Buraya 20den fazla kez geldim ve her seferinde daha çok memnunum Cozzy bardan Cem’e H.K ekibinden Doğukan FB müdürü Mustafa Bey Ön büro ekibinden çok memnunum özellikle hasan bey ,Yasin ,Saffet Ve tabiki animasyon ekibinden Su hepsi bizimle çok ilgilendiler otelin yemekleri içecekleri müthiş her ülkeye hitap eden yemekler İçicekler daha iyi animasyon ekibin gösterileri her şeyi ile müthiş
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Diğer Guest Relations - Parkim Ayaz Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 6 gün önce
SN: Misafirimiz Değerli yorumunuzu bizimle paylaştığınız için öncelikle teşekkür ederiz. Konaklamanızdan memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Yemeklerimiz, personelimiz ve oda temizliği hakkındaki güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Çalışanlarımızı desteklemek ve onların gelişimine katkı sağlamak için geri bildirimlerinizi onlarla da paylaşıyoruz. Parkım Ayaz Otel'e göstermiş olduğunuz ilgi ve nazik yorumlarınız için teşekkür eder, bir sonraki tatilinizde sizleri otelimizde yeniden ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımla.
Çok güzel bir şekilde tatil geçirdim zaten buraya senelerdir gelip gidiyorum animasyon ekibi çok cana yakın insanlar hepsi birbirinden iyiler showları her şeyleri müthiş yemekler içicrkler çok iyi konum olarak gümbetin en iyi oteli diyebiliriz. ❤️
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Temizlik
Hizmet
Navigate38709389235 adlı kullanıcıdan Parkim Ayaz Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Navigate38709389235
Diğer Guest Relations - Parkim Ayaz Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 hafta önce
Saygılarımla.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Parkım ayaz otele daha önce de gelmiştim bu sene daha çok beğendim her şeyi ile harika bir otel konumu olsun yemekleri manzarası gumbetin en iyi otellerinden biri tam fiyat performans oteli herkese hitap ediyor 3 tane büyük havuzu var showları çok iyi aktiviteler öyle personel arkadaş canlısı hiç sıkılmadan keyifli bir tatil geçirdik seneye görüşürüz 😍😍
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
Yusuf K adlı kullanıcıdan Parkim Ayaz Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Yusuf K
Diğer Guest Relations - Parkim Ayaz Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Saygılarımla.
Her kitleye hitap eden bir otel parkım ayaz gerçekten güzel bir otel odaları sahile sıfır okması konumu itibariyle ulaşım da kolay 3 havuzu olan mükemmel bir otel yemekler güzel ve titiz çalışılıyor animasyon ekibi çok başarılı çok eğlenceli geçti tatil teşekkürler herkese tekrar görüsuruz.
Hamza A adlı kullanıcıdan Parkim Ayaz Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Hamza A
Diğer Guest Relations - Parkim Ayaz Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Eylül 2024
özlem M
14 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Kaldigimiz en iyi her sey dahil oteldi. Yemekler kaliteli, guler yuzlu, samimi hizmet, animasyonlar ve gece etkinlikleri cok eglenceliydi. Herkese hitap eden havuzlar ve plajlardan, odalarin ve otel alaninin temizliginden, yesillikler icinde ve büyük agaclar altinda vakit gecirmekten, hepsinden memnun kaldik. Tekrar gelmek istiyoruz.
özlem M adlı kullanıcıdan Parkim Ayaz Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler özlem M
Saygılarımla.
Otel muhtesem tum personel cok guler yuzluydu cozzy barda calisan ceme tesekkur ederim gercekten senelerdir geldigimiz gibi muthis idi animasyon ekibi cok eglenceliydi yemekler icicekler muthis otulin konumu en iyi yerde denize sifir kesinlikle gelecwgiz
Rafał P adlı kullanıcıdan Parkim Ayaz Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Rafał P