Cisem I

Muhteşem Tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
Harika bir deneyimdi.
Oda kesinlikle beklentilerimizin üzerindeydi, çalışanların yüzünden güleryüz eksik olmuyor. Denizi safir gibiydi, kendimi Brienne of Tarth gibi hissettim :)
Bir sonraki sezonda daha uzun konaklamayı düşünüyoruz, kesinlikle tavsiye ederiz.
Konaklama tarihi: Ekim 2024
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 1 hafta önce
Sayın Çisem Hanım,

Mandarin Oriental, Bodrum'dan selamlar! Otelimizde geçirmiş olduğunuz zamana istinaden değerlendirmenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mandarin Oriental, Bodrum ekibi olarak size güzel bir deneyim sunabildiğimiz ve konaklamanızı keyifli hale getirebildiğimiz için çok mutluyuz. Bu değerli geri bildirimler bizi daha da motive ederek hizmet kalitemizi geliştirmemize destek oluyor. Markamıza olan bağlılığınızın uzun yıllar devam etmesini dilerken sizi, Bodrum’un en eşsiz konumunda bulunan otelimizde yeniden ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

• Official Hotel
Mandarin Oriental Bodrum noktasına 3.2 km mesafede
Mandarin Oriental Bodrum noktasına 3.0 km mesafede
  • Official Site
Mandarin Oriental Bodrum noktasına 4.5 km mesafede
Göltürkbükü bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/723 yorum
21 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel calisanlari cok guler yuzluydu. Sezonu olmamasina ragmen cok guzel ilgilenildi ozellikle Mirac Hanim. Kendisine ve diger otel calisanlara tesekkur ederiz. Resepsoyonist Ali beyde check inimizde yardimci oldu. Ioki restoranida tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Ekim 2024
Teşekkürler Batuhan S
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ekim 2024

Sayın Batuhan Bey,

17 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mandarin Oriental otelinde herkesin ilgisi harika. Otele girdikten itibaren özel olduğunuzu hissettiriyorlar. Herkes çok güler yüzlü. Özellikle FMB direktörü Asım bey yaptığı jestlerle günümüzü güzelleştirdi. Kendisine ilgisi için özellikle teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Mustafa ç
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Eylül 2024

Sayın Mustafa Bey,

4 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

21 günlük tatil süresi zarfı içinde manzara yemek akşam bardaki müzik aktivitesi muhteşem ayrıca FIRAT ŞEF EDİP ŞEF EMRE BEY ELİF HANIM VE TÜM SERVİS ELEMANLARINA ilgilerinden dolayı samimi güler yüzlü ve sıcakkanlılıklarından dolayı teşekkürlerimi sunarım

Oda ipucu: tüm imkanlar sunuluyor
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Yusuf A
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Eylül 2024

Sayın Yusuf Bey,

22 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

MANDARİN ORİENTAL BODRUM ; Odaları muhteşem otel harika restoranları fevkalade… Yaşadığımız küçük bir sıkıntıyı hemen düzeltmeye çalıştılar . Otelden ayrılırken resepsiyondan müdüre kadar arkamızdan su dökmeleri takdire şayandı . 1 puanı yaşadığımız olumsuzluklar için kırdım ..

Teşekkürler MANDARİN AİLESİ

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Raif Uğur B
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ağustos 2024

Sayın Raif Uğur Bey,

Mandarin Oriental, Bodrum'dan selamlar! Otelimizde geçirmiş olduğunuz zamana istinaden değerlendirmenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mandarin Oriental, Bodrum ekibi olarak size güzel bir deneyim sunabildiğimiz ve konaklamanızı keyifli hale getirebildiğimiz için çok mutluyuz. Tüm yorumlarınız, değerlendirmeleriniz ve önerileriniz bizim için son derece önemlidir ve hizmetlerimizi ve misafir memnuniyetimizi daha da geliştirmek için dikkatle değerlendirilmektedir. Bu bakış açısıyla, yaşadığınız her bir memnuniyetsizliğin ilgili departmanlara iletileceğinden ve hemen etkili olacak şekilde ek eğitimler sağlanacağından emin olabilirsiniz. Konaklamanız sırasında yaşadığınız aksaklıklar için lütfen içten özürlerimizi kabul edin. Gelecekte sizi tekrar resortumuzda ağırlamayı umuyoruz.

5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hizmet tek kelime ile harikaydı, mandarin bar içerikleri ve hizmetiyle güzeldi, otel çok temiz. Odalar çok temiz, klimalar sorunsuz çalışıyor, tuvaletler temiz, yataklar çok rahat, özellikle batuhan bey bizimle çok ilgilendi, kendisine teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler caner i
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ağustos 2024

Sayın Caner Bey,