Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ailemle uzun bir konaklama geçirdik otel çok temiz ve ulaşımı rahatfiyatlari makul merkeze yürüme 10 dk ön büro ekibi tüm isteklerinizi kusursuz hallediyor ayrıca teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle gelecek sene görüşmek dileğiyle
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Uyku Kalitesi
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Kapıdan başlayan guleryuzlu hizmet tüm oteli kapsıyordu bu devirde gulen insan bulmak zor yönetimi tebrik ediyoruz tekrar geleceğiz resepsiyona ayrıca sevgilerimle artık benim Bodrum'da benimde onericegim yerim oldu teşekkürler,
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Ali tahA T adlı kullanıcıdan The Marmara, Bodrum hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ali tahA T
Geçen sene ailecek ilk gelişimizdi ve çok beğenmiştik. Bu sene tekrar geldik. Geniş odaları , Doğası ve Denizi ile mükemmel bir otel, huzurun adresi. Personel güler yüzlü,ilgili ve alakalı hepsine ayrıca ve tekrardan teşekkür ederiz..
Konaklama tarihi: Haziran 2024
oude a adlı kullanıcıdan The Marmara, Bodrum hakkında bilgi alın
Teşekkürler oude a
Otelin konumu çok merkezi çalışanlar samimi restoran sabah kahvaltısı efsane herkese tavsiye ederim Onburo ekiblne ayrıca teşekkürler hizmetleri ön plana çıkardılar guleryuzleri zaten hiç ama hiç ekslik etmediler...............
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Burak T adlı kullanıcıdan The Marmara, Bodrum hakkında bilgi alın
Teşekkürler Burak T
Karşılama sıcak bir adaçayı ile şahaneydi . Resepsiyon utku bey çok güleryüzlü ve diğer tüm çalışanlar . Odamızın manzarası şahane her ayrıntı düşünülmüş keyifli vakitler için muhteşem bir otel . Merkeze 5 dk ulaşım kolay . Ayrıca pati dostu olup bahçe alanlarına mama koymaları ekstra güzellik . Teşekkürler 🙏
Konaklama tarihi: Şubat 2024
Global G adlı kullanıcıdan The Marmara, Bodrum hakkında bilgi alın