Alkım Sıla Kaboğlu

7 Art Fesleğen Hotel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 24 Haz 2022mobil cihaz aracılığıyla
Otel çok güzel ve otel çalışanları çok ilgiliydi. Otelin konumunun iyi olması ve odalarının geniş olması bize iyi bir tatil deneyimi yaşattı. Tek problem otelin anlaştığı işletmede kahvaltıların pek özenli olmamasıydı. Daha keyifli bir deneyim için kahvaltının geliştirilmesini önerebilirim.
Son olarak nazik ve ilgili tutumunuz için buradan da teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sevgiler...
Konaklama tarihi: Haziran 2022
7 Art Feslegen Hotel By Egeos noktasına 2.5 km mesafede
7 Art Feslegen Hotel By Egeos noktasına 2.2 km mesafede
7 Art Feslegen Hotel By Egeos noktasına 4.4 km mesafede
7 Art Feslegen Hotel By Egeos noktasına 12.8 km mesafede
Bodrum City bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/134 yorum
31 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok memnun kaldık aile sıcaklığı ve doğal organik kahvaltısı ile mutlu eden bir otel bodrum merkezde konaklamak için uygun ve konforlu otel arayanlara önerilir; fiyat, temizlik, ulaşım açısından tercih edilebilir.

Teşekkürler nazliucar
17 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tek kişilik dev kadro SEDAT.Hep orda hep yardımcı ,çözüm odaklı.Odalar temiz ,iş olsun diye diil gerçekten temizlenmiş.Kahvaltı evde haftaiçi hangi doygunlukta kalkıyosanız sofradan o şekilde ,ne eksik ne fazla.Sedatın yaptıgı peynirliği çıtır börekler nefis ,tadı damağımda.Merkeze ,iki dakika mesafede.Gene gitsem gene orda kalırım .Teşekkürler 😃

Oda ipucu: Mandalinalı dondurma yeyin migrosun ilersindeki dondurmacısa
Konaklama tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler 331nurdand
26 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Hem merkeze hem Kumbahçe sahiline çok yakın. Yakın olmasına rağmen oldukça sessiz ve sakin bir otel. Bizim hoşumuza gitti. Odalar ve nevresimler oldukça temizdi ki sürekli temizleniyordu zaten. Kahvaltısı yeterli düzeyde. Çalışanlar ve otelin sahipleri kız kardeşler çok güleryüzlüler. En küçük bir istekte hemen yardım etmeye çalışıyorlar. Biz gayet memnun bir şekilde ayrıldık. Çok teşekkür ederiz.

Teşekkürler orhanbabaoglu
İşletme Sahibi Fesleğen Hotel Ailesi - 7 Art Feslegen Hotel By Egeos, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Eylül 2021

Sevgili Orhan Bey ,

Sizlerle tanışmaktan ve sizleri ağırlamış olmaktan dolayı biz de çok mutlu olduk.Bir sonraki seyahatinizde tekrar görüşebilmek dileğiyle...

2 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 gecelik Bodrum seyahatimiz için 7 Art Fesleğen Otel'i tercih ettik. Denize çok yakın oluşu, temizliği, personelin güler yüzü ve ilgisi ile 10/10 bir oteldi. Kahvaltı da gayet yeterliydi ne eksik ne fazla, karnımızı çok güzel doyurduk. Oda çok güzel, yatak rahat ve banyo da tertemizdi. Kesinlikle tekrar gelmeyi isteyeceğim bir otel.

Teşekkürler nupelb2021

Sevgili Misafirimiz ,

Bodrum seyahatinizde otelimizi tercih ettiğiniz ve yorumlarınızla bizlere değer kattığınız için çok teşekkür ederiz.
Sizleri tekrar ağırlayabilmek dileğiyle...

31 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oteli çok beğendik. Odaları temizdi. Otelin konumu sahile çok yakın. Kahvaltısı çeşitliydi ve tatları güzeldi ama en önemlisi çalışanlar inanılmaz güler yüzlüydü. Bundan sonra geldiğimizde mutlaka tercih edeceğimiz bir yer olacaktır.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 993elifnaz_

Sevgili Misafirimiz ,

Sizleri tekrar ağırlayabilmek dileğiyle...