Team D

Amazing

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 10 Ağu 2024
Arkadas cevresi olarak gelinecek en guzel otel otelin Konumu Cok guzel Sehir merkezine Cok yakin
Guzel aktiviteler var otelde
Personalin geneli guler yuzlu
Gece ve gunduz aktiviteleri cok eglenceli
Odalar temiz yemekler guzel ve cesitli
Tatli cesitleri biraz ayni gibi Ona biraz dikkat edinmeli
Onun disinda jersey guzel😋😋😋
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 12 Ağu 2024
Değerli Misafirimiz, Tatilinizden memnun kalmanıza çok sevindik; sizi bir daha ağırlama zevkini yaşamayı sabırsızlıkla bekliyoruz
Royal Asarlik Beach noktasına 0.2 km mesafede
  • travelup.com
Royal Asarlik Beach noktasına 0.4 km mesafede
Royal Asarlik Beach noktasına 0.7 km mesafede
Royal Asarlik Beach noktasına 0.5 km mesafede
Royal Asarlik Beach noktasına 1.2 km mesafede
Royal Asarlik Beach noktasına 0.5 km mesafede
Royal Asarlik Beach noktasına 1.0 km mesafede
Gümbet bölgesindeki diğer otellere bakın
2.853
2.853
22-27/4.347 yorum
10 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel ilk gelimis olmasins rahmen arkadaslarimiz ile cok eglendik
Konum olarak cok merkezde
Ulasim oldukca kolay
Person cok guler yuzlu hepsi cok yaridmci oldu
Yemekler guzel ve cesitli
gunduz su topu ve dart aktiviteleri çok güzeldi
Gece eglence imkanida cok guzel
Herkese tavsiye ederime ❤️❤️❤️❤️

1  Teşekkürler Sertac G
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ağustos 2024

9 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle çocuklu aileler için yazıyorum lütfen biraz daha fazla ödeyip daha kaliteli hizmet alacağınız bir otele gidin,hayır ben yemeğimi yiyip yatıp güneşleneceğim bir yer olsun temizlik de sorun değil derseniz gelin.. otelin konumu,plajı,denizi harika lafım yok ama işletme sıfır,garsonlar mutsuz laçka hareketler sohbetler yani halk lokantası gibi hizmet görmekten rahatsızlık duymayacaksanız gelin buranın geceliğine 8 bin ödeyip kaç ay hayalini kurduğumuz tatilin vasat olmasından dolayı üzgünüm ve şimdiye kadar düzgün hizmet aldığı otellerde tatil yapmış fakat bu yıl fiyatların pahalılığı sebebiyle burayı tercih etmiş aileler lütfen gelmeyin.

Oda ipucu: Sabah ve aksamları restoranda yer bulamamak
Teşekkürler tatilci908

Değerli Misafirimiz, Otelimizle ilgili deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yorumunuzu dikkate alıp yönetimle paylaşacağız

9 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu manzarası çalışanlar güleryüzlü yemeklerde güzel fakat biraz daha çeşit olabilir ayrıca otelin etkinlikleri çok güzel özellikle su voleybolu çok beğendik ve eğlendik arkadaşlarımla geldik kısacası her şey çok güzeldi

1  Teşekkürler Ceyda A

Değerli Misafirimiz, Otelimizle ilgili deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Buradaki konaklamanıza dair beklentilerinizi karşılayabilmek ve Size daha keyifli bir tatil sunmak için gayret edeceğiz.

7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bodrumda ilk tatilimde royal asarlık oteli tercih ettim arkadaşlarımla. Gerçekten tam anlamıyla güzel bir otel yemekleri lezzetli odalarımız gayet ferahtı. Konumu muhteşem her yere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Animasyon ekibi çok neşeli eğlenceli aktiviteleriyle tatilimize renk kattılar. Animasyon Mamy çok teşekkür ederim harika adamsın.

Teşekkürler Orkun A
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ağustos 2024

Değerli misafirimiz, sıcak sözleriniz için teşekkür ederiz. Size güzel ve keyifli tatil sunabildiğimiz için mutluyuz

5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel güzel, merkezi konumda. Ailecek geldik, animasyon ekibi harikaydı. Havuz, bar ve denizi mükemmeldi. Tüm her şeyden çok memnun kaldık. Ayrıca otelde yapılan etkinlikler çok güzel. Seneye tekrar değerlendireceğim bir otel. Pastane ve snack barları mükemmel. Son olarak odalardan gayet memnunduk, temiz ve güzeldi.

Teşekkürler ismail b
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ağustos 2024