Eren S

Temiz ve yüzlü ortam

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Eyl 2024
Uzun zamandır Ankara iş seyahatlerimde severek konakladığım otel.
Konum olarak merkezi.
Otel çok temiz ve çalışanları çok güler yüzlü.
Restaurantta yemek ve içecek menüsü çok geniş. 3 gün konaklamamda farklı yemeklerin tadına baktım ve hepsi de çok lezzetliydi.
Herkese tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Yanıtlanma zamanı: 1 hafta önce
Değerli Misafirimiz
Konaklamanız hakkındaki fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Radisson Blu ekibi olarak bir sonraki Ankara konaklamanızda sizi otelimizde tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim. Saygılarımla,
Radisson Blu Hotel, Ankara noktasına 6.9 km mesafede
Radisson Blu Hotel, Ankara noktasına 0.9 km mesafede
Radisson Blu Hotel, Ankara noktasına 5.3 km mesafede
Radisson Blu Hotel, Ankara noktasına 2.6 km mesafede
Radisson Blu Hotel, Ankara noktasına 0.4 km mesafede
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.477)
1.477 sonuç
11-16/1.477 yorum
18 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kesinlikle tavsiye ediyorum. İş seyahati için konaklama imkanım oldu. Güler yüzlü, yardımsever çalışanları, odaların şıklığı ve konforu çok iyiydi. Çok memnun kaldığım bir konaklama oldu. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Teşekkür ederim.

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Emre G
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Fatih Altun - Radisson Blu Hotel, Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 hafta önce

Değerli Misafirimiz

22 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çalışanlar çok tatlıydı.özellikle hanımefendi. Çok güler yüzlü. Öneririm herkese. Gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz. Böyle çalışanların güler yüzlü olduğu yerler kalmadı. Umarım hep böyle kalmaya devam ederler. Konum olarak da gayet güzel

Teşekkürler zahided2019
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Fatih Altun - Radisson Blu Hotel, Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Eylül 2024

Zahide Hanım Merhaba,
Değerli vaktinizi ayırıp konaklamanız hakkındaki fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

22 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

iş için bulunduk
konumu güzel otel güzel kaliteli hizmet güler yüzlü personel herşey için yardımcı oluyorlar genel müdürü kaliteli alakadar beyefendi bir insan
kafede hizmet veren ilkay hanıma özellikle çok teşekkür ederiz ilgi ve alakası için 👍

Teşekkürler demet o

Değerli Misafirimiz,

14 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ankara'nın orta yerinde her yeri gören muhteşem bir manzarası var. Atakuleden Anıtkabir'e, Kızılay'dan Ulus'a her yer görülüyor. Balkonu iyi. Otopark sorunu yok. Çalışanlar çok profesyonel ve ilgili. Ancak otel baya eski. Ne kadar bakım yapsalar da bir yere kadar. Ama göze batmıyor.

1  Teşekkürler misafir59
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Fatih Altun - Radisson Blu Hotel, Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ağustos 2024

Değerli misafirimiz,
Kıymetli vaktinizi ayırıp konaklamanız hakkındaki fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

8 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Personelleri güler yüzlü, samimi ve içtendi. Resepsiyon, restoran, bahçe ve cafe bölümü tertemiz ve nezihti. Sadece odaların canları çok kirliydi ve odalarda yerde halılar olduğu için temiz veya kirli olduğunu göremediğim için yorum yapamıyorum ama banyosu daha temizdi. Sadece detaylara daha çok dikkat etmeleri gerekiyor ve aydınlatmada beyaz ışığı da kullanmalılar. Bunun dışında odamız junior süit ve Gençlik parkı manzaralı olarak ayırtmıştım, ama lobideki görevli 3 kişi olduğumuz için sanırım iki birleşik odanın bizim için daha iyi olduğunu düşünüp bize manzarasız odaları verdi keşke değiştirseydik, tek pişmanlığım bu oldu.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler busraa33seen
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Fatih Altun - Radisson Blu Hotel, Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ağustos 2024

Değerli misafirimiz,