Kapıdan ilk girişimizden son çıkışımıza kadar bize harika bir tatil geçirmek ve rahat hissettirmek için elinden geleni yapan muhteşem bir ekip vardı. Bütün ekip mi kibar olur? Evet herkes çok kibardı. Odaların tasarımı sizi en rahat ettirecek şekilde çok güzel tasarlanmış. Hijyen koşulları hiç şüphesiz harikaydı.
En çok da bizim gözümüzde Susona’yı başka bir boyuta taşıyan Malva Restoran’dan bahsetmek istiyorum. Malva Restoran bize muhteşem bir fine dining ve şarap eşleşmesi yaşattı. Şef Necmi Ağaç’ın yemekleri çok lezzetli olmasının yanında yöreselliğe ve çevreye de çok duyarlı. Sürdürülebilir gastronomiye ne kadar önem verdiklerini çok lezzetli yemeklerini tadarken bir de kendilerinden dinlemenizi öneriyorum. Tuna balığı yorumunu bayağı bir süre unutamayacağım. Gelelim bu güzel yemeklerin yanındaki unutulmaz şarap eşleşmesine. Sommelier Nuri Şimşek, bize gerçek bir şarap eşleşmesi nasıl olmalıyı akıl almaz bir sunum eşliğinde göstermiş oldu. Şarap seçimleri tek kelimeyle harikaydı. Restoranın seçtiği şarap bardakları bile özenle seçilmişti, daha ne diyebilirim ki. Malva ekibine sonsuz teşekkürler. Bodrum’a Michelin geldiğinde Malva da listede olmalıdır.
Tüm yemeklerimizde bizi özel ilgiyle karşılayan Eylül Bey’e de ayrıca teşekkür ederiz. Doğum günü sürprizimi organize eden Engin Bey’e de çok teşekkür ederim. Son olarak kahvaltımızı en güzel hale dönüştüren Aydın Metin Bey’e çok özel teşekkürler. Kendisi çok kibar ve sohbeti çok keyifli.