Otele gitmeden önce ödeme , sigara içilmeyen oda talebi vb nedenlerle birkaç kez oteli aradım; ancak otele vardığımızda resepsiyonist rezervasyonumuzu sistemde göremedi, birilerini aradı, halletti. Sonrasında tek geniş yatak talebimize rağmen 2 ayrı yataklı oda verildi. Otel dolu denildikten sonra sorunu çözdüler.
Yatak çok yumuşaktı, rahat etmedik.
Çıkış günü erken ayrılacağımız için birgün öncesinde resepsiyona uğrayarak ekstralarımızı ödemek istedik. Sisteme girilmemiş, adisyon zaten yok, restoranda görevli arkadaşı geldi, aldıklarımızı sayıp meblağyı söylediler, uzunca bir bekleyişten sonra, ödemesini yaptık. Sabah çıkacağımız saatte resepsiyonist uyuyordu, güvenlik görevlisi ortalarda yoktu. Anahtarı bırakamadık. Öğlen otele dönüp anahtarı bırakmak durumunda kaldık. O sırada farklı biri resepsiyondaydı ve bizden eksik ücret alındığını, 80 TL daha ödememiz gerektiğini söyledi. Otelde tecrübesiz; fakat iyi niyetle çalışan herkesin emeğini bu davranış aldı götürdü. Sık sık Bodrum'a gidiyoruz, artık burda kalırız dediğimiz otelde asla kalmayacağız
2 puanı restorandaki Taner'in ilgisine veriyorum, yoksa 1.