Didem d

Güzel bir tatil oldu tavsiye ederim

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 5 hafta önce
Eşimle 4 gece 5 gün 24 Eylül de bu otelde tatil yaptık.Herşeyi çok iyiydi sadece yemekleri ana restoranda kendini tekrarlıyordu ve denizi taşlıktı ayakkabı olmadan giremezsiniz.Yemek olarak biraz daha farklı çeşit ekleyebilirseniz bu sizin için artı olacaktır.Personeli,hizmeti,çalışanların size karşı tutumu,yemekleri,odası çok iyiydi.Ana bina deniz manzaralı oda rezervasyonu yaptırmıştık bize tam denizi gören büyük bir oda verdiler çok memnun kaldık.Hergün odamız temizlendi ve minibar da hergün yenilendi.Temizlik görevlisine ayrıca çok teşekkür ediyoruz.Resepsiyon, müşteri ilişkileri, starbucks bölümü ,shanti bar bölümünde çalışanlara ayrıca çok teşekkür ediyoruz.Otelin spa bölümü de harika mutlaka tavsiye ediyorum biz masaj yaptırdık çok memnun kaldık.
İşletme Sahibi Duja Hotels - Duja Bodrum, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Değerli Misafirimiz,

Temizlik ekibimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkürlerinizi iletiyoruz.

Duja Ailesi olarak, sizleri tekrar ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Bir sonraki tatilinizde yine sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Guest Experience Ekibi
    Duja Bodrum noktasına 1.0 km mesafede
    • Doubletree
    Duja Bodrum noktasına 2.1 km mesafede
    Duja Bodrum noktasına 0.5 km mesafede
    Torba bölgesindeki diğer otellere bakın
    2.730
    2.730
    7-12/3.577 yorum
    Yorum Zamanı: 5 hafta önce mobil cihaz aracılığıyla

Cok super bir tatil yapdik,asiri yardimci oldular,yemekler super, odalar ter temiz,ilgili personal, cok guleryuzlu hizmet, Resepsiondaki Yusif beye ayrica tesekkur asiri yardimci oldu🙏Dusunmeden sece bilirsiniz🙏Duja bordum🫠❤️❤️

Oda ipucu: Mutlaka gelmeliler,ve yemekleri hepsinden tatmalilar
    Teşekkürler Yegane1994
    İşletme Sahibi Duja Hotels - Duja Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 hafta önce

Değerli Misafirimiz,

Konaklamanız ile ilgili geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Tatilinizin harika geçtiğini ve otelimizden memnun kaldığınızı duymak bizi son derece mutlu etti. Yemeklerimiz, temizlik ve personelimizin güleryüzlü hizmeti hakkında yaptığınız övgüler için minnettarız. Özellikle Yusuf Bey'in yardımseverliğini vurgulamanız da bizim için çok kıymetli.

Sizi otelimizde tekrar görmek için sabırsızlanıyoruz!

Guest Experience Ekibi

23 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Duja bodrum otelinde ailecek tatilimizi geçirdik otelin konumu ve manzarası mükemmel. Güzel bir tatil geçirdik. Snack ve Türk alakartında çalışan güler yüzlü Dilovan hanıma ve Shanti barda çalışan kahveleriyle sanatını icra eden Dilan hanıma özellikle teşekkürlerimi iletiyorum tatilimiz güler yüzlü çalışanlarla keyifli ve güzel geçti duja ailesine teşekkürler

Teşekkürler Kreon F
    İşletme Sahibi Duja Hotels - Duja Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Eylül 2024

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle, tatilinizi Duja Bodrum'da geçirmeyi tercih ettiğiniz ve bu güzel yorumunuzu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Otelimizin konumu ve manzarasından memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti.

Ekip arkadaşlarımıza özel olarak teşekkürlerinizi ileteceğiz; misafirlerimize sundukları sıcak ve samimi hizmetleri ile tatilinizi daha keyifli hale getirmiş olmaları bizler için büyük bir gurur kaynağı.

Cansu Işık

6 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele gitmeden önce yorumlardan dolayı biraz tedirgindik. Yorum yapanlarla aynı oteldemi kaldık, şaşkınım. Biz gerçekten çok memnun kaldık. Mimari mükemmel, havuzlar, odalar, genel alanlar temiz, havlu istenilen sıklıkta alınıyor. Şezlong için yer tutmaya hiç erken gitmedik ve istediğimiz saatlerde de yer bulduk, illa ki iskelenin en güzel yerinden istiyorum demezseniz yer hep var. Deniz temiz, ılık, plajdan girişte ayakkabı gerekir, kayalık, çabuk derinleşiyor. İskeleden denize girmek keyifli. Otel yamaçta olduğundan deniz seviyesine göre odalar yüksekte, havadar, hiç bunaltmıyor, her katta oturulacak teras alanları var. Hemen hemen tüm çalışanlar güleryüzlüydü. Restaurant, pastane, barlar hepsinde ilgi iyiydi. Genelde yer bulma sıkıntısı yazılmış ama bu sanırım tamamen kişilerin yemek alanına yakın oturmak istemesinden kaynaklı. Ana restaurant haricinde klimalı cam teras ve açık alan olmak üzere çok geniş oturulacak alan vardı ve yer sorunu yoktu. Sırada 1-2 dakikadan fazla beklemedik. Yemekler temiz, özenli, lezzetli ve çeşitliydi. Meyve, salata, meze, hamurişi, kızartmalar, ızgaralar çok iyiydi, tatlılar daha da iyiydi. Cevizli, fıstıklı baklava, soğuk baklava vs. 5-6 çeşit şerbetli tatlı, 20 çeşitten fazla sütlü tatlı, kek pasta bölümü mükemmeldi. Biz yorumları okuyunca korkmuştuk ama çoğu yorum yanıltıcı, otel de, hizmet de gerçekten çok güzel herkese tavsiye ediyoruz. Otele yeniden gitmeyi çok isteriz. Tüm çalışanlara herşey için çok teşekkür ediyoruz.

