Sade
Bursa, Türkiye

Konforlu çok temiz ve şık bir otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Ağu 2023
Aradığımız herşeyi bulduğumuz bir oteldi.
Denizi, havası, doğası ve ambiyansı harika , dekorasyon müthiş, heryer çok temiz , odalar şık ve geniş, yemekler çok lezzetli, çok büyük olmadığı için hem fazla bi kalabalık yok hemde odaya çıkmak plaja inmek zaman almıyor, konforlu bi otel, 🙏🏼
Teşekkür ederiz
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
İşletme Sahibi Caresse Bodrum - Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 14 Ağu 2023
Sayın Sade,

Harika geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Deneyiminizden tam anlamıyla memnun kaldığınızı ve alınan hizmetten etkilendiğinizi görmekten mutluluk duyduk. Geri bildiriminiz, tüm misafirlerimize kusursuz bir hizmet sunmaya yönelik çabalarımızı yönlendirmeye devam etmemiz için büyük bir motivasyon. Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum'u tercih ettiğiniz için bir kez daha teşekkür eder, bir sonraki Bodrum ziyaretinizde sizleri tekrar ağırlamayı dileriz.

Serdar M. Baş
Havuz ve barımız
Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum noktasına 3.8 km mesafede
Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum noktasına 2.9 km mesafede
Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum noktasına 2.4 km mesafede
Bodrum City bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/369 yorum
24 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tüm odalarının manzaralı olmasıyla öne çıkan luxury sıfatına sahip olmanın hakkını sonuna kadar veren yönetim seviyesinde gayet başarılı olduğunu düşünsem de stafff/Clark seviyesindeki çalışanların kalitesini biraz daha yükseltmesi gerektiğini düşündüğüm son derece klas bir tesis

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler burake983
Genel Müdür Caresse Otel - Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Aralık 2022

Sayın Burak Esmeray,

Genel Müdür

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
11 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

3 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen düğünümüz öncesinde, düğün gününde ve düğünü takip eden iki gün boyunca Melih Bey'in ve ekibinin tarafımıza vermiş olduğu hizmetten yalnızca bizler değil, çoğunluğunu yabancı ülke vatandaşlarının oluşturduğu misafirlerimiz de fazlasıyla memnun kaldılar. Öyle ki üzerinden haftalar geçmesine rağmen, otelin olanakları ve personeli defalarca konuşuldu. Kendilerine içten tavırları ve yüksek hizmet anlayışları için çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
1  Teşekkürler gulumserbalkir
Genel Müdür Caresse Otel - Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Kasım 2022

Sayın gülümser b,

10 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

1.10.2022 de gerçekleştirdiğimiz düğün için otele ve çalışanlarına ayrı ayrı , bizimle tüm süreçte beraber olan müdürümüz Melih beye ayrıca teşekkür ediyoruz. tüm imkanlarını bizlere sunulması, yaklaşık 80 kişilik bir grupla yaptığımız ve tamamen otelin organize ettiği cuma güne welcome partimiz, düğün sabahı ve akşamı her konuda yardımcı olan otel çalışanları. 200 kişinin üzerinde davetliden en ufak bir şikayetinin olmaması iyi ki caresse seçtik ve düğünümüzü orda yaptık cümlesini defalarca söyletti😊
Otelin lüks tasarımı ve imkanları dışında, hem düğün hem gün için de yediğimiz ve içtiğimiz her şey mükemmeldi. Buddha bar ve barbarossa dan gözünüz kapalı sipariş verebilirsiniz😊

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler gokerahmet
Genel Müdür Caresse Otel - Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Kasım 2022

Sayın Ahmet Göker,

12 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Dün akşamki Kenan Doğulu konserinde bize yardımcı olan, Serdar Bey'e bağlı çalışan Aynur, güler yüzü, çalışkanlığıyla kalbimizi kazandı. İçtenliği, kibarlığı, bu sektörde uzun süredir çalışan bir çok kişinin ötesindeydi. Örnek alınacak bir çalışandı. Özellikle buradan da teşekkür etmek istedim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Inspiration741534
Genel Müdür Caresse Otel - Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ağustos 2022

Sayın Eda o,

General Manager

12 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Erkek arkadaşımla bizim için çok anlamlı, apayrı bir deneyim yaşadığımız bir süre geçirdik tesiste. Ambiyansı, mimarisi, konsepti, ağırlanışımız, detay detay düşünülerek yaratılmış konforumuz, bu tatlı, kısa konaklamamızda bizleri çok memnun etti, çok iyi geldi. Odamızın eşsiz manzarası ve buddha bar kokteyllerine ayrıca değinmek istiyorum; mükemmellerdi.
An an harika hatıralar işledim hafızama, teşekkürler!

Konaklama tarihi: Ekim 2021
2  Teşekkürler diclerylmz