genelde voyage otellerini tercih ederiz.. bilen için ordan yola çıkabilirler seçim yapmaları için ..
genel olarak bodrum merkezde şehir pansiyon yada butik otellerini gezdim baktım.burasını seçmekle seçtikten sonra en iyi karar oldugunu söyleyebilirim..
genel olarak( diyer pansiyonlara ) parantez içine aldım çünkü pansiyon fiyatları ile aynı olmasına rağmen sabah kahvaltısı mevcut.. otomasyon kahve ikrami sabahları verilmekte..en önemlisi ve en önemlisi detaycı bir insan olarak söylemeliyim ki ..... herşeyi ile temiz bir yer... banyolar çarşaflar lobi oda içleri duvarlar pırıl pırıl.. personel deseniz sizden biri gibi hem yardımcı olamaya çalışıyorlar hem içtenler ..açık kahvaltı servisi olarak ( 2 çesit peynir kaliteli !!!! ) salatalik domates , tereyağ,reçel ,karpuz, zeytin,5 dk haşlanmış yumurta. gibi kahvaltılık veripmekte ha bunlarda ögle giderden kaçmak için kötü markalar yada öylesine koyulmuş ürünler degil ..ne kadar bu tarz yerlerde insanlar dısarda yemeyi tercih etsede bunun önemi olmasada yinede iyi bir sunum ... sahile 2 dk ...2 adet otelleri var bu firmanın birisi bu birisi sokagin icinde 2side sahile 2 dk uzaklıkta..bu otel 2 katli giriş kattaki odalar 3 kişilik kadar oluyor .yan taraftaki binanın bahçesine bakiyor olmalıki ve konaklıyan misafirlar rahatsızlık verebilir amacı ile cam percerenin yerine cam tugla eklenmiş pencereyi açınca yine hava geliyor ama alışılmış bir her yeri gören düz cam yok ..klimalar süper ve yeni ..özellikle odalarimız temizlik ve düzenini sağlayan ve kahvaltı servisi yapan bayanlara çok tesekkürler.
lokasyon olarak cok iyi bir yerde. özellikle otelin yanında butik bir sadece kahve üzerine deneyimli bir kahve dükkani var ..kahve sevenler emin olun hem sabah hem akşam kahvenizi .. fiyat ve kalite olarak baska yerde içmek istemezsiniz .(arkasındada kücük bir bahçesi serinlemek icin süper..)