Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Merhaba, öncelikle her iki ayda bir Ankara’ya iş seyahatim için geldiğimden bana en yakın konum olarak eski adıyla Anadolu otel, şimdi ki adıyla Grand Mercure olan otelde kalıyorum. 16 Mart 2022 tarihide otele giriş yaptığımda Grand Mercure olduğunu farkettim. İlk başta çok şaşırdım bilmiyordum çünkü ama içeri girdiğimde iyi ki değişmiş dedim. Çalışanlar çok sıcak kanlı, güleryüzle ve çok nazikler. Benim için önemli olan bir kaç şey vardır, bunlar şu şekildedir karşılama ve hizmet. Otelin her yerinde özelikle kahvaltı salonunda çalışan insanlar çok sıcak kanlı çok yardımsever ve nazikler. Çevre kontrolleri o kadar iyi ki tamamen müşteriye odaklılar. İhtiyacı karşılamak için hazır bekliyorlar. Burada bir çalışanınıza dikkat çekmek istiyorum. Kahvaltı salonunda çalışan Beyza Hanım gerçekten çok güleryüzle ve müşteri odaklı böyle bir çalışanınız olduğu için çok şanslısınız. Bir sonraki Ankara iş seyahatinde Grand Mercure de kalacağım hatta her iş seyahatimde Grand Mercure de kalmaya devam edeceğim. İnsan odaklı çalışan ve tamamen hizmet adı altında çıktığınız bu yolda sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hizmet için teşekkür ediyorum.
Konaklama tarihi: Mart 2022
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Güler yüz ve kaliteli hizmet için teşekkür ediyorum. 2 günlük misafirliğimizde bizlere kaliteli hizmet sunan tüm arkadaşlara ve Güler yüzlü hasret hanıma çok teşekkürler. Yine geleceğiz selamlar. Oda servisleri profesyonel ekip bence gayet güzel
Mahmut S adlı kullanıcıdan Downtown Ankara Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Mahmut S
serhat ş
14 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Hasret Hanım’a (türk kahvesi için:)ve restorant ekibine cok tesekkurler. Çok memnun kaldık. İş seyahati için sık sık tercih ettiğimiz ve memnun kaldigimiz bir hotel. Standardını koruyor yıllardır, fakat ismi değişmiş Grand Mercure olmuş.
serhat ş adlı kullanıcıdan Downtown Ankara Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler serhat ş
Hsn A
14 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Özellikle Hasret Hanım`ın türk kahvesinden çok memnun kaldık. Güler yüz için teşekkürler. Otelin ismi Grand Mercure olarak değişmiş. Restorant başarılıydı ekibin güzel hizmeti değişmemiş. Genel olarak iyi ve temiz bir otel. Sürekli aynı standardı koruyorlar.
Oda ipucu: Otel çevresi çok canlı
Hsn A adlı kullanıcıdan Downtown Ankara Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Hsn A
Çankaya'daki başka bir otelden memnun kalmayıp Grand Mercure oteline geçiş yaptık. Bugün oteldeki ilk günümüz güler yüz, konfor, hijyen anlamında çok memnun kaldık. Özellikle sabah kahvaltısında bizi pozitif enerjileri ve güler yüzüleriyle karşılayan ve servis yapan Hasret Hanım, Neslihan Hanım ve Ilker Beye çok teşekkür ederiz. Omlet için de ayrıca Özlem Hanıma cok teşekkür ederiz son zamanlarda yediğimiz en güzel karışık omletti.
evangelp2022 adlı kullanıcıdan Downtown Ankara Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler evangelp2022
10 gündür kalıyorum, Odalar güzel temizlik iyi. Personel kalitesi gerçekten çok iyi gerek resepsiyon gerek restoran kısmında sürekli güleryüz ve kaliteli hizmet mevcut. Tüm isteklerimizi dinleyen Beysa hanıma çok teşekkürler. Restorandaki ekip gerçekten çok başarılı.
983cenks adlı kullanıcıdan Downtown Ankara Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 983cenks