Ebru C

Harika bir tatildi teşekkürler Selectum Colours Bodrum

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Eki 2024
Aynı otele tekrar neden gideyim ön yarğımı değiştiren otel oldu. Bugün döndük harika bir tatildi şimdiye kadar gördüğüm en cömert oteldi yemekler çok çeşitli ve lezzetli, temizlik çok iyi, plaj çok güzel, alan büyük ama internet sıkıntısı yok, çalışanlar hem kibar hem mesafeli,akşam partileri ve eğlenceleri kaliteli, gözlemeci hanımlara burdan sevgiler şimdiden ailece 2025 yaz tatili rezarvasyonunu düşünmeye başladık, çok üzülerek ayrıldık çok özleyeceğiz herşey için çok teşekkürler ❤️
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Oda İpucu: Hiçbir kusur göremediğim kendimi çok iyi hissettiğim bir otel
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
İşletme Sahibi COLOURS BODRUM - Selectum Colours Bodrum, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 21 Eki 2024
Değerli 318ebruc,

Samimi yorumunuz için teşekkür ederiz. Tatilinizin eksiksiz keyifli geçtiğine çok mutlu olduk. Yemeklerimizden düzenimize, temizliğimizden eğlence olanaklarına kadar her detayın beğeninizi kazanmış olması bizi mutlu ediyor.
Sizleri en yakın zamanda tekrar ağırlamak dileğiyle…

• travelup.com
Selectum Colours Bodrum noktasına 1.5 km mesafede
Selectum Colours Bodrum noktasına 1.5 km mesafede
Selectum Colours Bodrum noktasına 1.3 km mesafede
Açık havuz
Gümbet bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (4.108)
4.108 sonuç
2.649
2.649
1-6/4.108 yorum
9 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel konumu harika heryere yakın gümbetin incisi animasyon ekibi çok iyi sürekli aktiviteler mevcut mini club ekibi harika mini diskoları cok güzel çocuklarımız çok sevdi gündüz aktiveleri ise dolu dolu kızlar çok güler yüzlü çocuklarımız ayrılamak istemediler sizler için tekrar gelicez

Teşekkürler Hami A
İşletme Sahibi COLOURS BODRUM - Selectum Colours Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ekim 2024

Değerli 746hamia,

Öncelikle Selectum Colours Bodrum’u tercih ettiğiniz ve vakit ayırıp bizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Biz turizm çalışanları için sizin güzel yorumlarınızdan daha büyük bir motivasyon kaynağı olmadığından, düşüncelerinizi tüm personelimize ileteceğimizden emin olabilirsiniz.

5 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tatilimiz boyunca otelden otel çalışanlarından ve otelin tüm imkanlarından çok memnun kaldık. Otelde her şeye ulaşmak çok kolay ve problemlerle hemen ilgileniyorlar. Animasyon ekibinin düzenlediği birbirinden güzel etkinlikler de ayrıca çok güzel.. her şey çok güzeldi teşekkürler Selectum ailesi.

Teşekkürler Kenan A
İşletme Sahibi COLOURS BODRUM - Selectum Colours Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ekim 2024

Değerli 484kenana,

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Otelimizdeki konaklamanızdan ve sunduğumuz hizmetlerden memnun kalmanıza çok sevindik. Özellikle personelimiz ve animasyon ekibimizle ilgili övgü dolu sözleriniz bizleri mutlu etti.

Sizleri en kısa zamanda tekrar ağırlamayı umuyoruz.

3 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlk defa geldiğimiz bu otelde çok keyifli ve harika anlar yaşadık. Yemek çeşitliliği ve tazeliği ön planda. Heryere kolaylıkla gidebileceğimiz merkezi bir konumdaydı. Akşam şovları ve partileri çok güzeldi. Tekrardan geleceğiz çok teşekkür ederiz

Teşekkürler Mustafa K
İşletme Sahibi COLOURS BODRUM - Selectum Colours Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ekim 2024

Değerli mustafakD217AI,

Samimi yorumunuz için teşekkür ederiz. Tatilinizin eksiksiz keyifli geçtiğine çok mutlu olduk. Sizleri en yakın zamanda tekrar ağırlamak dileğiyle…

2 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarimiz ile geçirdiğimiz harika bir tatil oldu animasyon ekibi adeta süper eğlendiriyor gecesi ve gündüzü çok profesyonel bir iş anlayışı ile gerçekleşiyor her şey içi teşekkür ederim ve ayrıca otelin konumu çok güzel her yere çok yakin

Teşekkürler Şafak C
İşletme Sahibi COLOURS BODRUM - Selectum Colours Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ekim 2024

Değerli _afakc2020,

26 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Animasyon ekibinden çok memnun kaldım genel olarak harikaydı voleybol etkinliğinde emineye çok çok çok ama çok teşekkür ederiz onunla çok eğlendik bütün ekip harika çok enerjikler çok iyiler güzel eğlendiriyorlar hiç sıkılmamadık seneye onlar sayesinde tekrar gelmeyi düşünüyoruz herkesle ilgileniyorlar insan ayırmıyorlar ellerine emeklerine sağlık seneye görüşmek üzere

Teşekkürler Wanderer66911567121
İşletme Sahibi COLOURS BODRUM - Selectum Colours Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Eylül 2024

Değerli Wanderer66911567121,