Alireza A

Duja bodrum tatilimiz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Haz 2023
Otelden çok memnun kaldik ailemiz ile konakladigimiz bu yerde her sey cok ozenli ve guzeldi cok emek verilmis bir yer. Ekiplerde mukemmel calismakta ve her konuda yardimci olmaya calisiyorlar herkese sonsuz tesekkurler
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Yanıtlanma zamanı: 1 Haz 2023
Değerli Misafirimiz Alireza Bey,

Kıymetli vaktinizi ayırarak Susona Bodrum deneyiminizi ve içten yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Tesisimizden, hizmetlerimizden ve personelimizden genel olarak memnun olduğunuzu duymak bizleri sevindirdi. Değerli yorumlarınız ve memnuniyetiniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı.

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts noktasına 1.8 km mesafede
Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts noktasına 1.9 km mesafede
Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts noktasına 1.6 km mesafede
Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts noktasına 2.0 km mesafede
Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts noktasına 0.6 km mesafede
Torba bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/212 yorum
1 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Malesef bugün dönüyorum . Bana bu tatili mükemmelleştiren susona ailesine ve özellikle başta aydın metin ve ahmet çakmak recepsion hakan bey e teşekkür ederim.ve gizli kahramanlar oda görevlilileri ayrıca teşekkür ediyorum hepsi güleryüzlü 10/10 insanlar .

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler salihcant2018
Genel Müdür Kemal Bayık - Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Haziran 2023

Değerli Misafirimiz Can Bey,

29 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar cok genis deniz ve havuz cok temiz ve guzeldi otele giris islemlerimiz cok hizli gerceklesti hakan bey ilgilisi ve davranis sekilleri cok guzeldi.Restarantlariniz cok guzel malva ve ezi restarant neredeyse herseyi denedik ve cok begendik orda da ozel bir tesekkur etmek istedigim Aydin metin bey sefiniz cok tecrubeli kesinlikle sizler be bizler icin buyuk sans boyle insanlarin olmasi birde cocuklarimizla ilgilenen kiz arkdaslar ismini bilmedigim onlar da cok iyiylerdi.Tekrar gorusmek uzere

Oda ipucu: Personel her konuda yardimci oluyor herhangi bir sorun yasamadik taksiyle geldik
Teşekkürler sertac o
Genel Müdür Kemal Bayık - Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Mayıs 2023

Değerli Misafirimiz Sertaç Bey,

Kıymeli vaktinizi ayırarak Susona Bodrum deneyiminizi ve içten yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Tesisimizden, hizmetlerimizden ve personelimizden genel olarak memnun olduğunuzu duymaktan çok mutlu olduk. Değerli yorumlarınız ve memnuniyetiniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı.

13 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kapıdan ilk girişimizden son çıkışımıza kadar bize harika bir tatil geçirmek ve rahat hissettirmek için elinden geleni yapan muhteşem bir ekip vardı. Bütün ekip mi kibar olur? Evet herkes çok kibardı. Odaların tasarımı sizi en rahat ettirecek şekilde çok güzel tasarlanmış. Hijyen koşulları hiç şüphesiz harikaydı.

En çok da bizim gözümüzde Susona’yı başka bir boyuta taşıyan Malva Restoran’dan bahsetmek istiyorum. Malva Restoran bize muhteşem bir fine dining ve şarap eşleşmesi yaşattı. Şef Necmi Ağaç’ın yemekleri çok lezzetli olmasının yanında yöreselliğe ve çevreye de çok duyarlı. Sürdürülebilir gastronomiye ne kadar önem verdiklerini çok lezzetli yemeklerini tadarken bir de kendilerinden dinlemenizi öneriyorum. Tuna balığı yorumunu bayağı bir süre unutamayacağım. Gelelim bu güzel yemeklerin yanındaki unutulmaz şarap eşleşmesine. Sommelier Nuri Şimşek, bize gerçek bir şarap eşleşmesi nasıl olmalıyı akıl almaz bir sunum eşliğinde göstermiş oldu. Şarap seçimleri tek kelimeyle harikaydı. Restoranın seçtiği şarap bardakları bile özenle seçilmişti, daha ne diyebilirim ki. Malva ekibine sonsuz teşekkürler. Bodrum’a Michelin geldiğinde Malva da listede olmalıdır.

Tüm yemeklerimizde bizi özel ilgiyle karşılayan Eylül Bey’e de ayrıca teşekkür ederiz. Doğum günü sürprizimi organize eden Engin Bey’e de çok teşekkür ederim. Son olarak kahvaltımızı en güzel hale dönüştüren Aydın Metin Bey’e çok özel teşekkürler. Kendisi çok kibar ve sohbeti çok keyifli.

Oda ipucu: Malva Restoran, özel havuzlu odalar.
Teşekkürler 388rabiau
Genel Müdür Kemal Bayık - Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mayıs 2023

Değerli Misafirimiz Rabia Hanım,

Tesisimizden, hizmetlerimizden ve personelimizden genel olarak memnun olduğunuzu duymaktan çok mutlu olduki. Değerli yorumlarınız ve memnuniyetiniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı.

13 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bodrumun en iyisi. Otele girdiğimiz andan beri müthiş bir hizmet vardı.

Çalışanlar çok kibardı üst düzey bir hizmet mevcut. İçerisindeki Malva Restoran michelin yıldızı hak ediyor. şef Necmi Ağaç’ın müthiş yemekleri ve Sommelier Nuri Şimşek’in şarap eşleşmeleri çok profesyoneldi. Muhteşem bir fine dining ve şarap eşleşmesinin yanında Nuri Bey’in şaraplar hakkında detaylı sunumu da çok hoşumuza gitti. Bodruma yolu düşen herkese bu restoranı tavsiye ederim.

Yeme içme müdürü Eylül bey çok ilgiliydi.Kahvaltıda Aydın Metin bey müthiş kibardı oturacağımız sandalyeye kadar düşündü.

Doğum günü kutlamaya gitmiştik. Oda içine biz gelmeden happy birthday helyum balonları ayarlayan Engin Bey’e de çok teşekkürler.

Oda ipucu: Malva restoran denenmeli. Şarap eşleşmesi etkinliklerine katılınmalı.
Teşekkürler ömer y

Değerli Misafirimiz Ömer Bey,

Tesisimizden, hizmetlerimizden ve personelimizden genel olarak memnun olduğunuzu duymak bizi çok mutlu etti. Değerli yorumlarınız ve memnuniyetiniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı.

30 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Herkese Merhaba,
kalabalık iki aile olarak 5 gün boyunca susona da kaldık. İlk başta fiyatı yüksek gibi görünsede otelden ayrılırken hem verdiğiniz paraya hemde zamana değdiğini anlıyorsunuz. Müthiş bir manzara mis kokular tertemiz otel profesyonel yönetim. İnanılmaz güleryüzlü personeller daha sayabilirim üstelik. Özellikle Restorant ekibinden Aydın Bey ve Dilek Hanım a da ayrıca parantez açıyorum. Bizi evimizde gibi hissettirdikleri ve bir an bile tebessümü eksik etmeyip bizlerle ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Nisan 2023
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Elimar S
Genel Müdür Kemal Bayık - Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Mayıs 2023

Değerli Misafirimiz Elimar S,

Tesisimizden, hizmetlerimizden ve personelimizden genel olarak memnun olduğunuzu duymaktan bizleri çok mutlu etti. Değerli yorumlarınızı Aydın, Dilek ve tüm ekip ile paylaştık. Memnuniyetiniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı.