Yorumlarda Öne Çıkanlar
Torba plaj

Torba plajı genel olarak güzel beach ler de haraçsam sınır mevcut belediye plajı da mevcut suyu... tümünü oku

2 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı
Özge Ö
mobil cihaz aracılığıyla
Doğası harika

Biz plaj kısmının biraz ilerisinde girdik. Oldukça az kişi vardı. Asil 45dk yürüme mesafesinde daha... tümünü oku

31 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı
MerveBaser
İzmir, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
39 yorumun hepsini okuyun

21-26/39 yorum
18 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı

Otel aile oteli sakin dinlenmektedir çok eğlence aramayın çocuklar için mini çalıp çocuk havuzu lunapark park olması çok güzel yemekler çok güzel temiz bir o5el çocuk büfesi olmasıgüzel halide hanım bebeklerimizin mamasında çok yardımcı ve güleryüzlüydü kendisine tekrarçok teşekkür ederiz

Deneyim tarihi: Mayıs 2018
1  Teşekkürler Mine Ö
4 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı

kısmen bazı yerler taşlı da olsa deniz müthiş,albeni diyor tertemiz.çocuklar için güvenli ve çok iyi

Deneyim tarihi: Mayıs 2017
Teşekkürler ekremuludag
30 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı

Aracımı otele geldiğim gün kapıda vale teslim aldı gün içerisinde tesadüf olarak aracıma şarj aletini almaya gittim baktım ki aracım hasar görmüş görmesem kimse gelip söylemeyecek belkide ... Aracımın zararı giderildi fakat aracımın manevi değeri benim için çok değerli olduğu tatilimin ilk 2 günü bana kabus oldu , oradaki çalışanların davranışlarını beğenmedim.. Siz siz olun aracınızı kendiniz çekin 1000 km yolu taşa çarpmadan gelip 20 metrelik yolda vale tarafından aracımın sağ sola vurulması can sıkıcı... otelin odaları da bana göre küçüktü içeride zor hareket ediyorsunuz daha önce Antalya belek te bazı otellerde konakladım bence 2 gömlek üstünler sizlere tavsiyem paranızı iyi değerlendirmeniz ..
Yemek vb . konularında birşey diyemem yiğidi öldür hakkını yeme demişler..
Saygılarımla

Deneyim tarihi: Temmuz 2017
2  Teşekkürler gunaycm
27 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Son derece sakin ve güzel bir plaj. Otellerden kalan alanlar var ancak çoğunluk otellere ait. Elbette ücreti karşılığı girebiliyorsunuz ancak söz konusu Bodrum olunca normalden biraz yüksek olacağını unutmayın.
Benim için en keyifli tarafı kum değil tertemiz taşlık olması. Özellikle belirtiyorum çünkü kum severler memnun kalmayabilir.
Bir not daha, deniz yaz sıcağının arzu edilen serinliğini sağlamıyor, bana epey sıcak geldi.

Deneyim tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler Iremist
15 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Çalışan ekip (Private bölümü Mesut bey ve ekibi) aşcıbaşı mehmet bey,odalar temiz ,servis müthiş ,odaya 24 saat servis,minibar her türlü içecek ve çikolata dolu.Gidin görün ,yaşayın.
Tatil köyüne gitmeye tövbe etmil birisi olarak ben buraya her sene gideceğim.

Deneyim tarihi: Eylül 2017
Teşekkürler özdemir S