MY23
Şanlıurfa, Türkiye

Rahat ve konforlu..

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 6 Nis 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otel’in konumu çok güzeldi.
Kahvaltısı çok iyi ve çeşitliydi.
Personeller ilgiliydi ve sıcak kanlıydı.

Tek sorun odadaki elektrik problemiydi. Banyodaki bir ışık sönmüyordu. Çözüm bulunamadığı için odanın bir kısmının şalterini indirmek zorunda kaldım. :)
Konaklama tarihi: Mart 2024
Oda İpucu: Park sorunu yok. Konum olarak güzel bi yerde.
The Green Park Hotel Ankara noktasına 1.2 km mesafede
The Green Park Hotel Ankara noktasına 5.2 km mesafede
Oda servisi
The Green Park Hotel Ankara noktasına 5.3 km mesafede
The Green Park Hotel Ankara noktasına 5.7 km mesafede
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/440 yorum
13 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok temizdi odaları ve genel anlamda merkezi bir yerdeydi çalışanlar güler yüzlüydü kahvaltı biraz daha fazla seçenek olabilirdi ama tabiki yeterliydi yine tekrar ankaraya gidersem kalıcağım otellerden biri the green park hotel

Konaklama tarihi: Nisan 2023
Teşekkürler Ayberk190
22 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hotel de ilgi sıfır denecek kadar az. Erkek ve türk müşterilere ikinci sınıf muamele gösterilmektedir. Ama kadın ve yabancıysanız tamamen davranışlar farklı oluyor. Odalar da sigara içilmiyor deniliyor ama odalar sigara kokuyor. Tavsiye etmem

Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler efendi1905
15 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

DO NOT STAY AT THIS HOTEL THERE IS NO LIFE SAFETY! Someone tried to get into our room in the middle of the night and the hotel didn't even bother to send a security and also staff is rude and they argue with their customers instead of helping them out. Rooms smells like sewage, no sound isolation so it's impossible to sleep.

Can guvenligi olmayan, musterilerine saygisi olmayan musterisine kotu davranan musterisiyle ikili diyolaglara giren bir otel. Sakin kalmayin! Gece 02:30 civarinda cok sert bir sekilde kapimiz caldi, terdigin bir sekilde uykudan uyandik hemen resepsiyonu aradik ve kendileri guvenlik cagiracaklarini soylediler biz de hemen konuyla ilgili bilgi vermelerini rica ettik fakat ne guvenlik geldi ne de tarafimiza bilgi verildi. Sabah konuyla ilgili resepsiyona sikayette bulunduk aldigimiz cevap saka gibiydi; sizi uyandirmamak icin haber vermedik. Bu cevaba kargalar bile guler, boyle bir seyin yanlisligi olamayacagi gibi boyle bir seyi musterinin tolere etmesi asla kabul edilemez. Yani diger bir degisle konuyla ilgilenmedik ne haliniz varsa gorun. Hem musterinizin can guvenligini koruyamiyorsunuz, hem otel yol gecen hanına donmus hem de piskin piskin cevaplar. Ya kapı kilitli olmayip odamiza girilseydi? Bu yasananlar asla kabul edilemez bir durum. Daha sonra Kubra adindaki resepsiyondaki kadin calisan bizi cok guzel tehdit ettiniz gibi yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bir calisana yakismayacak usluple uste cikmaya calisti ve iftiralarda bulundu. Musteriye iftira atmak, musteriyle ikili diyolaga girmenin yasak olmasina ragmen musteriye mahalle agaziyla cevaplar vermek profesyonellikte asla kabul edilemez bir durum. Hem musterilerine saygilari yok hem de sark kurnazligi. Ayrica odalar yipranmis, camlar ses geciriyor, bazi odalar lagim kokuyor, yatak ortuleri lekeli. Sonuc olarak rezalet bir otel kendinizi dusunuyorsaniz sakin bu otelde kalmayin.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler vrlalv
10 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Son derece geniş rahat ferah odalar. Otel kesinlikle boğmuyor. Temizdi. Kahvaltı bana göre yetersizdi. Ama odanın rahatlığı çalışanların ilgi ve anlayışı nedeniyle tekrar tercih ederim. Konum olarak da çok merkezi. Ve sessiz sakin bir otel.

Konaklama tarihi: Mart 2023
1  Teşekkürler Inspire24582038382
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro ANKARA GUEST RELATIONS SUPERVISOR - The Green Park Hotel Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Şubat 2024

Değerli Misafirimiz, geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizi bütün ekip arkadaşlarımızla The Green Park Ankara Hotel misafirperverliği ile ağırlamaya gayret gösteriyoruz. En kısa zamanda sizleri tekrar ağırlamak dileğiyle.
Saygılarımızla

26 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Tam bir fiyat performans oteli. İhtiyac duydugumuz her seyi en uygun fiyata ve üstün kalitede sunuyor.
Odalar ve banyo temiz, minibar çeşitleri zengin ve fiyatlar makul. Özellikle iş seyahatleri icin uygun bir otel

Konaklama tarihi: Ocak 2023
1  Teşekkürler 169cenkg
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro MELTEM KÖSE - The Green Park Hotel Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Ocak 2023

Değerli Misafirimiz Cenk Bey,

Bu övgü dolu sözleriniz için size çok teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizi bütün ekip arkadaşlarımızla The Green Park Hotesl&Resorts Ankara misafirperverliği ile ağırlamaya gayret gösteriyoruz.

En kısa zamanda sizleri tekrar ağırlamak dileğiyle.

Saygılarımızla