Tunç Tamtunalı
İzmir, Türkiye

Harika bir deneyim..

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Haz 2024
Benim için çok güzel geçen bir deneyim oldu. Otel tam bir fiyat performans oteli huzur arıyorsanız kafa dinleyecekseniz otel burası. Kahvaltısında harika mix karışık omlet öğlen havuz keyfi akşamda Euro 2024 keyfi..
Buyrun gelin..Teşekkürler Tropicana
Açık havuz
Tropicana Beach Otel noktasına 0.8 km mesafede
    ₺818
Tropicana Beach Otel noktasına 1.4 km mesafede
Gümbet bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/986 yorum
25 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Temizlik olarak sadece “havlu” adı altında hizmet ediliyor. Çalışanların turistlere olan ilgi alakası keşke diğer konaklayan türk vatandaşlara da olsa. Özellikle kahvaltı anında aldığımız hizmet için 0 ın altında bir puan verebilsem keşke. Gelen turistlerin yanında çalışanlardan hizmet görmek bi yana yüzünüze bakan zor oluyor.

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Serpil S
13 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 gündür soguk suyla duş alıyoruz
Bildirdik çözüm yok
Güneş çıkmamış, suçlu Allah yanı
Temmuz da tüm gün güneşli
Daha gökten ateş mi yagmali
Eşyalar eski
Oda ışığı disko topu gibi yanıp sönüyor
Tam rezillik yaşadık zehir oldu tatil

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
2  Teşekkürler Seaside297227
Yönetici tropicanabeach - Tropicana Beach Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Temmuz 2019

Sayın Seaside

Sıcak su ile ilgili sorun, mekaniksel ısıtma zamanlama ayarının kaymış olmasından dolayı geç devreye girmesinden kaynaklanan bir sorundu ve genel bir sorun olmasına rağmen sizden başka kimseden şikayet almadığımızdan dolayı sizin söyleminizle iki gün geç haberimiz oldu ve gerekli düzeltmeler hemen yapıldı bu konuda gerçekten üzgünüz. Ayrıca oda ışığı ile ilgili sizden şikayet almadık.

Tabi ki değerlendirmelerinize ve şikayetlerinize saygı duyuyor ve dikkate alıyoruz. Ancak kullandığınız dili haksız bulup yorum yaparken biraz da adil olunmalı diye düşündüğümüzü belirtmek zorundayım.

Sizin de hak vereceğiniz gibi otelimiz, rezervasyon yaptığınız site içinde bilgisi verildiği gibi ve fotoğraflarda görüldüğü gibidir, verilen bilgilerden ve görselden faklı bir hizmet sunmuyoruz. Keşke bunu araştırarak gelmiş olsaydınız. Otelimiz Gümbet eğlence merkezi olarak bilinen Barlar Sokağına çok yakın mesafede ve kendi bünyesinde de geç vakte kadar açık barı olan küçük bir otel ve barımız ile birkaç odamız arasında az mesafe bulunmakta. İşin açıkçası Bodrum da ki bütün bizim gibi küçük oteller için bu durum aynı. Bodrum'u da Antalya veya diğer tatil beldelerinden de ayıran özelliği de budur.

Yukarıdaki özelliklerimiz doğrultusunda yine de yoğunluğumuza rağmen ailenizle birlikte sizin daha rahat edebilmeniz için rezerve ettiğiniz oda tipinden daha geniş bir oda verdik ve müzik sesinden rahatsız olmanız halinde bardan uzakta sessiz bir odaya taşımayı önerdik sizde kabul ettiniz ve oda değişiminin yapılacağı gün sizi uyarmamıza rağmen saat 20:00 civarına kadar sizi beklemek zorunda kaldık ki zira yeni misafirler gelmeden çıkacağınız odanın gelecek konuklar için temizlenip hazır olması gerekiyordu. Ancak yeni misafirlerin check- in saatine çok kısa bir zaman kala odalarını hazırlayabildik.

