Cok degerli Irlandali bir bayan arkadasimi ilk kez Turkiye de tatile goturdum ve Antik zeytin'i sectim ve mukemmel bir secim yaptigimi ilk gunden anladim ve icim rahat etti 10 gun boyunca arkadasim ve ben cok iyi vakit gecirdik, her sabah yoga hocasi geldi ve bu muhtesem doga icinde gune yoga ile basladik, meditasyon yada yoga yapmak icin daha uygun bir yer dusunemiyorum.
Aslinda otel demek ne kadar dogru olur bilmiyorum cunku simdiye kadar bir cok ulkede bir cok otelde kaldim ama burasi otelden farkliydi. Kendimi hem kendi evimde hemde sanki yillardir tanidigim bir aile dostumuzun evinde kalmis gibi hissettim.
Diger otellerden farki bir cok farki vardi ozellikle otelin konumu ve ic mimarisi farkliydi. Golkoy kucuk bir sahil kasabasi ve Antik zeytin bu kasabanin 5 dk araba ile uzaginda dagin yamacina insa edilmis ve sadece 8 odadan olusuyor her odanin kendine ait genis teraslari var ve tabiki inanilmaz bir doga guzelligi var deniz ve dag mavi ve yesil birbiriyle karismis birde gun batimi buna eklendiginde ve tum dunyadan bagi kopmus bir cennet olusuyor sadece kus seslerini duyabiliyorsunuz. Burda muzik yada sesli konusan turistler goremezsiniz herkes dogayla bir butun olarak sessizce kendi halinde keyfini cikartiyor. Gercekten dinlenmek istiyor ve gercekten saglikli kaliteli nefis yemekler yemek istiyor ozenle secilmis saraplar tadmak istiyorsaniz Antik zeytin den baska bir yer dusunemiyorum. Gercek bir aile ortami , Yanki ve ailesi muthis bir ev sahibi , kahvalti inanilmaz guzeldi ozellikle yedigim en guzel menemen ve Turkiye de yedigim en guzel ekmek kendileri yapiyorlar ve belli bir saati yok 3 de kahvalti alabilirsiniz.
Ayrica kesinlikle cok ozel bir bolum olan galeriyi gezmelisiniz farkli artistlerin tablolari ve bir cok ilginc koleksiyonlardan olusuyor, ben yeteri kadar vakit geciremedigim icin cok uzgunum ama iki ay sonrasi icin tekrar rezervasyonumu ayrilmadan yaptigim icin o kadar da uzgun degilim.
Havalimanina sadece 30 - 40 dakika uzaklikta Bodrum ,merkezi 20 dakika ve en yakin Golkoy ve Turkbuku sadece 5 dakika uzaklikta ve kesinlikle araba kiralamanizi tavsiye ederim.
Eger geceleri bol eglenceli gurultulu kalabalik yerleri tercih ediyorsaniz uygun degil.
Son olarak gercekten bu kalite ve servis icin fiyatlari cok uygundu.
Yanki ve ailesine tekrar cok tesekkur ediyorum ve esimi Agustosta sizinle tanistirmayi sabirsizlikla bekliyorum.