Eren A

Harikalar diyarı

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Tem 2024
Bodrumun güzelliği bizi büyüledi
Otel konum olarak müthiş
Denizin temizliği çok iyi kendiniiz maldivde gibi hissediyorsun
Personel kaliteli ve güler yüzlü
Animasyon ekibi mükemmel dart aktivitesi ozzy ile harika
Terkardan görüşmek üzere
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 12 Tem 2024
Değerli misafirimiz, sıcak sözleriniz için teşekkür eder, arkadaşlarımıza iletiyoruz!
  • Tripadvisor
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Royal Asarlik Beach noktasına 0.5 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Royal Asarlik Beach noktasına 0.4 km mesafede
Gümbet bölgesindeki diğer otellere bakın
2.847
2.847
54-59/4.332 yorum
10 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

İnanılmaz bir animasyon ekibi , hersey harikaydı . Özellikle Hico , harika bir ekibin harika müdürü . Herşey için teşekkürler. Otel konum olarakta iyiydi . Yemekler bazen iyi bazen iyi değil , gününe göre değişiyor . Havuz biraz küçüktü sadece .

Teşekkürler hüseyin can ö
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Temmuz 2024

10 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yemekte çok fazla seçenek olmaması dışında fiyatına göre iyi. Entertaining team üyeleri başta olmak üzere çalışanlar çok güler yüzlü ve ilgililer. Oda ferah ve temizdi. Sakin bir otel. Havuzları epey küçük. Her şey birbirine çok yakın.

Oda ipucu: Akşam yemeğinde yer bulmak için erkenden gitmeniz gerek. Ayrıca gümbet barlar sokağı da çok yakın sahilden yürüyerek bile gidilebilir.
Teşekkürler Melis K

Değerli misafirimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz. Beklentilerinizi karşılayabildiğimiz için mutluyuz

10 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Oda servisi olarak berbat bir otel animasyon ekibi sadece club a goturmekten başka birsey yapmiyor tabaklar rezalet durumda 25 haziran salı günü geldim 3 gün kaldım fakat çok pişmanım sedat denilen garson yabancı kadınlara sulanmaktan işini yapmıyor üstüne bahşiş istiyor aklım almıyor yanında bir komi daha vardı isimliği yoktu en sonunda ondan yardım aldım sağolsun sanırım o da işe yeni başlamış 3. Gün geldiğimde o yoktu

Konaklama tarihi: Haziran 2024
1  Teşekkürler selin20241

Değerli Misafirimiz, Otelimizle ilgili deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yorumunuzu dikkate alıp yönetimle paylaşacağız

9 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu çok merkezi.Her yere çok yakın ve ulaşım çok kolay
Denizi gayet temiz ve güzel
Odalar geniş ve temiz
Resepsiyonda ki arkadaşlar çok iyiler
Yemekler lezzetli
Animasyon gece ve gündüz aktiviteleri çok iyi
Arkadaş olarak geldiğimiz bu otelde çok memnun olarak ayrildik tekrardan görüşmek uzere

Teşekkürler Ali C

7 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarımla geldim ve çok pişman olduk hepimiz çok mutsuzuz otel çok kalabalık oturmaya yer yok yiyecek kalitesi yerlerde tek iyi nokta manzara her şey aşırı pis tabaklar bardaklar yıkanmıyor çocuklar yemeklere ellerini sokuyor hiçbir sorumlu yok sürekli otel de bir şey satıyorlar darlıyorlar dikkatli olun

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
1  Teşekkürler 491adem_
Diğer Guest Relations - Royal Asarlik Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Temmuz 2024