Otelimize gelen yabancı konuklarımızın yıllarca tekrar tekrar bizi tercih etmelerinin en büyük sebebi , burada kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmeleri ve burada yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurmaları.

Üzülerek söylemek isterim ki , bizim tatil anlayışımız ile onların ki arasında çok büyük fark var. Sanırım sorun, genel olarak tatilden ne beklediğimizi ve bu beklentinin karşılığını nereden ve nasıl alabileceğimizi tam olarak araştırmadan otel tercih etmemiz.

Saygılar

26 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

otele netten bakınca manzara tam bir şaheser,ama sakın o fotolara aldanmayın... yemekleri çok kısıtlı üstelik ingilizlere göre liste oluşturulmuş yani domuz eti falan var. 2.gün otelden ayrılmak istedik ama malesef bodrumda baktığımız otellerin hiçbiri boş değildi,mecburen 4 gece konakladık yemeği iptal ettirip yan otellerden yedik. temizlik 5 üzerinden 2 verilebilinir ancak... banyodaki saçlar alınmamış oluyor ve çarşaflar da üç günde bir değiştiriliyor;ayrıca gece bardan sonra 5 sularında ingilizler uykumuzdan ediyorlardı,sanki kendi müstakil evlerindelermiş gibi aşağıdan üst balkona yüksek sesle konuşmalar oluyordu... biz bunları müdürle de paylaştık neyse ki müdür doğal karşıladı eğer otel bulabilseydik çıkabileceğimizi söyledi, bir de zaten aile oteli arıyorsanız hiç bakmayın buraya derim...

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
3  Teşekkürler Elifslife_
29 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

5gunluk rezarvasyon yaptirdik ancak 1 gün tahammül edebildik ve ertesi gün otel değistirdik.Sakin fotograflara aldanmayin.Otel cok eski, temizlik berbat.Çok amator bir ortam var.Çalisanlarin uzerinde günlük kiyafetleri var.Merkeze uzak.Kahvaltisi berbattti.Mutfak kirliydi.Asla tavsiye etmiyorum.Paranizla rezil olmayin.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
4  Teşekkürler burcu y
Genel Müdür tropicanabeach - Tropicana Beach Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ağustos 2017

Sizde takdir edersiniz ki kimi zaman gelen misafirlerin mutlu etmek pek mümkün olmayabiliyor özellikle kusur bulmak için gelen konuklarımızı. Tesisimiz 5 yıldızlı bir otel değil ki zira fiyatlarımızda o fiyat aralığında değil zaten. Tesisimiz hersene şartlar el verdiği sürece kendini yenilemeye çalışan ender otellerden biridir ki bununla ilgili pek çok devamlı gelen misafirlerimizden çok olumu yönde tepkiler aldığımızı da bildirmek isteriz. Saygılarımızla

14 Ağustos 2014 tarihinde yorum yapıldı

5 yıldızlı her şey dahil tatilleri sevmeyenler için harika bir tercih.Otelin konumu her yere yürüme mesafesinde.Dolmuşlar otelin önünden sürekli geçiyor.Tekne turları için yürüme mesafesi veya servis ile marinaya ulaşım sağlanabiliyor.Otelin önünde dolgu mevkii plajı yer alıyor.Güleryüzlü personel ve özellikle otel müdürü Yunis bey tam bir arkadaş canlısı,her konuda yardımcı olabilmek için olağanüstü hizmet veriyor.Kendimizi otel ailesinden biri gibi hissettik.Odamız balkonlu,temiz ve ferahtı.Otelin havuzu temizdi ama biz otelde günümüzü geçirmeyi tercih etmedik.Konum itibariyle gezilecek her yere kolaylıkla gidebildik.Herşey harikaydı.Rüya gibi bir tatildi.

Oda ipucu: 309 numaralı oda hem havuzu ve denizi gören bir manzaralı balkona sahip.Odaların içi aileler için oldukça ferah ve temiz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2014
10  Teşekkürler Ayben G