Biz 5-9 Eylül arasında 5 kişilik arkadaş grubu olarak Bodrum'a gitme kararı aldık. Bütçemize göre en uygun oteli bulduğuma çok seviniyorum. Ne çok yüksek ne çok düşük ve oldukça kaliteli. Varmadan önce odalarımızın rezervasyonuyla ilgili her türlü soruma, birçok kez aramam rağmen sabırla bana yardımcı olan Emrah bey'e öncelikle teşekkür ederim. (umarım isminizi doğru hatırlıyorumdur, eğer değilse özür dilerim:) Gece nöbetinde resepsiyonda olan Hasan bey'e tekrar tüm sabrı ve anlayışı için teşekkür ederiz, kendisi çok efendi, ileride otelcilik sektöründe oldukça ilerleyecek belli, hoş sohbeti için ayrıca teşekkürler. Sabah kahvaltılarımızı hazırlayan hanımefendiye özellikle teşekkür etmek istiyorum, yumurtalı ekmeğinizden tutunda tüm temizlik önlemleriniz ve titizliğiniz için teşekkür ederim, isminizi öğrenmediğim için üzgünüm. Sabah çıkıp akşam geri girdiğimizde, her seferinde odalarımızı tertemiz bulmamızı sağlayan hanımefendiye de ayrıca teşekkür ederiz. Last but not least, tüm nezaketi, içtenliği ve yardımseverliği ile otel sahibi Sercan hanım'a herşey için çok teşekkür ederiz. Diğer görünen veya görünmeyen tüm kahramanlarımıza da teşekkürler, sayenizde çok güzel bir tatil geçirdik özellikle bu pandemi döneminde.
Hayatımda hiçbir yer için bu kadar uzun yorum yazdığımı hatırlamıyorum ama arkadaşlarımla yaptığım en eğlenceli tatiller sırasında başlarda olan tatilimin sonunda, kısa bir günlük misali, tatlı otelimizdeki deneyimimizi yazmak istedim. Kısaca temiz, merkezi konumda, bütçeye uygun, yardımsever ve nazik insanlarla dolu bir otel burası.
Eksikler tarafında ise, üst kattaki odaların çok küçük olması. Organizasyonu yapan, tüm rezervasyon sürecini yöneten ve 5 kişinin otelinizde konaklamasını sağlayan biri olarak bana en küçük odalardan birini vermemenizi tercih ederdim:) Onun dışında her şeyden çok memnun kaldık, tekrar teşekkür ederiz.