Ayşe Ö
İzmir, Türkiye

Ankara’da ki tek adres

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Tem 2024
Üç günlük Ankara ziyaretimde konaklama yaptığım otel. Temizlik anlamında her şey çok güzeldi. Odamız gayet ferahtı. Personel çok güler yüzlüydü. Özellikle resepsiyon ekibi çok yardımseverdi. Tüm taleplerimi güler yüzle yerine getirdiler. Buradan ayrıca resepsiyon da çalışan Ebru Hanıma da ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederim. Ankara ziyaretlerimde tercih edeceğim tek adres
Konaklama tarihi: Haziran 2024
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Yanıtlanma zamanı: 11 Ağu 2024
Değerli Misafirimiz;
Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Temizlik, odaların ferahlığı ve personelimizin güler yüzlü hizmeti konusunda memnun kalmanıza çok sevindik. Özellikle resepsiyon ekibimizin ve Ebru Hanım'ın size yardımcı olabilmesi bizi mutlu etti. Ankara ziyaretlerinizde sizi tekrar ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.

En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle.

Downtown Ankara Hotel noktasına 5.9 km mesafede
Downtown Ankara Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Downtown Ankara Hotel noktasına 4.0 km mesafede
Downtown Ankara Hotel noktasına 4.2 km mesafede
Downtown Ankara Hotel noktasına 5.0 km mesafede
Inn House Loft Spa daha önce deneyimlenmemiş tarzda Loft-Spa konsepti ile Türkiye'nin ilk ve tek destinasyonu olarak misafirlerine konforlu ve zevklerine özel konaklamalar için her türlü detay düşünülerek hayata geçirilmiştir
Downtown Ankara Hotel noktasına 7.8 km mesafede
Oda servisi
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/236 yorum
19 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her şey mükemmeldi diyerek başlamak istiyorum. Otele giriş esnasında güleryüzle karşılama yapan güzide personellere tek tek değerli ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Odalar gayet ferah ve temizdi. Her türlü ihtiyacımda özellikle resepsiyondaki arkadaşlarımız bizzat yardımcı oldular. Mükemmel bir tatildi kısacası. 5 yıldızın hakkını veren, Ankara’da saygı ve kıymeti hak eden bir Otel. Herkese tavsiye ediyorum.

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler 769berkk
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Downtown Ankara Hotel - Downtown Ankara Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ağustos 2024

Değerli Misafirimiz,

Bu harika ve içten yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Konaklamanızdan memnun kalmanız ve otelimizde mükemmel bir tatil geçirmiş olmanız bizi çok mutlu etti. Özellikle personelimizin ilgisinden ve odalarımızın konforundan memnun kalmanız bizim için büyük bir onur. Resepsiyon ekibimiz adına da teşekkür ederiz. Ankara’daki ziyaretlerinizde sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

17 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelden genel olarak çok memnun kaldım. Odalar çok temizdi. Bütün personel güler yüzlü ve yardım severdi. Ayrica konum olarak da çok beğendim her yere ulaşım oldukça kolaydi. Bundan sonra Ankara seyahatlerimde ilk tercihim burası olacaktır

Teşekkürler Zühra Ç

Değerli Misafirimiz,

Otelimizdeki konaklamanızdan memnun kalmanıza çok sevindik. Temizlik, personelimizin güler yüzlülüğü ve yardımseverliği ile ilgili güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Konumumuzu da beğenmiş olmanız bizi mutlu etti. Ankara’daki seyahatlerinizde sizi tekrar ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.

16 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir hafta sonu geçirdik! Otelin konumu mükemmel, odalar geniş ve modern. Temizlik konusunda çok titizlerdi. Kahvaltı büfesi harikaydı, seçenekler bol ve lezzetliydi. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Havuz ve diğer olanaklar da çok iyiydi. Kesinlikle tekrar geleceğiz. Tavsiye ederim!

Teşekkürler 528sinane

Değerli Misafirimiz,

Unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanız bizi çok mutlu etti! Otelimizin konumunu, odaların genişliğini ve modernliğini, temizlik konusundaki titizliğimizi beğenmiş olmanız bizim için büyük bir onur. Kahvaltı büfemizi, personelimizin güler yüzlülüğünü ve diğer olanaklarımızı övgüyle karşılamanız bizi sevindirdi. Sizi tekrar ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederiz!

25 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konum olarak çok merkezi bir yerde hemen altında bulunan Kafeler, Restoranlar ve AVM sayesinde zaman geçireceğiniz güzel mekanlar var.

Arkadaşlarım ile kaldığım otele Ankaraya uçak saatleri sebebi ile saat 08:00 gibi ulaştık. Resepsiyondaki hanımefendiye uçuş saatlerinin tersligi sebebi ile erken giriş yapmak istediğimizi ve yardımcı olabilirmi diye sordum. Hanımefendi sizden önce bir kaç musteri bekliyor eğer erken çıkış olursa size yardımcı olacağız dedi ve biz beklemeye başladık. Otelde konferans olduğu için yoğundu. Bize haber etmesini beklerken öğle vakti oldu ve yemeğe çıktık. Bu konuda yardımcı olmadılar. Sonrasında haber de vermediler.

Oda temiz ama yataklar çok rahatsız edici rahat bur uyku çekemezsiniz. Kahvaltı normal çeşitlilik beklentinin altında

Ankaraya yolum düşerse bir daha konaklama yapmayı düşünmem. Tavsiye etmiyorum.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
1  Teşekkürler erhantay
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Downtown Ankara Hotel - Downtown Ankara Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Temmuz 2024

Sayın Mendoglu;

Öncelikle, otelimizde konakladığınız ve deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Otelimizin merkezi konumunu ve sunduğumuz mekanları beğenmiş olmanızdan memnuniyet duyduk. Ancak, konaklamanız sırasında yaşadığınız olumsuz deneyimlerden dolayı üzüntülerimizi ifade etmek isteriz.

