Mustafa Çeker

Mandarin Oriental Bodrum

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 hafta önce
Mandarin Oriental otelinde herkesin ilgisi harika. Otele girdikten itibaren özel olduğunuzu hissettiriyorlar. Herkes çok güler yüzlü. Özellikle FMB direktörü Asım bey yaptığı jestlerle günümüzü güzelleştirdi. Kendisine ilgisi için özellikle teşekkür ediyoruz.
Konaklama tarihi: Eylül 2024
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Sayın Mustafa Bey,

Mandarin Oriental, Bodrum'dan selamlar! Otelimizde geçirmiş olduğunuz zamana istinaden değerlendirmenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mandarin Oriental, Bodrum ekibi olarak size güzel bir deneyim sunabildiğimiz ve konaklamanızı keyifli hale getirebildiğimiz için çok mutluyuz. Bu değerli geri bildirimler bizi daha da motive ederek hizmet kalitemizi geliştirmemize destek oluyor. Markamıza olan bağlılığınızın uzun yıllar devam etmesini dilerken sizi, Bodrum’un en eşsiz konumunda bulunan otelimizde yeniden ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

Mandarin Oriental Bodrum noktasına 2.3 km mesafede
Mandarin Oriental Bodrum noktasına 1.5 km mesafede
Mandarin Oriental Bodrum noktasına 0.4 km mesafede
Ece Beach Club Garden
Mandarin Oriental Bodrum noktasına 3.8 km mesafede
Göltürkbükü bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/719 yorum
4 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

21 günlük tatil süresi zarfı içinde manzara yemek akşam bardaki müzik aktivitesi muhteşem ayrıca FIRAT ŞEF EDİP ŞEF EMRE BEY ELİF HANIM VE TÜM SERVİS ELEMANLARINA ilgilerinden dolayı samimi güler yüzlü ve sıcakkanlılıklarından dolayı teşekkürlerimi sunarım

Oda ipucu: tüm imkanlar sunuluyor
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Yusuf A
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 hafta önce

Sayın Yusuf Bey,

22 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

MANDARİN ORİENTAL BODRUM ; Odaları muhteşem otel harika restoranları fevkalade… Yaşadığımız küçük bir sıkıntıyı hemen düzeltmeye çalıştılar . Otelden ayrılırken resepsiyondan müdüre kadar arkamızdan su dökmeleri takdire şayandı . 1 puanı yaşadığımız olumsuzluklar için kırdım ..

Teşekkürler MANDARİN AİLESİ

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Raif Uğur B
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ağustos 2024

Sayın Raif Uğur Bey,

Mandarin Oriental, Bodrum'dan selamlar! Otelimizde geçirmiş olduğunuz zamana istinaden değerlendirmenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mandarin Oriental, Bodrum ekibi olarak size güzel bir deneyim sunabildiğimiz ve konaklamanızı keyifli hale getirebildiğimiz için çok mutluyuz. Tüm yorumlarınız, değerlendirmeleriniz ve önerileriniz bizim için son derece önemlidir ve hizmetlerimizi ve misafir memnuniyetimizi daha da geliştirmek için dikkatle değerlendirilmektedir. Bu bakış açısıyla, yaşadığınız her bir memnuniyetsizliğin ilgili departmanlara iletileceğinden ve hemen etkili olacak şekilde ek eğitimler sağlanacağından emin olabilirsiniz. Konaklamanız sırasında yaşadığınız aksaklıklar için lütfen içten özürlerimizi kabul edin. Gelecekte sizi tekrar resortumuzda ağırlamayı umuyoruz.

5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hizmet tek kelime ile harikaydı, mandarin bar içerikleri ve hizmetiyle güzeldi, otel çok temiz. Odalar çok temiz, klimalar sorunsuz çalışıyor, tuvaletler temiz, yataklar çok rahat, özellikle batuhan bey bizimle çok ilgilendi, kendisine teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler caner i
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ağustos 2024

Sayın Caner Bey,

1 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

---

Geçen gün Mandarin Oriental Bodrum'da harika bir tatil geçirdik. Muhteşem manzarası, lüks olanakları ve huzur dolu atmosferi ile gerçekten harika bir yer.

Otele adım attığımız andan itibaren kendimizi özel hissettik. Özellikle Gökçe Hanım'ın ilgisi ve güler yüzü tatilimizi daha da keyifli hale getirdi. Her şey mükemmeldi, teşekkürler!

---

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Alper O
General Manager Tunç BATUM - Mandarin Oriental Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ağustos 2024

Sayın Alper Bey,

Mandarin Oriental, Bodrum'dan selamlar!

Otelimizde geçirmiş olduğunuz zamana istinaden değerlendirmenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mandarin Oriental Bodrum ekibi olarak size güzel bir deneyim sunabildiğimiz ve konaklamanızı keyifli hale getirebildiğimiz için çok mutluyuz. Bu değerli geri bildirimler bizi daha da motive ederek hizmet kalitemizi geliştirmemize destek oluyor. Markamıza olan bağlılığınızın uzun yıllar devam etmesini dilerken sizi, Bodrum’un en eşsiz bir konumunda bulunan otelimizde yeniden ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

Tunç Batum / Genel Müdür

30 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mandarin Oriental sizi evinizde hissettirecek misafirperverliği o kadar iyi sunuyor ki, havalimanından başlayan transfer hizmetinden itibaren kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz. Otel odalarının tasarımına bayıldım, ayrıca ihtiyacınızın olduğunu aklına getirmediğiniz şeyleri bile sizden önce odanıza koyuyorlar. Böylece mükemmel bir konfor deneyimi yaşıyorsunuz. Ayrıca otelden çıkmanıza hiç gerek yok alışveriş, masaj, yemek modunuz neyse onu size sağlıyorlar. Ama bütün bunların yanında en güzeli tarafınıza atanan asistan hizmeti. MO Asistanımız Beyza’nın ilgi ve alakası için kendisine çok teşekkür ederiz. Herşeyimizle saat kaç olursa olsun ilgilendi. MO Bodrum’a yolunuz düşerse Beyza’yı muhakkak isteyin. Şahane bir tatil yaşayacağınız garanti! :)

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler merve e

Sayın Merve Hanım,

Mandarin Oriental, Bodrum'dan selamlar!

Tunç Batum / Genel Müdür