Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Değişik yıllarda birkaç kez konakladığım bir oteldi. Ibiş otelleri genel olarak beğenirim. Ankara’daki bu otel temiz güzel bir otel. En son konaklamamda eşimin havalimanı dönüşü gece konaklarız diye rezerve etmiştim. Ödeme yapıp otel odasına geçtim ve eşimin uçağının iptali ile kısa süre içinde geri otelden çıkış yapmak zorunda kaldım. Benim herhangi bir talebim olmadı ama otel resepsiyonu da hiçbir teklifte bulunmadı yani kısa günün karı olarak beni görmüş oldu herhalde! Bu tavırları ile Birdaha tercih etmeyeceğim bir otel olmuş oldular.
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Oda İpucu:Ücretsiz otopark var. Havalimanı yakın. Konaklama için uygun lokasyon.
Yanıtlanma zamanı: 2 hafta önce
İlginiz için teşekkür ederiz. Görüşlerinizi paylaştığınız için memnuniyet duyuyoruz. Sizi tekrar aramızda görmeyi umarız. İyi günler diler, ibis Ankara Airport.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Harika personel , harika hizmet kaliteli yemek . Havaalanına çok yalın olması çok büyük bir olanak . Personeller her konuda ellerinden gelen yardımı yapıyorlar . Otelden mutlu ayrılmanız için herkes uğraşıyor. Anlarada başka otel tercih etmeyiz
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Tugce M adlı kullanıcıdan Ibis Ankara Airport Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Tugce M
Genel Müdür ibis Ankara Airport - Ibis Ankara Airport Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 hafta önce
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
onurorcan
Ankara, Türkiye
16 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Güler yüzlü ve temiz hizmet anlayışınızdan dolayı tüm çalışanlara Teşekkür ederim. Express hizmet olmasına rağmen herkes özverili çalışmaya özen gösteriyor, memnuniyet üst seviyede tutuluyor. Odalar temiz kahvaltı yeterli idi ibis ailesine teşekkürler.
onurorcan adlı kullanıcıdan Ibis Ankara Airport Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler onurorcan
Ekiplere resepsiyona ve özellikle restoranttakş Osman Beye de ilgileri için güleryüzleri düşünceli proaktif davranışları için teşekkür ederiz bizimle çok iyi ilgilendiler ve kahve için de ayrıca teşekkür ederiz ellerinize emeğinize sağlık
Real M adlı kullanıcıdan Ibis Ankara Airport Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Real M
Zaman zaman kısa süreli is seyahatlarimde ankaraya geldigimde tercih ettigim tek otel diyebilirim. Temizligi, rahatlığı, güleryüzlü personeli ile mükemmel bir hizmet veriyorlar. Yemeklerin lezzeti, odalarin temizligi ve konforu, yatakların rahatlığı.. hersey on numara. Her misafirle tek tek ilgilenen resepsiyonda tanıştığım Kenan Bey'e güleryüzü ve nazikliği için extra tesekkur ediyorum.
Oda ipucu: Yemek cesitliligi biraz daha fazla olabilir
Değer
Yer
Hizmet
Arda Y adlı kullanıcıdan Ibis Ankara Airport Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Arda Y
hakan s
13 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Bir günlük konaklama yaptık çok memnun kaldık temizlik bakımından da personel ilgisi bakımından da gelip kalınabilecek bir otel çalışan arkadaşlara teşekkür ederim ilgi alakaları ile ilgili. Gönül rahatlığı ile gelinip kalınabilecek bir otel
Konaklama tarihi: Şubat 2024
hakan s adlı kullanıcıdan Ibis Ankara Airport Hotel hakkında bilgi alın