Teşekkürler Ayça Y
    İşletme Sahibi Duja Hotels - Duja Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Eylül 2024

Değerli Misafirimiz ,

Duja Bodrum'daki tatilinizin ardından zaman ayırıp değerlendirmenizi bizlerle paylaştığınız için tüm ekibimiz adına çok teşekkür ederim.

Sizin için kalıcı bir izlenim bıraktığımızı okumak harika. Her zaman tüm misafirlerimiz için kişisel bir dokunuşla unutulmaz bir hizmet sunmayı hedefliyoruz ve tüm ekibimizi gerçekten güçlendiren şey sizinki gibi yorumlar.

En yakın zamanda sizlere yeniden ev sahipliği yapmayı diliyoruz.

Saygılarımla,

Cansu IŞIK

5 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Senede birkaç kez otel konaklaması yapan bir aile olarak yazın son tatilini değerlendirmek için Duja Bodrum'u tercih ettik.Öncelikle otelden memnun ayrıldığımızı belirtmek isterim ama eksikler var mıydı tabi ki vardı.Bu memnuniyetimizde kısa konaklamamızın ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'na denk gelmemizin etkisi vardı.30 Ağustos'ta Türk gecesi yapıldı ve yemekler ilk kez yeterliydi,akşam eğlencesi başarılıydı.Ne yazık ki Türk gecesi hariç yemekler lezzetsiz ve yetersizdi.Özellikle Snack restaurantlar çok yetersiz ,hizmet alacarte ama servis küçücük plastik tabaklarla yapılıyor.İçecek kalitesi de maalesef çok başarılı değil.Oda malzemeleri eksikti,aradığımız zaman ancak tamamlandı.Deniz özellikle sabahları güzel.Ve manzara, evet muhteşem ama bir yerden bir yere gitmek zor.Örneğin aquapark çok uzak.Kısacası kısa tatilimizde otelden mutlu ayrıldık.Manzara karşısında bir kahve içmek bile çok keyifliydi. Ama tabi ki daha iyi olabilirdi.

Teşekkürler lostman55

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle Duja Bodrum'u tercih ettiğiniz ve geri bildiriminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konaklamanızdan genel olarak memnun ayrıldığınızı duymak bizi mutlu etti. Ancak, bazı yorumlarınızı değerlendirmek istiyoruz.

Yemeklerimiz ve sunulan hizmet kalitemiz konusunda yüksek standartlarımızı korumaya özen gösteriyoruz. Türk Gecesi haricinde yemeklerin yetersiz olduğu yönündeki değerlendirmenize katılmıyoruz. Snack restoranlarımız, her gün özenle hazırlanan çeşitli lezzetlerle hizmet vermekte olup, misafirlerimize en iyi deneyimi sunmak amacıyla sürekli olarak iyileştirilmektedir. Ayrıca, odalarımızda tek kullanımlık malzemeleri sürdürülebilirlik politikamız gereğince talep doğrultusunda yönlendiyoruz ve talep edildiğinde eksikliklerin hızla giderildiğini belirtmek isteriz.

Otelimizin mimari yapısı gereği bazı alanlar arasında mesafeler olabilmektedir, ancak misafirlerimizin rahatını sağlamak için bu konuda gerekli önlemler alınmıştır. Aquapark gibi farklı aktivite alanlarına ulaşım konusunda da misafirlerimizin konforunu ön planda tutarak, müsaitlik doğrultusunda buggy ile eşlik ediyoruz. Otelimizin bu yapısını tüm misafirlerimiz rezervasyon aşamasında kolaylıkla görsellerden de anlayabilmektedir.

Duja Bodrum'da sizleri yeniden ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Cansu Işık

2 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ailemle ve arkadaşlarımla tatile geldik. Arkadaşımızın tavsiyesi üzerine burayı tercih ettik. iyi ki de tercih etmişiz. Ana restorandaki ve snack restorandaki yemekleri çok beğendik. herkes kibar ilgili. misafir deneyimleri çok ilgili Eylem Hanım’a ekstra olarak teşekkür ederiz. tekrardan geleceğiz!!

Teşekkürler Meryem g
    İşletme Sahibi Duja Hotels - Duja Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Eylül 2024

Değerli Misafirimiz ,

En yakın zamanda sizlere yeniden ev sahipliği yapmayı diliyoruz.

Saygılarımla,

Cansu IŞIK