Sinem Y
İstanbul, Türkiye

güzel deneyim

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 2 Eyl 2024
eşim ve 2 çocuğumla birlikte konaklamıştık çalışanlar gayet ilgili ve kibardı. odaları temizdi, odamıza çocuk park yatak istemiştik ve hemen talebimiz karşılanmıştı. ulaşım olarak otelden çıktığımızda 2 çocuk olduğu için biraz sıkıntı yaşadık onun dışında herşey güzeldi.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Oda İpucu: özel arabanız varsa ulaşım rahat ancak turist olarak gelecekseniz taksi dışında ulaşım gerçekten...
General Manager Hakan Arslan - JW Marriott Hotel Ankara, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 4 Eyl 2024
Sayın 963sinemy,

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ailenizle birlikte konaklamanızın keyifli geçtiğini ve personelimizin ilgi ve nezaketinin konforunuza katkıda bulunduğunu duymak bizi çok mutlu etti. Çocuklarınız için talep ettiğiniz beşik isteğinizi hemen karşılanmış olması da bizi sevindirdi.

Çocuklarınızla otelimize ulaşırken yaşadığınız zorluklar için üzgünüz. Geri bildiriminiz bizim için çok değerli ve aileler için varış deneyimini iyileştirmek adına gereken adımları atacağız.

Gelecekte sizi ve ailenizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
JW Marriott Hotel Ankara noktasına 0.5 km mesafede
JW Marriott Hotel Ankara noktasına 0.9 km mesafede
Hotel Exterior
  • CrownePlaza.com
JW Marriott Hotel Ankara noktasına 5.3 km mesafede
Ankara bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/561 yorum
7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Keyifli sakin temiz bir havuz çocuklar çok eğlendi özellikle Ayşe hanım ilgi alakası için yüksek hizmet kalitesi için çok teşekkür ediyorum 🙏hijyenik bir havuzdu Ankara’da gidilmesi gereken havuzların başında İzzet ve ikramları süperdi

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler 481aylin_
General Manager Hakan Arslan - JW Marriott Hotel Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Ağustos 2024

Sayın 481aylin_,

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Havuzumuzdan ve genel deneyiminizden memnun kaldığınızı duymak bizi çok mutlu etti. Çocuklarınızın havuzda eğlenmeleri ve havuzumuzun keyifli, sakin ve temiz olması bizim için büyük bir memnuniyet kaynağıdır.

Ayşe Hanım’ın ilgi ve alakası, hizmet kalitemizi en üst seviyede tutmak için gösterdiğimiz özenin bir göstergesidir. Ayrıca İzzet Bey ve ikramları hakkındaki olumlu yorumlarınız da bizi çok sevindirdi. Hijyenik bir havuz ve kaliteli hizmet sunduğumuzu duymak bizler için büyük bir ödül.

Bu güzel yorumlarınız için tekrar teşekkür eder, sizi ve ailenizi en kısa sürede yeniden ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Ankara’da bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkürler.

Dr. Hakan Arslan

Genel Müdür

21 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hijyen ve kalite konusunda Ankara’ta tek oldugunu düşünüyorum, aynı zamanda çalışan ekip gayet ilgili ve güleryüzlü. Ankara’da yaşayan ve bu durumdan muzdarip olan biri olarak fitnesstan havuza odalardan valesine kadar memnunuz teşekkür ederiz

Teşekkürler yağmur ezgi k
General Manager Hakan Arslan - JW Marriott Hotel Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Haziran 2024

Sayın yağmur ezgi k,

Harika yorumunuz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederiz! Ankara'da hijyen ve kalite konusunda tek olduğumuzu düşündüğünüz için çok memnunuz.

Ayrıca, çalışan ekibimizin ilgili ve güler yüzlü hizmetinden memnun kaldığınızı duymak bizi çok mutlu etti. Sizin gibi Ankara'da yaşayan ve bu deneyimleri paylaşan bir misafirimizin memnuniyeti bizim için çok değerli.

