Otele giriş yaptığımızdan itibaren herşey değişti.Muazzam ekip muazzam otel👏Eşim ve evcil hayvanımızla neredeyse tüm ülkelerde ve otellerde konakladık ama Susona Bodrum bambaşkaydı.Resepsiyondaki arkadaşlar bizi kapıda karşıladı ve bu ne içtenlik!!!Güler yüzü profesyonelliği harika ingilizcesiyle Yasemin hanım,Frankie beach harika sunumları içtenliğiyle bize hergün başka sürprizler yapıp kalbimize dokunan Fulya hanım ve Berkcan bey,(evcil hayvanımıza yaptığınız mükemmel sürprizler…) süper hizmetiyle Frankie Beach Burak bey,Malva restaurant eşsiz kokteyleriyle Bergen hanım,Burak bey, müthiş misafirperver hakimiyeti ve sunumuyla Berkhan bey, kahvaltı restauranında profesyonel şefimiz ve tüm çalışan ekip size çook teşekkür ederiz.Otelde isteğinizi aklınızdan geçirmeniz bile yetiyor.Herşey ama herşey zaten siz düşünmeden düşünülmüş!Müthiş organize ekip ve hepsi mi güleryüzlü profesyonel olur!Wow!Yemekler,lezzetler,doğası ve dahası…En iyi pet friendly otel odamıza evcil hayvanımızın tüm ihtiyaçlarını getirdiler ve kalbimize dokundular.Teşekkürler Susona Bodrum ailesi.Tek sıkıntılı yanı, o kadar güzeldi ki sizinle herşey otelden check out yaptıktan sonra gerçek hayata dönüp tatilin bittiğini anlamamız oldu :)) ‘You are MAGICAL’.!:)