507zerrina
İstanbul, Türkiye

Entellektüel kelimesinin anlamını hatırlamak

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 13 Eyl 2016
Mekan sanki kültürlerin bir bileşkesi gibi, seçme objelerle dekore edilmiş. Fındıklı Akademinin ruhu değmiş sanki ve bir zamanlar çimenlerinde Burhan Uygur'la şiir yazdığınız Akademi günlerine dönüveriyorsunuz. Zeytinlerin, ve türlü bitkilerin arasından süzülüp odanıza girdiğinizde nefesiniz tutuluyor. Taş, ahşap, seramik ve freskler, çekmece tutacaklarına kadar ince ince seçilmiş, bir araya geldiklerinde sizinle Saba Melikesiymişsiniz gibi konuşuyorlar. Fantastik bir atmosferde, dingin ve mutlu havuza iniyorsunuz ki küllüğünüz sizden önce gidiyor. Aile sizi arasına almış bile, mükemmel hizmet ve siz zamanın hiçe sayıldığı bir meditasyon evindesiniz. Sohbet ve mutfak, Olimpos'a çıktınız, tanrıların huzurunda hayatınızı elemeden geçiriyorsunuz. Diliniz çözülüyor. Anlatıyor, dinliyor, "kah çıkarım gökyüzüne seyreylerim alemi" diyor, mutlu, mutlu, çok mutlu oluyorsunuz. Çok teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Eylül 2016
Oda İpucu: Zaten sizi görür görmez hangi odadan hoşlanacağınızı biliyorlar. O kadar titiz ve insancıl aile...
Antik Zeytin Otel & Art noktasına 2.7 km mesafede
  • Official Site
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Antik Zeytin Otel & Art noktasına 2.0 km mesafede
Antik Zeytin Otel & Art noktasına 3.5 km mesafede
Göltürkbükü bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/75 yorum
12 Haziran 2014 tarihinde yorum yapıldı

Cok degerli Irlandali bir bayan arkadasimi ilk kez Turkiye de tatile goturdum ve Antik zeytin'i sectim ve mukemmel bir secim yaptigimi ilk gunden anladim ve icim rahat etti 10 gun boyunca arkadasim ve ben cok iyi vakit gecirdik, her sabah yoga hocasi geldi ve bu muhtesem doga icinde gune yoga ile basladik, meditasyon yada yoga yapmak icin daha uygun bir yer dusunemiyorum.

Aslinda otel demek ne kadar dogru olur bilmiyorum cunku simdiye kadar bir cok ulkede bir cok otelde kaldim ama burasi otelden farkliydi. Kendimi hem kendi evimde hemde sanki yillardir tanidigim bir aile dostumuzun evinde kalmis gibi hissettim.

Diger otellerden farki bir cok farki vardi ozellikle otelin konumu ve ic mimarisi farkliydi. Golkoy kucuk bir sahil kasabasi ve Antik zeytin bu kasabanin 5 dk araba ile uzaginda dagin yamacina insa edilmis ve sadece 8 odadan olusuyor her odanin kendine ait genis teraslari var ve tabiki inanilmaz bir doga guzelligi var deniz ve dag mavi ve yesil birbiriyle karismis birde gun batimi buna eklendiginde ve tum dunyadan bagi kopmus bir cennet olusuyor sadece kus seslerini duyabiliyorsunuz. Burda muzik yada sesli konusan turistler goremezsiniz herkes dogayla bir butun olarak sessizce kendi halinde keyfini cikartiyor. Gercekten dinlenmek istiyor ve gercekten saglikli kaliteli nefis yemekler yemek istiyor ozenle secilmis saraplar tadmak istiyorsaniz Antik zeytin den baska bir yer dusunemiyorum. Gercek bir aile ortami , Yanki ve ailesi muthis bir ev sahibi , kahvalti inanilmaz guzeldi ozellikle yedigim en guzel menemen ve Turkiye de yedigim en guzel ekmek kendileri yapiyorlar ve belli bir saati yok 3 de kahvalti alabilirsiniz.

Ayrica kesinlikle cok ozel bir bolum olan galeriyi gezmelisiniz farkli artistlerin tablolari ve bir cok ilginc koleksiyonlardan olusuyor, ben yeteri kadar vakit geciremedigim icin cok uzgunum ama iki ay sonrasi icin tekrar rezervasyonumu ayrilmadan yaptigim icin o kadar da uzgun degilim.

Havalimanina sadece 30 - 40 dakika uzaklikta Bodrum ,merkezi 20 dakika ve en yakin Golkoy ve Turkbuku sadece 5 dakika uzaklikta ve kesinlikle araba kiralamanizi tavsiye ederim.

Eger geceleri bol eglenceli gurultulu kalabalik yerleri tercih ediyorsaniz uygun degil.

Son olarak gercekten bu kalite ve servis icin fiyatlari cok uygundu.

Yanki ve ailesine tekrar cok tesekkur ediyorum ve esimi Agustosta sizinle tanistirmayi sabirsizlikla bekliyorum.

Konaklama tarihi: Haziran 2014
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler ipekgulu
Owner Yanki S - Antik Zeytin Otel & Art, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Temmuz 2014

Sayın Gül Hanım,

Öncelikle yabancı bir dostunuza Türkiye'yi tanıtmak için bizleri seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizleri tatilinizde memnun edebilmişsek ne mutlu bize. Yorumlarınızı bizlerle paylaştığınız için çok mutluyuz.