Konaklamanız için JW Marriott Ankara’yı tercih etmenizden ötürü tekrar teşekkür eder, bir sonraki Ankara ziyaretinizde sizi tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.

18 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Lobide bilhassa Buse Hanımefendi nin performans ve Güleryüzlü hizmetinden ayrıca çok memnun ve hoşnut oldum.
JW Ailesine ayriyeten bir genç ve bilgili dinamik genç Kardeşlerimizin Hotelin kalite Standardını yükselmesine büyük payları var.
Saygılarımla

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Deniz B

Sayın C8442GZdenizb,

Güzel yorumlarınız ve değerli zamanınız için teşekkür ederiz! Özellikle Buse Hanımefendi'nin performansı ve güler yüzlü hizmetinden memnun kaldığınızı duymak bizi çok mutlu etti.

Takım çalışanlarımız ile ilgili yorumunuza ayrıca çok teşekkür etmek isterim, Bize vermiş olduğunuz puan ve geri bildirimler bizler için çok değerli olup, çalışanlarımızı desteklemek ve onların gelişimini sağlamak için kendileri ile paylaşılmaktadır.

Sizlerin memnuniyeti ve konforu bizim önceliğimizdir. Tekrar teşekkür eder, bir sonraki ziyaretinizde sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.

3 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yöneticileri sadece teşekkür etmek için görmek istediğiniz ve de her gelişinizde ilk kez geliyormuşsunuz gibi ilgi ve alaka gördüğünüz bir işletme. Çalışanları üst düzeyde özverili ve özenli. Spa bölümünde bar, resepsiyon ve yönetimi ise ayrı bir teşekkürü hak ediyor.

Oda ipucu: Spa deneyiminden ve steakhouse tan kesinlikle faydalansın. Ayrıca araç yıkama hizmeti de çok başarılı
Teşekkürler Voyager67469550234
General Manager Hakan Arslan - JW Marriott Hotel Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Haziran 2024

Sayın Voyager67469550234,

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sizin memnuniyetiniz ve konforunuz bizim önceliğimizdir.

Yöneticilerimizin misafirlerimizle olan ilişkileri ve ilgisiyle ilgili olumlu yorumlarınızı duymak bizi mutlu etti. Misafirlerimizi her zaman öncelikli olarak görmek ve onlara ilk kez geliyormuşsunuz gibi bir deneyim sunmak, işletmemizin temel prensiplerinden biridir.

Çalışanlarımızın özverisi ve özenli hizmet anlayışları hakkındaki övgüleriniz bizim için çok değerlidir. Spa bölümümüzün bar, resepsiyon ve yönetimi de dahil olmak üzere tüm ekibi, konuklarımıza en iyi deneyimi sunmak için büyük bir çaba göstermektedir.

Sizleri tekrar otelimizde ağırlamaktan ve daha da memnun etmekten büyük mutluluk duyarız. Gelecekteki konaklamanızda da aynı yüksek kalitede hizmet sunmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

7 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ailemle ile birlikte gittigim bu seyahatte otellden cok memnun kaldim. Ankarada kalinabilecek en iyi bir kac otelden biri. Genelde otel yogun. Bundan dolayi bir kac aksaklik oldu ama telafi etdildi. Kat personeli , resepsiyon personelleri ozellikle nazik ve cok ilgiliydi. Tesekkurler

Konaklama tarihi: Şubat 2024
Teşekkürler Armagan c
Genel Müdür Hakan Arslan - JW Marriott Hotel Ankara, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Nisan 2024

Sayın Misafirimiz,

Otelde kalışınızla ilgili Trip Advisor anketini doldurduğunuz için çok teşekkür ederim.

Otelimizden memnun kalmanız ve verdiğimiz hizmetler ile ilgili değerli yorumlarınız bizleri onurlandırmıştır.

JW Marriott Ankara’da Sizleri tekrar ağırlayabilmek dileği ile, saygılar sunarım.

Hakan Arslan