Liva A

BERBAT BİR OTEL

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 1 Eyl 2024
Tatile 2 çocuğum ve eşimle geldik tatil budur.com dan rezervasyon yaptırdık bize deniz manzaralı relax aile odası diye leş gibi lahım kokan manzarası olmayan küçücük bi oda verdiler alt katta çocuklarım 20-25 yaşında koltukları yatak yapmışlar çocuklara büyük saçmalıktı sıkış tepiş bi odada yattık midemiz bulana bulana lahım kokusu hiç geçmedi hergün temizlik yapılmıyor zaten yatakları bile değiştirmiyo temizlik görevlileri disiplin hiç yok otelde çalışanlarda sadece yabancılara karşı ilgililer türklere sıfır ilgi alaka yemekhanesi kokuyo otelin sadece konumu güzeldi yani bu fiyata yaşadığımız tatil çile gibi geçti asla değmez bu paraya asla tavsiye etmiyorum
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 2 Eyl 2024
Değerli Misafirimiz, Otelimizle ilgili deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yorumunuzu dikkate alıp yönetimle paylaşacağız
  • travelup.com
Royal Asarlik Beach noktasına 1.2 km mesafede
Royal Asarlik Beach noktasına 0.6 km mesafede
Royal Asarlik Beach noktasına 1.0 km mesafede
Royal Asarlik Beach noktasına 0.4 km mesafede
Gümbet bölgesindeki diğer otellere bakın
2.855
2.855
8-13/4.350 yorum
31 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele arkadasin ile geldik
Almanyadan 2 kız arkadaş olarak
Otel konumu cok güzel
Odalar güzel ve temiz çok memnun kaldık
Ama yemekleri hiç beğenmedik
Gece ve güzdüz aktiviteleri cok iyi
Sahildeki şezlonglar çok kötü bel ağrıtıyo
Animasyon ekibi cana cok yakın barda çalışan yamaç çok iyi
Hepsine teşekürler

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Masal K
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Eylül 2024

Değerli Misafirimiz, Otelimizle ilgili deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Buradaki konaklamanıza dair beklentilerinizi karşılayabilmek ve Size daha keyifli bir tatil sunmak için gayret edeceğiz.

28 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlar olarak geldiğimiz otelden çok memnun kaldık
Bu otele ilk gelişimizdi
Bodruma daha önce bir çok kez geldik
Yemekler güzel ve çeşitli
Odalar temiz ve guzel
Denizi guzel ve temiz
Gece ve gündür aktiviteleri çok iyi
Personel güler yüzlü ve yardim sev

Teşekkürler Cem B
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ağustos 2024

Değerli Misafirimiz, Tatilinizden memnun kalmanıza çok sevindik; sizi bir daha ağırlama zevkini yaşamayı sabırsızlıkla bekliyoruz

21 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu ve manzarası çok güzel ilk defa geliyoruz ve çok beğendik yemekleri olsun personelleri çok güleryüzlü özellikle havuz etkinlikleri çok eğlenceli dart waterpolo bunları yaparken çok keyif aldık her şey çok güzeldi seneye tekrar gelmeyi düşünüyoruz ayrıca söylemeden geçmek istemiyorum animatör yiğit bey bizimle çok iyi bir şekilde ilgilendi yardıma ihtiyacımız olduğu her an bizimle güleryüzlü bir şekilde ilgilendi bütün personellere tekrardan teşekkür ediyorum.

Teşekkürler batuhan t
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ağustos 2024

21 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu ve yemekleri çok güzeldi çalışanların güler yüzü ve oda temizliğinden çok memnun kaldım havuzu ve aktiviteleri çok eğlenceliydi gitmek isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum çünki gelecek yıl tekrar gitmeyi planlıyorum

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Feyza Y

Değerli misafirimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz. Size keyifli bir konaklama sunabildiğimiz için mutluyuz

21 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gecen sene ailecek gidip tatil yaptigim biryerde bu senede severek gidip tatilimizi yaptik özellikle persembe gunu yapilan turk gecesine bayildik herkesin gtmesi gerektigi biryer olarak dusunuyorum tesis çalisanlarinin ilgi ve alakasi icinde cok tesekkur ederiz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Hicran Y