otelde konaklamak tam anlamıyla bir rüya gibiydi otelin konumu mükemmel Denizli harika yemekler ise gerçekten lezzetliydi personelin teyzesi ve Güler yüzlülüğü de tatilimi daha özel kıldı yeniden dönmek için can atıyorum manzarasına bayıldım büyüleyici bir manzarası var
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
İşletme Sahibi Duja Hotels - Duja Bodrum, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 1 Eyl 2024
Değerli Misafirimiz 'Ahmet D' ,
Nazik değerlendirmeniz için tüm ekibimiz adına çok teşekkür ederiz. Sizlere güzel ve konforlu bir tatil sunmak ve bunların karşılığında güzel yorumlarınızı almak bizleri ve ekibimizi son derece mutlu etmektedir.
Duja anılarınızı en kısa sürede yeniden çoğaltmak dileği ile,
Duşa Bodrum otelde geçirdiğim tatil eşsiz manzarası ve Güler yüzlü personeli sayesinde unutulmazdı hem dinlendim hem de eğlendim kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir yer yemekleri lezzetliydi o da temizdi süperdi eğlenceler bayağı keyifliydi
Ferhat I adlı kullanıcıdan Duja Bodrum hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ferhat I
İşletme Sahibi Duja Hotels - Duja Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Eylül 2024
Değerli Misafirimiz 'Ferhat I' ,
Zaman ayırıp Duja Bodrum deneyiminizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Beklentilerinizi aştığımızı öğrenmekten gurur duyuyoruz.
Misafirlerimizin unutulmaz bir deneyim yaşamalarını sağlamada çok önemli olduğuna inandığımız hizmetimizde size yansıyan tüm olumlu noktalar için mutluyuz. Ekibimiz sürekli olarak tüm misafirlerimize en yüksek kalitede kişiselleştirilmiş hizmet sunmaya çalışmaktadır, konaklamanız sırasında unutulmaz bir hizmet deneyimi yaşadığınızı ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Bir sonraki ziyaretinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Saygılarımla
Cansu Işık Misafir Deneyimleri Müdürü Duja Bodrum
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Otelinizden çok memnun kaldık. Hakan bey ve Toygar bey in ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz. Yine otelinize gelmek isteriz .Nazmi bey ve Halil bey de çok ilgili. Yemekleriniz otelin temizliği personel ilgi ve alakası hersey çok güzel di.
Banu G adlı kullanıcıdan Duja Bodrum hakkında bilgi alın
Teşekkürler Banu G
Değerli Misafirimiz ' Banu G' ,
Her konaklamayı olabildiğince keyifli ve konforlu hale getirmek en öncelikli görevimiz, bu nedenle olumlu geri bildirimlerinizi almak bizler için mutluluk kaynağı.
Sizi en kısa zamanda tekrar Duja Bodrum'da ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.
Yeniden görüşünceye dek sağlıkla kalın.
Saygılarımla,
Cansu IŞIK Misafir Deneyimleri Müdürü Duja Bodrum
30 Ağustos zafer bayramında geldik çok güzeldi iyi eğlendik çok keyifliydi bar çalışanları çok ilgili fakat otel kalabalık olduğundan dolayı çok fazla sıra oluyor. Genel olarak herkes ilgili ve sevecen. Tekrar tercih ederiz. Teşekkürler duja ailesi.
Mehmet ali K adlı kullanıcıdan Duja Bodrum hakkında bilgi alın
Teşekkürler Mehmet ali K
Değerli Misafirimiz 'Mehmet Ali K',
Duja Bodrum konaklamanızın ardından deneyimlerinizi paylaşmak adına zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz. Sunulan hizmet kalitesinin keyifli bir konaklama geçirmenize olumlu katkıda bulunduğunu görmekten memnuniyet duyuyoruz.
Bir sonraki Bodrum seyahatinizde sizlere yeniden ev sahipliği yapmak dileğiyle,
Saygılarımla
Cansu IŞIK Misafir Deneyimleri Müdürü Duja Bodrum
hizmetinden ve fiyat performans olayından çok memnun kaldık. çalışanların hepsi ilgili. yemekler lezzetli ve eğlenceler güzel. tek sıkıntı çok fazla çocuk var. tam aile oteli. :) 30 ağustosu burada geçirdik. güzel bir kutlamaydı. herkese çok teşekkürler.
Ada K adlı kullanıcıdan Duja Bodrum hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ada K
Değerli Misafirimiz 'Ada K' ,
Sizi en kısa zamanda tekrar Duja Bodrum'da ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.
Yeniden görüşünceye dek sağlıkla kalın.
Saygılarımla,
Cansu IŞIK Misafir Deneyimleri Müdürü Duja Bodrum
Odalar güzel ve temiz. Etkinlikler güzel ve çeşitli animasyon ekibi ilgili. Yemekler idare eder. Akşamki müzik ve dans gösterileri iyi ama daha iyi olabilir. Denizi çok güzel ama biraz dalgalı olabiliyor. Gelmeyi düşünen herkese tavsiye ederim
efe y adlı kullanıcıdan Duja Bodrum hakkında bilgi alın
Teşekkürler efe y