Aleyna Ş
Ankara, Türkiye

Otele ilk gelişimiz iyiki gelmişiz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 24 Haz 2024
Eşimle 10 yıldır bayramda Bodrum'a tatile geliriz. Ramada otele gelmeyide çok istemiştik fakat denize biraz uzak diye tercihimizi farklı otellere yaptık. Bu sene gelmek nasip oldu ve o kadar bayıldık ki kaç senedir buraya gelmemiş olmamız bizi çok pişman etti. Hijyenik spası,kapalı havuzu çok güzeldi the clup barın yemekleri efsaneydi,boş zamanlarda vakit geçireceğimiz cactus bar vardı ve eşimle denizi çok sevdiğimiz için bizim için önemli olan denize servis aracı vardı gerçi otelden pek ayrılacağınızı sanmıyorum ama :) ve son olarak Belboy Devran Bey'e çok çok teşekkür ederim otele girişimizden çıkışımıza kadar herşeyimizle ilgilendi.
Yanıtlanma zamanı: 11 Tem 2024
Aleyna Hanım,

Bizleri tercih ettiğiniz ve zaman ayırıp değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Olumlu geri bildiriminiz, çalışma arkadaşlarımızla paylaşılacak ve bizim için büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır.
Sizleri tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımla,
Ramada Resort by Wyndham Bodrum noktasına 1.7 km mesafede
Ramada Resort by Wyndham Bodrum noktasına 1.3 km mesafede
Açık havuz
Ramada Resort by Wyndham Bodrum noktasına 0.9 km mesafede
Bitez bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/1.103 yorum
24 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel ve konaklamadan çok memnun kaldık ailecek tek tercih edeceğimiz otel Resepsiyonist Önder Bey bizlerle çok ilgilendi her şeyiyle çok beğendik çok samimi kaliteli bir oteldi yer kalmaz diye tavsiye etmekten de çekiniyorum açıkçası

Teşekkürler Buse A
General Manager Ramada Resort by Wyndham Bodrum - Ramada Resort by Wyndham Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Haziran 2024

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle bizi tercih ettiğiniz ve zaman ayırıp değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Değerlendirmeleriniz, hizmet kalitemizi iyileştirmemizde büyük önem taşımaktadır ve ekip arkadaşlarımızla paylaşılacağından emin olabilirsiniz. Memnuniyetiniz, bizim için en önemli motivasyon kaynağıdır. En yakın zamanda sizi tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

24 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Merhabalar biz Haziran ayında tatile geldik ve çok memnun kaldık odalar temizdi bizim odanın manzarası süperdi en önemlisi de önder bey bizimle çok guzel ilgilendi seneye yine geleceğimiz bir otelimiz oldu kısacası gelmenizi zevkle tavsiye ederim

Teşekkürler Flyer47813863947

24 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Manzarası ve odalar çok güzel. Çalışanların hepsi oldukça güler yüzlü ve saygılıydı.Resepsiyonist Önder bey ve Mediha hanım gelişimizden gidişimize kadar bizimle epey ilgilendiler. Kahvaltı ve yemekler mükemmeldi bodrumda geçirdiğim en eğlenceli vakitlerdi şikayetçi olabileceğim hiç bir durum ile karşılaşmadım

Teşekkürler Sinem A

23 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kaliteli bir işletme çalışanından belli olur.Profesyonel bir ekip , muazzam bir yemek lezzeti ile keyifli bir tatil kaçınılmaz.Mutfak ekibi ve belboy Bora Bey’in ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.Kendini işine adayan bu güzel insanlar bu davranışları ile hem işletmenin ticari anlamda adını ön plana çıkartıyor hemde seneye tekrar gelmemizi garantiliyorlar.Artık bundan sonraki tatillerimizin adı Ramada Resort by Wyndham Bodrum…

Teşekkürler Sezqins

23 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele ilk gelişimiz ve ekip çok ilgiliydi bizi karşılayan bellboy Bora Bey'e ayrıca çok teşekkür ederiz her konuda istisnasız bizimle ilgilendi.Otelin mutfağıda denediğim en leziz ve zengin mutfaklardandı. Gerek havuzu gerekse odaları gayet güzel temiz ve konforluydu. Tekrar görüşmek üzere.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Journey54545727399