Erken giriş talebinizle ilgili yaşanan aksaklıklar için içtenlikle özür dileriz. Konferans yoğunluğundan dolayı sizlere yardımcı olamadık ve bu durumdan ötürü yaşadığınız rahatsızlık için üzgünüz. Gelecekte benzer durumların yaşanmaması adına gerekli önlemleri alacağımızı bilmenizi isteriz.

Oda ve yatak konforu konusunda beklentilerinizi karşılayamadığımız için de üzgünüz. Bu konudaki geri bildiriminiz bizim için çok değerli olup, odalarımızın ve yataklarımızın kalitesini artırmak için dikkate alınacaktır. Kahvaltı çeşitliliği konusunda da iyileştirmeler yaparak misafirlerimize daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek adına geri bildirimlerinizi dikkate alacağız. Ankaraya bir sonraki ziyaretinizde, sizi tekrar ağırlayabilmek ve bu sefer beklentilerinizi karşılamak için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isteriz.

Görüşleriniz ve anlayışınız için tekrar teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Grand Mercure Ankara

12 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

23-25 Şubat tarihlerinde tercih ettiğim Grand Mercure Ankara otelinde ilk olarak yaşadıklarımı ardından başıma gelenleri anlatacağım. 23 Şubat Cuma akşamı girişi yaparken yaptığım rezervasyon daki ödemeden farklı bir tutar çekildi bunu odaya çıktığımda fark ettim. Odaya girer girmez iliklerimize kadar hissettiğimiz Ankara ayazı güzel bir karşılama yaptı bize. Odanın soğukluğu ile resepsiyondaki arkadaşlar ilgileneceklerini söylediler fakat gece boyu bir düzenleme olmadı. 24 şubat cumartesi sabahı çıkarken konuyu Damla hanım odamıza petek yollayarak çözüm buldu kendisine teşekkür ediyorum. Kendim accor personeli olduğumu dün bunu diğer arkadaşa bahsettiğimi fakat benden farklı bir tutar çekildiğini söyledim, gerekli iadeyi yapacaklarını söyledir ve otelden ayrıldık. Hastane sonrası cumartesi akşamı otele döndüğümüzde duş kapısının menteşeden düştüğünü gördük tekrar arayıp teknik yardım istedik fakat giden gelen olmadı. Pazar sabahı çıkış yaparken tekrar iadeyi hatırlatmak istedim 5-10 iş günü içerisinde kredi kartıma yansıyacağını söylediler. 27 Şubat sabahı e-mail olarak bana bir fatura gönderildi faturada kullanılması gereken discount’um kullanılmamış ve neredeyse ödediğim miktarla aynı miktara ulaşmıştı. Bende hakkım gereği Google yorumlarda bu başıma gelenleri belirttim. 29 şubat cuma günü otelin genel müdürü beni arayarak hakaret ve tehtitlerle “yaptığın ihanettir otelci otelciye bunu yapmaz, sen nasıl accor çalışanısın. Bu yorumu silmezsen bende senin oteline, mutfağına üşenmem her gün girer yazarım. Çalıştığın otelin genel müdürü benim arkadaşım siliyormusun, silmiyormusun” gibi sözlerle bir telefon konuşması yaptık ve ben yorumu silmeyeceğimi belirterek kapattım telefonu. Ardından kendi genel müdürüm rica ettiği için yorumu kaldırdım. Şimdi beni ortada kalan bir iade param vardı ki daha fazlasını bekliyordum kalan tutar konaklama olarak gösterilip email olarak bana gönderildi fakat 5 Mart tarihinde ben ülke sınırları dışında olmama rağmen adıma 6 mart tarihine bir fatura kesildi kalan bakiyem miktarında. Sonuç olarak bu tür sıkıntıları yaşamamak için kapısının önünden bile geçmenizi tavsiye etmiyorum. Personeş eve güler yüzlü hepsi yardım sever ama yönetim bu şekilde ve yöneticinin iletişimi bu şekilde olunca işler değişiyor.

Konaklama tarihi: Şubat 2024
4  Teşekkürler SezginSertoglu_
Satış Downtown Ankara Hotel - Downtown Ankara Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mart 2024

Merhaba Sezgin Bey,

Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp otelimiz ile ilgili düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Kontrollerimizi sağladığımızda bahsettiğiniz gibi kredi kartınızdan fazla çekim olmadığını gözlemledik.
Web sitemiz üzerinden kendi kullanıcı bilgilerinizle yapılan rezervasyonun tutarı 262.08€’dur ve vergiler “%2 konaklama vergisi ve %10 KDV” dahildir.
Görselini paylaştığınız konaklama tutarı 234€ + vergilerdir “262.08€”. Fazla çekim olarak belirttiğiniz tutar vergilerdir.
Tarafınıza paylaşılan rezervasyon onay mektubunda da belirtilmektedir.

Bu sebeple yapmış olduğunuz yorum, otelimizle ilgili yanıltıcı bilgiler vermektedir.

Daha önce Google’a yapmış olduğunuz, hem otelimizi hem de personelimizi aşağılayan ve daha sonradan silmiş olduğunuz yorumu tekraren paylaşmanız bizleri ayrıca üzmüştür.

Bir sonraki konaklamanızda bizleri tekrar tercih etmenizi gönülden diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Sinan Esin