mustafa d

Teşekkür

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 2 Şub 2025
Merhaba ben 1aydir konakliyorum çok memnunum kahvaltıdan hizmetten özellikle Begüm hanımdan hizmeti ilgisi saygısi teşekkür ederiz yönetime seda hanimada teşekkür ederim FB Ali bey departman müdürüne de teşekkürler böyle bi persoleni olduğu icin
Konaklama tarihi: Şubat 2025
Yanıtlanma zamanı: 2 Şub 2025
Değerli Mustafa Bey,

Otelimizi tercih ettiğiniz ve Bodrium Hotel & Spa ile ilgili güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bir ay süresince yaşadığınız bu olumlu deneyimi duymak bizi son derece mutlu etti. Özellikle ekip arkadaşlarımız için memnuniyetinizi belirtmeniz bizim için çok değerlidir; kendilerine teşekkürlerinizi ileteceğimizden emin olabilirsiniz. Sizin gibi değerli misafirlerimizin güzel deneyimler yaşaması en önemli önceliğimizdir. Ekip arkadaşlarımızın çabasıyla bunu başarmış olduğumuzu duymak bizi çok sevindirdi.

Konaklamanızın geri kalanının da sizin için güzel olmasını dileriz.

Bodrium Otel & Spa noktasına 0.9 km mesafede
Özel avantajlardan yararlanın
Bodrium Otel & Spa noktasına 11.0 km mesafede
Bodrium Otel & Spa noktasına 1.0 km mesafede
Bodrium Otel & Spa noktasına 2.5 km mesafede
Bodrum City bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/654 yorum
2 Şubat 2025 tarihinde yorum yapıldı

Bodrium otelde kaldığım sürece kahvaltı bölümünde begüm hanım ve seda hanımın güleryüzlü hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim ekip olarak çok memnunuz emeklerine sağlık f/b müdürü ali beye ayrı teşekkür ederim böyle efendi çalışanları olduğu icin

Konaklama tarihi: Şubat 2025
Teşekkürler haydar c
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro BODRIUM HOTEL - Bodrium Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Şubat 2025

Değerli Haydar Bey,

Bodrium Hotel & Spa ile ilgili nazik tavsiyeniz için çok teşekkür ederiz. Sunduğumuz hizmetten bu kadar memnun kalmanıza çok sevindik. F&B ekibimizin kibar ve güler yüzlü tavırlarıyla ilgili güzel yorumlarınız bizi çok mutlu etti. Güzel sözleriniz bizlere ekstra motivasyon sağlamaktadır.

Konaklamanızın kalan sürelerini de keyifli geçirmesini dileriz.

Guest Relations Manager

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
1 Şubat 2025 tarihinde yorum yapıldı

2 senedır gelıyorum begüm hanıma teşekkür ederız kahvaltıda bızımle bırebır ılgılenmesı masaya oturmadan çayımızı ney nasıl sevdıgımızı bılmesı bızı özel kılıyor bosfor ekıbının adına begüm hnm dan çok teşekkür ederız yonetım böyle bı calısanının olması bı ayrıcalık

Teşekkürler Tarık K
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro BODRIUM HOTEL - Bodrium Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Şubat 2025

Değerli Tarık Bey,

Bodrium Hotel & Spa ile ilgili güzel yorumunuz için en içten teşekkürlerimizi sunarız. Sizleri ağırlamak bizim için büyük bir mutluluktu. Konaklamanızın her anının keyifli geçmesini sağlamak en önemli hedefimizdir. Otelimizin hizmet kalitesi ve misafirperverliği hakkında paylaştığınız pozitif düşünceleriniz için memnuniyet duyuyoruz. Ekip arkadaşımızın tecrübeleriyle ve ilgisiyle konaklama deneyimlerinize değer katabildiğini görmekten gurur duyuyoruz. Olumlu geri bildirimleriniz, ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağıdır.

Konaklamanızın rahat ve huzurlu olmasını dileriz.

27 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Begüm hanımdan çok memnunum işini çok güzel yapiyor çok profesyonel ve tam bir hanimefendi geld 2 senedir aralıklı gelip gidiyorum daha hi bir hatasını eksiğini görmedim bodrium otel böyle bi personele sahip teşekkür ederim daha iyi yerlere gelmesi gereken birisi

Teşekkürler Yusuf D
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro BODRIUM HOTEL - Bodrium Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Ocak 2025

Değerli Yusuf Bey,

Öncelikle Bodrium Hotel & Spa ile ilgili nazik tavsiyenizi bizimle paylaştığınız ve otelimizi düzenli olarak tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bodrium Hotel & Spa olarak, misafirlerimizin memnuniyetini öncelikli hedefimiz olarak görmekteyiz. Ekibimizin profesyonelliği ve ilgisi sayesinde konaklama deneyiminizin olumlu geçmesi bizi son derece mutlu etmiştir. Bodrium Hotel & Spa farkını yaşatabilmek ve bu deneyimi sizlere sunabilmek bizler için büyük bir onurdur. Yorumlarınız, tüm ekip üyelerimiz için büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır.

Konaklamanızın geri kalan kısmının da keyifli geçmesini dileriz.

9 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Harika bir otel çok memnun kaldık odalar tertemiz çarşaflar havlular tertemiz ve odalar büyük her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş çalışanlar çok ilgili kahvaltısı çok güzel ve lezzetli. her şey için çok teşekkür ederiz. Tavsiye ederiz

Teşekkürler Kamil T
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro BODRIUM HOTEL - Bodrium Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ocak 2025

Değerli Kamil Bey,

Öncelikle, değerli zamanınızı ayırarak Bodrium Hotel & Spa’da ile ilgili geri bildirimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri harika bir otel deneyimi yaşatmak bizim için büyük bir keyifti. Odalarımızın temizliği ve detaylara gösterdiğimiz özenin takdir edilmesi bizim için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Çalışanlarımızın ilgisi ve kahvaltımızın lezzeti konusundaki olumlu geri dönüşleriniz de bizi son derece mutlu etmiştir.

Sizleri en kısa zamanda yeniden Bodrium Hotel & Spa’da ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

6 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Merhabalar Her ne zaman bu otele gelsek toplantılarımızda bizimle çok yakından ilgilenen bestami beye en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bodrum’daki çok en samimi hizmet alabileceğiniz tek restoran diyebilirim sana bestami beye tekrar teşekkürlerimizle

Teşekkürler Sıla Sedef Ç
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro BODRIUM HOTEL - Bodrium Otel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ocak 2025

Değerli Sıla Hanım,

Bodrium Hotel & Spa ile ilgili nazik tavsiyenizi bizimle paylaştığınız ve toplantılarınız için otelimizi düzenli olarak tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Otelimizdeki toplantılarınız sırasında aldığınız hizmetten memnun kalmanız bizleri son derece mutlu etti. Sizleri ağırlamak ve güzel zamanlar geçirmenizi sağlamak bizim için büyük bir keyifti. Misafirlerimize en yüksek standartlarda hizmet sunma amacımız doğrultusunda, ekip arkadaşlarımızın gösterdiği özveri ve profesyonellik büyük bir önem taşımaktadır. Olumlu yorumlarınız, bu çabaların takdir edildiğini görmek açısından bizim için büyük bir motivasyon kaynağı olmaktadır.

Sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağız.