Düğünümüz öncesi otelimize yerleştik ve düğünümüz sonrası ayrıldık. Giriş esnasından başlayan o güleryüz çıkışjnıza kadar otelin her yerinde devam ediyor. En stresli anınızda sanki ailenizin yanındaymışsınız hissini veren tüm ekibe yeşekkür ederiz. Çok güzel bir suit odamız ve muhteşem bir terası vardı. Kahvaltıda herşeyi bulabiliyorsunuz şefler ve restoran çalışanlarıda aynı güleryüzle masanızın etrafında pervane oluyorlar. Dünya standartlarını Türk mutfağımızla birleştiren mükemmel bir büfe yapılmış. Housekeeping personeli de biz talepte da bulunmadan her gördüklerinde ihtiyaçlarımızı sormaları da muhteşemdi. Bu arada çok yoğun olmalarına rağmen araç yıkamada ki arkadaşlarımız da düğün saatimize kadar aracımızı yetiştirdiler. En son da yine Resepsiyon ve Bellboy arkadaşların sıcak uğurlamasıyla otelimizden ayrıldık. Ayrıca otelimizin lokasyonu da çok güzel çocukluk anılarımızın olduğu güzel şehrimin en güzel caddesi Tunalı Hilmi caddesinin ve Karum Alışveriş merkezinin hemen yanında. 2 günlük konaklamamızı mükemmel yapan bu güzel ekibe ve yöneticilerine teşekkür ederiz.