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

8 Temmuz 2013 tarihinde yorum yapıldı

Huzurlu bir tatil için seçebileceğiniz bir otel. Hatta otelden çok kendi eviniz gibi hissedeceğiniz bir yer. Doğa ile iç içe bir konumlama yapılmış. Diğer otelller gibi beton içinde bir tatil olmayacak. Bolca çiçek ve ağaç. Sahile biraz uzak ama bu konuda otelin sahipleri size yardımcı oluyorlar.

Konaklama tarihi: Temmuz 2013
Teşekkürler Gokhan_Bas
Owner Yanki S - Antik Zeytin Otel & Art, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Aralık 2013

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz Gökhan Bey. Sizleri iyi ağırlayabildiysek ne mutlu bize. Yeniden görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın (=

17 Ekim 2012 tarihinde yorum yapıldı

Ne Masal Ne Rüya
Yıl boyunca çok yoğun çalışmıştım. Bedenimin ve zihnimin tüm enerji merkezlerinde tam bir kargaşa yaşıyordum. Pazar günleri öğlen saatlerine kadar tembel bir tavuk gibi yataktan çıkmıyordum. 8 Eylül Cumartesi gecesi yine öğlene kadar uyumak niyetiyle kendimi uykunun serin kollarına bıraktım.
Rüyamda ; Pazar sabahı çok erken uyanıp , Bodrum’daki evimden çıktım , arkadaşımla buluştum ve birlikte bir tekneye bindik. Deniz gecenin mavi çarşafını toparlayıp günün ışığıyla dans etmeye başlamıştı. Derine doğru seyrederken içimizi ferah nefeslerle doldurduk. Denizin esintisi ruhumu temizlerken ancak rüyalarda olabilecek kadar güzel bir kahvaltıya oturduk. Muhteşem kahvaltıdan sonra denize atladık. Bedenim denizle bütünleşirken bir şarj gibi pozitif enerji ile yüklenmeye başladım. Vakit günün ortasına gelirken biz de dönüşe geçtik.
Kısa bir otomobil yolculuğundan sonra kocaman iki kanatlı kapı yavaş yavaş açıldı. Sanki rüyanın içinde bir başka rüya görmeye başlamıştım. Etraf zeytin ağaçları ile çevrelenmiş , havuzun etrafındaki çimlere doğa içinde harika bir uyku için aralıklı olarak şilteler serilmişti. Ansızın eşsiz deniz manzarası ile büyülendim. Havuzun diğer tarafında sesten herkesten ve herşeyden ayrı denize karşı konumlandırılmış masaj bölümünde sıra ile masaj yaptırdık. Masajın ardından cennetten lezzetler geldi soframıza. Yemeğimizi yedikten sonra herbirimiz bir şiltede uykunun derinliklerine daldık. Uyandığımda saat 17:00 civarındaydı. 10 gün tatil yapsam bu kadar dinlenemezdim. Ruhumla bütünleştim ve enerjim düzeldi. Pazar günü akşamı için hala hareketli bir programa vakit vardı.
Bu arada arkadaşımdan rüyadan uyanmam için beni dürtmesini istedim. Dürttü ve bir baktım ki aslında rüyada değil Antik Zeytin Oteli’ndeydim.
Bu tarifsiz güzellikteki gün için Ümit’e , ruhuyla bize huzur veren Nilgün’e , Yankı’ya ve beni onlarla tanıştıran canım arkadaşım Barbaros’a çok teşekkür ederim.
Kendinizi doğanın kollarına bırakarak ruhunuzu dinlemek istiyorsanız tek adres Antik Zeytin Otelidir.
Kalbim orada kaldı…
Süreyya

Konaklama tarihi: Eylül 2012
2  Teşekkürler sureyya g
Owner Yanki S - Antik Zeytin Otel & Art, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Kasım 2012

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizin gibi misafirlerimizi aramızda görmek bizi gurulandırıyor. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle...

18 Ağustos 2012 tarihinde yorum yapıldı

Bodrum yarımadasının eğlence ve güzel plajlarına çok çok yakın, gürültüden uzak, nefis manzaralı, çok geniş bir bahçe içinde, otelinizden hiç dışarıya çıkmaya heves edemeyeceğiniz bir mekan. Havuzu özellikle çok keyifli. İşletmecisi Ümit Bey ve ailesi son derece ilgili, nazik, güleryüzlü.

Konaklama tarihi: Ağustos 2012
2  Teşekkürler tunctunc K
Owner Eshreff - Antik Zeytin Otel & Art, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ağustos 2012

Düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Yeniden görüşmek dileğiyle...

20 Eylül 2010 tarihinde yorum yapıldı

Son 13 yıldır en beğendiğim otel oldu. Zaten kendinizi bir otelde değilde, hiç tanımadığınız bir akrabanızın evinde ancak son derce sıcak ve samimiyetle karşılanır buluyorsunuz. Ev sahipleri sizleri her daim mutlu etmek adına gereken ilgi ve hassasiyeti giriş anınızdan, ayrılık anınıza kadar gösteriyor. Gösteriş adına değil de mutlu ve huzurlu bir süreç adına tatilini planlayan herkese tavsiyemdir.

Konaklama tarihi: Eylül 2010
1  Teşekkürler rotaf
Owner Eshreff - Antik Zeytin Otel & Art, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Temmuz 2011

Orkun Bey, yorumunuz için teşekkür ederiz. Kedicikleri de özledik, umarım iyilerdir.Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.