Bugün açık: 00:00 - 23:30
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Bodrumda tekne turu için tek adres burası olmalı

Uğradığımız koylar, deniz, yemekler ve ikramlar mükemmeldi. Bir turdan beklediğimiz her şey... tümünü oku

Yorum Zamanı: 5 hafta önce
İrem Ç
Büyülü ve romantik tekne turu

6 arkadaş( 3 çift) sunset turu kiraladık. O kadar büyülendik ki ay sonunda 2 günlük tekne... tümünü oku

12 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı
Ahmet Ç
116 yorumun hepsini okuyun

43-48/116 yorum
4 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Fiyatlar diğer firmalara göre çok iyi, yemek mükemmeldi. 6 saat sürdü toplam tur, 3 farklı koy. Genel olarak mükemmeldi. Tekne ekibini de beğendik tavsiye ederiz

Deneyim tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler 391emrahy
Owner CptBodrum - Bodrum Boat Tours - Bodrum Private Yacht and VIP Motoryacht Tour, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Eylül 2023

Öncelikle hakkımızda yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim. Güzel bir tatil geçirmenizi dilerim. Bodrum Boat Tours

3 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Bodrum’da özel tekne kiraladık ve eşimle birlikte harika vakit geçirdik. Program 6 saat sürdü ve farklı koylar keşfettik. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir programdı!

Deneyim tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler barisssd

23 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Herşeyden önce kaptanımıza sonsuz teşekkürler harika bir turdu. Koylar efsaneydi akvaryum tavşan adası kızıl ada. Yemekler çok lezzetliydi kesinlikle tavsiye ederim

Teşekkürler seyfis608

21 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Bodrum’da harika bir tatil isteyenlere önerebileceğim mükemmel bir tekne turu. Özellikle 6 saatlik program boyunca çok keyif aldık ve mükemmel bir tatil geçirdik. Bodrum’da olan herkese öneririm

Teşekkürler _zcana38

14 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle birlikte kiraladığımız teknede sabah saat 10 dan itibaren mükemmel bir gün geçirdik. Yemekler özellikle çok lezzetliydi kesinlikle öneririm.

Teşekkürler sineme704