zafer b

Yoğun ve kalabalık olan iki günlük programımız boyunca, yemekleri lezzetli, çalışanları güler yüzlü ve odalar temizdi.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Ara 2024mobil cihaz aracılığıyla
İki gece geçirdiğim otele, eş zamanlı, çok kalabalık bir grup olarak gelmiş olmamıza rağmen; karşılama ve resepsiyon hizmetlerinden oda temizliklerine kadar, sunulan tüm hizmetlerin kalitesi, yemeklerin lezzetleri güzeldi. Oda klima sistemini çalıştırdığımda; normalin üzerinde biraz yüksek sesle çalışıyor olması dışında dikkatimi çeken rahatsızlık verici gözlemim olmadı.
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Oda İpucu: Roof bar mevcut değil. Giriş seviyesindeki bar bahçesi sigara içme alanı olarak da...
Yanıtlanma zamanı: 5 Ara 2024
Değerli Misafirimiz,

Crowne Plaza Ankara’daki deneyiminizle ilgili güzel puanlarınız ve değerli geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

Hizmetlerimizin kalitesini sürekli olarak iyileştirmeye çalışırken, bu geri bildiriminizin tüm ekibimiz için bir teşvik olacağından eminiz.

Deneyiminizi paylaştığınız için tekrar teşekkür eder, bir sonraki ziyaretinizin bir önceki ziyaret kadar keyifli olmasını dileriz.

Crowne Plaza Ankara, an IHG hotel noktasına 4.9 km mesafede
Oda servisi
Crowne Plaza Ankara, an IHG hotel noktasına 8.3 km mesafede
  • ibis
Crowne Plaza Ankara, an IHG hotel noktasına 24.6 km mesafede
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/62 yorum
24 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok temiz, çok güzel bir otel. Oda çok güzel. Yatakları çok rahat. Genelde, otelde kalışımın ilk gecesi yatakta döner dururum. Bu otelde bunu yaşamadım.
-Odalar da ve otelde teknoloji iyi kullanılmış.
-Tercihlerim arasında ilk sıralarda olacak.

Oda ipucu: Hiç tereddütsüz tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler Hasan T
Owner Crowne Plaza Ankara - Crowne Plaza Ankara, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Aralık 2024

21 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Önceki yerinde altı yıl önce misafir olmuştum aynı kaliteyi bulamayacağımı düşünüyordum, çok yanılmışım kaliteyi çok arttırmışlar çok mükemmel bir deneyim geçirdim resepsiyonda Mehmet Ali bey çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim kendisine hem ailenizle hem de iş için konaklamanız gereken mükemmel bir yer

Konaklama tarihi: Kasım 2024
Teşekkürler özgür D
Owner Crowne Plaza Ankara - Crowne Plaza Ankara, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Kasım 2024

17 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Daha önceki konaklamamın kalitesinden hiçbirşey eksilmemiş aksine daha iyi ne yapabilirizi düşünen bir yönetim anlayışı var.Çok sessiz günün iş yorgunluğunu üzerinden atabileceğiniz enges bir yönetim.Tüm yöneticilerini ve personelini yürekten tebrik ederim.Görüşmek dileğiyle

Oda ipucu: Her konuda tavsiye edebileceğim ender yerlerden biri
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Teşekkürler Ahmet M

22 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel deneyimim tamamiyle mükemmeldi. Gerek çalışanları gerekse odalar olsun gerçekten ödediğiniz paraya değer bir yer olduğunu gösteriyor. Resepsiyonda Çağlar Bey ve adını aklımda tutamadığım diğer tüm resepsiyonist ve bellboy arkadaşlar çok ilgili ve nazik insanlardı. Otel hakkında sadece otoparkının girişinin dar olması ve ütülerinin daha kaliteli olabiliritesi olması dışında hiç bir sorun yaşamadım. Gerek temizlik olsun gerekse çamaşır hizmetleri olsun çok hızlı ve kaliteli bir işçilikle yapıldı. Oteldeki bütün çalışanlar işini severek ve ilgi ve alaka ile yapıyor yardıma ihtiyacınız olduğunda ellerinden geldiğince destek oluyorlar. Konum açısından ise ben herhangi bir sorun yaşamadım araç kiralarsanız bir problem yaşamazsınız onun dışında ise otelin hemen karşısından kredi kartı ile zaten ödeme yapabiliyor olduğunuz toplu taşımlar mevcut.

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Sightseer66102556679
Owner Crowne Plaza Ankara - Crowne Plaza Ankara, an IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Eylül 2024

Değerli Misafirimiz,
Crowne Plaza Ankara'daki deneyiminizle ilgili değerli geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.
Hizmetlerimizin kalitesini sürekli olarak iyileştirmeye çalışırken, bu geri bildiriminizin tüm ekibimiz ile paylaşılacağını ve bunun tüm ekibimiz için bir
teşvik olacağın bildirmek isteriz.
Crowne Plaza Ankara' yi tercih ettiğiniz ve deneyiminizi paylaştığınız için tekrar teşekkür eder, aşağıdaki iletişim bilgilerimden her zaman benimle iletişime geçebileceğinizi bildirmek isterim.

Saygılarımla,

21 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Personel güleryüzlü özellikle restorant çalışanları misafir karşılama hizmet iyi temiz ancak sürdürülebilir ürünler görmeyi ummuştum.bunun haricinde ev rahatlığında hizmet veren bir otel. Aynı hizmeti daha ekonomk bir otelde de almanız mümkün elbet

Oda ipucu: Fiyatları önce internetten kontrol edin lütfen
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Aysegul K

Değerli Misafirimiz,
teşvik olacağın bildirmek isteriz.

Saygılarımla,