Otele gitmeden önce yorumlardan dolayı biraz tedirgindik. Yorum yapanlarla aynı oteldemi kaldık, şaşkınım. Biz gerçekten çok memnun kaldık. Mimari mükemmel, havuzlar, odalar, genel alanlar temiz, havlu istenilen sıklıkta alınıyor. Şezlong için yer tutmaya hiç erken gitmedik ve istediğimiz saatlerde de yer bulduk, illa ki iskelenin en güzel yerinden istiyorum demezseniz yer hep var. Deniz temiz, ılık, plajdan girişte ayakkabı gerekir, kayalık, çabuk derinleşiyor. İskeleden denize girmek keyifli. Otel yamaçta olduğundan deniz seviyesine göre odalar yüksekte, havadar, hiç bunaltmıyor, her katta oturulacak teras alanları var. Hemen hemen tüm çalışanlar güleryüzlüydü. Restaurant, pastane, barlar hepsinde ilgi iyiydi. Genelde yer bulma sıkıntısı yazılmış ama bu sanırım tamamen kişilerin yemek alanına yakın oturmak istemesinden kaynaklı. Ana restaurant haricinde klimalı cam teras ve açık alan olmak üzere çok geniş oturulacak alan vardı ve yer sorunu yoktu. Sırada 1-2 dakikadan fazla beklemedik. Yemekler temiz, özenli, lezzetli ve çeşitliydi. Meyve, salata, meze, hamurişi, kızartmalar, ızgaralar çok iyiydi, tatlılar daha da iyiydi. Cevizli, fıstıklı baklava, soğuk baklava vs. 5-6 çeşit şerbetli tatlı, 20 çeşitten fazla sütlü tatlı, kek pasta bölümü mükemmeldi. Biz yorumları okuyunca korkmuştuk ama çoğu yorum yanıltıcı, otel de, hizmet de gerçekten çok güzel herkese tavsiye ediyoruz. Otele yeniden gitmeyi çok isteriz. Tüm çalışanlara herşey için çok teşekkür ediyoruz.