Buraya tatilimin iki gününü türkbükünde geçirip her gün git gel yapmamak için geldim. Plaj, lokasyon ve plaj kısmındaki hizmet harika. Fakat ne yazıkki resepsiyon, odalar ve özellikle de oda banyoları ile kahvaltı edilen kısımdaki hizmet hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Türkbükünün dördüncü en pahalı oteli olarak bilinen bu mekanda fayanslar 1990lardan kalma (eğer suite oda almazsanız ki onların da "relax" odayla tek farkları fayansları), resepsiyonu ise aramaya kalkıştığınızda iki aramadan birinde yanıt alamıyorsunuz. Bunlara rağmen, burası türkbükü ve zaten herşey pahalı diye bir de lokasyon avantajı sebebiyle fiyatlarını yüksek tutuyorlardır diye düşünerek yorum yazmayacaktım. Ama bu sabah, check out edip de uçağıma yetişmeden önce kahvaltı için aşağı indiğimde, ne yazıkki hiçbir garson tarafından karşılanmadım. Buna ek olarak normal çıkmam gereken saatten 15 dk erken gelmiş olmama rağmen kahvaltı için istediğim basit iki tane rafadan yumurta unutuldu (ki etrafta benden başka da müşteri yoktu ilk geldiğimde, yoğunluktan değil yani), benden sonra gelen misafirlere bile kahvaltıları verildi ve tüm bunlar toplam 40 dakikalık bir gecikmeye mal oldu. Bunun üstüne de ben sitem edince istediğim veyahut bu fiyattaki herhangi bir yerde göreceğim ilgi alakaya kavuşamadım. Tam bir rezaletti. Bu sebeple tavsiyem, eğer oteli çok kullanmayı planlamıyorsanız, ki bende her iki gece çıktım ve gündüzlerimi de plajda geçirdim, ama eğer gerçekten çok az kullanmayı planlıyorsanız gelin. Yoksa, paranızı maçakızında harcayıp otel olarak da daha ucuz opsiyonları seçmenizi şiddetle tavsiye ederim.