Otelde 4.kez kaliyorum .Hicbir kalisimda da sorun yaşamadım..kalvalti dahil kaldigim donemler de oldu kahvaltida iyiydi.suan covid dolayisiyla kahvaltısız secenegi sectim zaten balgat ta otel ve bir sokak altinda yemek icin her seçenek mevcut.. otelin sessizligi guzel..sosyal mesafe mevcut .yerler isaretli... hes kodu kullaniliyor giriste hes kodlarinin kontrolu mevcut..fiyati pahali diyenler var mevcut konumu temizligi gayet iyiyken ve ankara baska yerlerde kalmis biri olarak yaziyorum fiyati da normal..gelip kalinabilir..calisanlar gayet yardimci ve egitimliler...turizm sektorunun en üst duzey otellerinde birinde calismis biri olarak bunlari söylüyorum.yemek menüsü hakkinda bi yorumum yok cunku denemedim denedigimde onlar hakkindada bilgi verecegim..biraz önce klimayla ilgili bi problem yasadik yardimci olmaya calistilar klimalarin merkezi olarak calismasi eksi bi puan tabii istedigimiz derece ye gelmedi fakat bundan puan kırmayacağım otel odasinda icki tarzi minibar isteyenler bu oteli bilmiyorlar demektir oteli arastirirsaniz en azindan odalarda icki bulunmadigini anlarsiniz isteyene ayrica servisi var mi onun hakkinda herhangi bi bilgim yokDevamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark