Cihan Cankat

Merkezi İş Oteli 8/10

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 15 Eki 2022
Grand Mercure Ankara

İş amaçlı kaldım, lokasyon olarak muhteşem. Armada Alışveriş Merkezi ve eğlence sokağının merkezinde olması nedeniyle tüm iş seyahatlerimde tekrar tercih edeceğim bir otel. Otopark sorunu yok, ama zaman zaman sıkışabiliyor.
Kahvaltısı bazı noktalardan geliştirilebilir olmakla birlikte 8/10.
Odaların yenilenme ihtiyacı gelmek üzere. Yatak çok sertti. 7/10
İnternetiyle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
Tüm personel 10/10
Kuru temizleme söz verdiği sürede hazır olan takım elbisemi teslim etmedi, yoğunluktan unutmuşlar. Böyle profesyonel bir business otelinde bu konuya daha dikkat etmelerini öneririm.
Yer olarak gerçekten çok güzel.
Konaklama tarihi: Ekim 2022
Satış Downtown Ankara Hotel - Downtown Ankara Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 8 Oca 2023
Değerli Misafirimiz,
Otelimiz hakkında paylaşmış olduğunuz yorumunuz için teşekkür ederiz. Yaşanan aksaklıklar için büyük üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Görüşleriniz ilgili departmanımız ile paylaşılmıştır.
Bir sonraki ziyaretinizde beklentilerinizi en üst seviyede karşılayabilmeyi umuyoruz.
Saygılarımızla,
Downtown Ankara Hotel noktasına 5.9 km mesafede
Downtown Ankara Hotel noktasına 3.8 km mesafede
Downtown Ankara Hotel noktasına 4.1 km mesafede
Downtown Ankara Hotel noktasına 5.0 km mesafede
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
10-15/235 yorum
30 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde Grand Mercure olduktan sonra Mart 2022 zamanı konakladık 2 oda olarak. Odaların temizliği, ses izolasyonu ve genişliği gayet yeterliydi. Resepsiyondaki Gülden hanım gayet ilgiliydi. Kahvaltı menüsü ve alanı çok hoş ve gayet tatmin edici, buradan özellikle Hasret hanıma ilgi ve alakası için ayrıca teşekkür ederiz. Otoparkının olması ve müşterilere ücretsiz olması ayrıca bir artı özellik.

Teşekkürler Ali Sercan K
25 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otelinizde konaklamaktan gayet memnunum
İlgi alaka ve konforun buluştuğu yer olarak tanımlayabilirim Ankara’da Mart ayının soguklarında sıcacık samimiyetiyle bizlere hizmet veren Esra hanıma çok teşekkür ederim
İyi çalışmalar

Teşekkürler 45m_sl_mt
19 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

Hatay spor voleybol kulübü olarak 1 haftadır konaklıyoruz. Turkiyenin HER yerinde otellerde konakladık ancak bu kadar konforlu otel ilgili profesyonel bir ekip gormedim. İlker Bey, Beyza hanım, Burcu Hanım gösterdikleri performans ve ilgi için çok tesekkur ederim..

Teşekkürler L2601GRadnank
18 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merhaba, öncelikle her iki ayda bir Ankara’ya iş seyahatim için geldiğimden bana en yakın konum olarak eski adıyla Anadolu otel, şimdi ki adıyla Grand Mercure olan otelde kalıyorum. 16 Mart 2022 tarihide otele giriş yaptığımda Grand Mercure olduğunu farkettim. İlk başta çok şaşırdım bilmiyordum çünkü ama içeri girdiğimde iyi ki değişmiş dedim.
Çalışanlar çok sıcak kanlı, güleryüzle ve çok nazikler.
Benim için önemli olan bir kaç şey vardır, bunlar şu şekildedir karşılama ve hizmet.
Otelin her yerinde özelikle kahvaltı salonunda çalışan insanlar çok sıcak kanlı çok yardımsever ve nazikler. Çevre kontrolleri o kadar iyi ki tamamen müşteriye odaklılar. İhtiyacı karşılamak için hazır bekliyorlar.
Burada bir çalışanınıza dikkat çekmek istiyorum. Kahvaltı salonunda çalışan Beyza Hanım gerçekten çok güleryüzle ve müşteri odaklı böyle bir çalışanınız olduğu için çok şanslısınız.
Bir sonraki Ankara iş seyahatinde Grand Mercure de kalacağım hatta her iş seyahatimde Grand Mercure de kalmaya devam edeceğim.
İnsan odaklı çalışan ve tamamen hizmet adı altında çıktığınız bu yolda sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Hizmet için teşekkür ediyorum.

Teşekkürler B7986EAmuraty
18 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güler yüz ve kaliteli hizmet için teşekkür ediyorum. 2 günlük misafirliğimizde bizlere kaliteli hizmet sunan tüm arkadaşlara ve Güler yüzlü hasret hanıma çok teşekkürler. Yine geleceğiz selamlar. Oda servisleri profesyonel ekip bence gayet güzel

Teşekkürler Mahmut S