde her sey cok ozenli ve guzeldi cok emek verilmis bir yer. Ekiplerde mukemmel calismakta ve her konuda yardimci olmaya calisiyorlar herkese sonsuz tesekkurler

Teşekkürler 53alirezaa
Genel Müdür Kemal Bayık - Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Haziran 2023

Değerli Misafirimiz Alireza Bey,

1 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Malesef bugün dönüyorum . Bana bu tatili mükemmelleştiren susona ailesine ve özellikle başta aydın metin ve ahmet çakmak recepsion hakan bey e teşekkür ederim.ve gizli kahramanlar oda görevlilileri ayrıca teşekkür ediyorum hepsi güleryüzlü 10/10 insanlar .

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti